آژانس هواپیمایی
pop up

گزينه‌ي HIBERNATE ندارم!!!

شروع موضوع توسط zxcvmohsen ‏9 آپریل 2008 در انجمن ویندوز

  1. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    سلام دوستان
    سيستم عامل جديدي كه نصب كردم امكان stand by و hibernate رو بم نمي ده
    تو help ويندوز كه گشتم ديدم نوشته اگه در power settinge سيستم عاملتون تب hibernate وجود نداره ويندوزتون اين امكان رو نداره!! در صورتيكه قبلا هم همين ويندوز رو استفاده مي كردم
    چه تغييراتي بايد اعمال كنم تا اين گزينه ها فعال شن؟
     
  2. mhsnrah

    mhsnrah Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    338
    تشکر شده:
    41
    محل سکونت:
    تهران
    سلام

    درایور کارت گرافیک نصب شده؟
     
  3. skyupper2

    skyupper2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    3
    روی DESKTOP راست کلیک
    - PROPERTIES
    - SCREEN SAVER
    - POWER
    - HIBERNATE TAB
    -ENABLE HIBERNATE
    OK
     
  4. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    19
    هایبرنیت مربوطه به مادر بورد
    نه گرافیک
    سی دی مادربوردت رو کامل نصب کن
     
  5. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    ممنونم
    سيستمم لپ تاپه و هر چي درايور داشتم نصب شده، راه حل چيه؟
    يكي ديگه از دوستانم گفتن مشكل مادر بورده
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,347
    تشکر شده:
    1,320
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    به هر سخت افزاری که از هایبرنت پشتیبانی نکنه میتونه مربوط باشه. حتی مودم!
     
  7. boxilink
  8. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    ویندوزت XP هست دیگه ؟
     
  9. parsa

    parsa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,292
    تشکر شده:
    93
    البته دوستان واردترند ولی اگر فقط گزینه hibernate غیر فعال بود، میشد احتمال بدیم که از تیک نخوردن اون گزینه در تنظیماتی که دوستمون گفتن هست و یا نهایتا اینکه درایور مادربوردتون کامل نصب نیست و یا پشتیبانی نمیکنه!
    اما اینکه میگین stand by هم غیرفعال هست، تنها گزینه ای که به ذهن میاد، عدم نصب کامل درایور گرافیک هست! شاید شما در لیست درایورها ببینید گرافیک کامل نصب شده، ولی احتمالا این گرافیک توسط خود ویندوز شناخته شده و کامل نصب نشده! شما یه بار دیگه گرافیک رو با درایور خودش آپدیت کن ببین حل میشه یا نه!
     
  10. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام zxcvmohsen [​IMG]

    قدم اول: آيا سيستم شما داراي توانيي ACPI هست؟
    . اولين شرط براي پشتيباني Stand By و Hibernate در يك سيستم، پشتيباني BIOS مادربورد از ACPI يا مدل قديمي‌تر آن Advanced Power Management (APM)o است. از آنجا كه شما فرموديد ويندوز قبلي بدون مشكل هر دو قابليت فوق را دارا بوده پس سيستم شما داراي چنين قابليتي هست. اما ممكنه در اين ويندوز به هر دليلي ACPI بايوس در ويندوز تشخيص داده نشده است. (مشكل درايور يا ...) براي اطمينان از تشخيص ACPI توسط ويندوز به ترتيب:
    1) گزينه Start/Run...o را انتخاب نماييد.
    2) عبارت devmgmt.msc را نوشته و برروي دكمه OK كليك نماييد.
    3) از پنجره Device Manager كه باز مي‌شود برروي علامت + قسمت Computer كليك كنيد تا باز شود.

    . هر عبارتي در آن قسمت كه در آن كلمه ACPI نوشته شده باشد را ببينيد به معني تشخيص داده شدن اين قابليت مي‌باشد پس قدم اول به درستي برداشته شده است و به قدم دوم برويد. اما اگر اين عبارت را نديديد، چندين دليل مي‌تواند براي اين مشكل وجود داشته باشد. بر اساس نوع هر مشكل راه حل‌هاي متفاوتي وجود دارد:

    A) ممكنه اصلن BIOS سيستم شما (به دليل قديمي بودن) اين قابليت را نداشته باشد. (اي مورد شمامل شما نمي‌شودة به همان دليل قبلي)
    B)
    ممكنه قابليت power management در BIOS غير فعال شده باشد. بهتر است آن را چك نماييد.
    C)
    دليل ديگر ممكنه مشكل درايور مادربورد باشد. اكثرن مشكل فوق با Unistall نمودن درايور مادربورد و نصب مجدد آن (به خصوص نصب دستي) يا دونلود و نصب نسخه جديد آن ممكن است، حل شود.(در تجربيات من گاهي در بعضي از مادربوردها همان درايورهاي مايكروسافت كه بعد ار نصب ويندوز نصب مي‌شوند بهترين سازگاري را پديد مي‌آوردن. اما اين حالت بسيار نادر بوده)
    D)
    هBIOS Update هم يكي ديگر از راه‌ها است.(انجام اين مورد هم براي شما فكر نكنم لازم باشد)

    . براي يافتن راحل‌هاي مختلف ديگر بهترينمكان براي جستجو، سايت مايكروسافت هست. براي جستجو در اين سايت يكي از كلمات كليدي زير را به شما پيشنهاد مي‌كنم:

    Troubleshooting <Problem name> windows [XP|Vista]o

    OR

    How to [Troubleshoot|Enable|Disable|Un/Install|Add|Remove|De/Active] <Problem name> windows [XP|Vista]o
    . براي شروع ممكنه لينك زير و لينك‌هاي موجود در آن به شما كمك كند:


    قدم دوم
    : نصب درايور كارت گرافيكي و ديگر درايورها

    . من هم با نظر دوستمان mhsnrah و parsa موافقم، اساسن نصب بودن درايور كارت گرافيك، لازمه‌ي فعال شدن دو قابليت مورد بحث است:

    . پس از اطمينان از پشتيباني سيستم‌تان از ACPI و نصب درايور مادربورد، فقط كافيست درايور مناسبي براي كارت گرافيك خود نصب نماييد. با اينكار هردو قابليت Standby و Hibernate فعال مي‌شود. حتمن چك نماييد كه درايور كارت گرافيك نصب شده است و درايور متعلق به شركت سازنده است نه مايكروسافت. (مثلن Nvidia يا Ati) (ويندوز اكثر مادربوردهاي با چيپ اينتل را پشتيباني مي‌كند و درايور مايكروسافت را براي آنها به شكل پيش‌فرض نصب مي‌نمايد. همين درايور اكثرن براي چنين منظوري كافيست و گاهي سازگارتر از درايور شركت سازنده است!)

    . بر اساس تجربه من نصب درايور مناسب و صحيح كارت گرافيك كافيست تا قابليت‌هاي فوق فعال شوند. اما براي بازگشت از هر يك از حالات Standby يا Hibernate و مواجه نشدن با مشكلي لازم است كه Update-ترين و سازگارترين درايور‌هاي هر قطعه نصب شده باشد. (به طور مثال درايور كارت صدا بايد بر اساس معماري WDM باشد)


    قدم سوم: روش تشخيص وجود قابليت‌هاي Hibernate و Standby ؟
    . اكثر شما دوستان اين روش را يعني يافتن و فعال كردن قابليت‌هاي فوق را بلد هستيد، اما براي ديگر دوستاني كه با آن آشنايي ندارند ذكر مي‌كنم. (روش زير تقريبن همان روش skyupper2 هست ولي با توضيحات بيشتر):
    1) گزينه Start/Run...o را انتخاب نماييد.
    2) عبارت powercfg.cpl را نوشته و برروي دكمه OK كليك نماييد.
    3) اگر در ديالوگ باكس Power Options Properties تب Hibernate وجود داشته باشد، آن تب را انتخاب و برروي تيك "Enable hibernation" كليك نماييد. برروي دكمه Apply كليك كنيد.
    4) اگر در تب Advanced و قسمت "Power buttons" هر دو گزينه Standby و Hibernate وجود داشت، پس سيستم شما از اين قابليت‌ها پشتيباني مي‌كند.

    . اطلاعات بيشتر در مورد استفاده‌هاي مختلف از اين قابليت‌ها و روش‌هاي مختلف براي حل مشكلات‌شان:


    نكته: چرا پس از فعال نمودن Hibernate باز اين گزينه را در Turn Off Computer نمي‌بينم؟
    . با گرفتن كليد Shift جاي عبارت Standby با عبارت Hibernate در ديالوگ Turn Offعوض مي‌شود. اگر اين حالت را دوست نداريد مي‌توانيد با نصب Hotfix موجود در لينك زير هر دو كليد را در كنار هم داشته باشيد:
    چگونه هردو دكمه Hibernate و Standby را در ديالوگ Turn Off در كنار هم داشته باشيم؟

    . فايل‌هاي HotFix فوق را برايتان UL نمودم. هردو فايل را اجرا نماييد. من كه جرات نصب هيچ Hotfixي را ندارم (چرايش را اينجا توضيح داده‌ام) اما اگر نصب كرديد و بعد از مدتي مشكلي پيش نيامد خبر بدهيد ممنون مي‌شوم.[​IMG]:
    فايل اول
    فايل دوم

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/01/22
    [​IMG] [​IMG]
     
    guitarist_girl و *Ebad* از این نوشته تشکر کرده اند.
  11. parsa

    parsa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,292
    تشکر شده:
    93
  12. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    آقا الحق دمت گرم که انقدر بی منت و کامل توضیح دادی
    با تشکر از همه ی دوستانی که کمک کردن، نکات زیر رو اضافه کنم:

    ویندوزم XP هستش
    سیستمم لپ تاپه
    پشتيباني BIOS مادربورد از ACPI انجام می شه

    ... و اما در مورد درایورها؛ من که دستگاه رو خریدم، فقط یه cd که مربوط به درایور باشه توش بود، تمامی درایور هایی که داشت رو نصب کرده ام اما خیلی از درایور ها نظیر بلوتوث، WiFi، کارت گرافیک (هست ولی می گه یک فایل که برای نصب درایور نیازه یافت نشد!!) و مادربورد رو اصلا نداره!! چکار می تونم کنم؟
    واقعا ممنونم
     
  13. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    دوستان دست همگی درد نکنه
    بالاخره تونستم درایور گرافیکشو گیر بیارم و پس از اون هایبرنیت فعال شد
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام دوستان [​IMG]

    . اولند ببخشيد اگر دير جواب مي‌دهم چون برايم كاري پيش آمد. دومند Parsa و zxcvmohsen عزيز، ممنون از لطفتان ولي ديگر دوستان خيلي سريعتر و خلاصه‌تر از من راه حل صحيح را فرموده‌ بودند.
    . خوشحالم كه مشكلتان حل شد، من تا آمدم بگويم كه نوع لپتاپ را بنويسيد تا لينك درايورش را برايتان بيابيم، شما يافتيديدش! احسنت.

    . در ضمن سايت مايكروسافت پس از 1 روز قروفر، بالاخره لينك دونلود فايل Hotfix ي كه هر دو كليد Hibernate و Standby را به ديالوگ Turn Off اضافه مي‌كنه را برايم ارسال نمود. (بايد ايميل بدهيد تا برايتان لينك دونلود را با پسورد ارسال كنه!!!!) 2 فايل درون يك فايل فشرده exe پسورد دار هست كه من آن را بدون نياز به پسورد برايتان در لينك زير Upload كردم ولي مهمه كه نامه مايكروسافت را بخوانيد مخصوصن بخش [FONT=&quot]WARNING[/FONT] آن را:

    Hello,

    The hot fix for your issue has been packaged and placed on an HTTP site for you to download.

    WARNING: This fix is not publicly available through the Microsoft website as it has not gone through full Microsoft regression testing. If you would like confirmation that this fix is designed to address your specific problem, or if you would like to confirm whether there are any special compatibility or installation issues associated with this fix, you are encouraged to speak to a Support Professional in Product Support Services.

    . هردو فايل را اجرا نماييد. من كه جرات نصب هيچ Hotfixي را ندارم (چرايش را اينجا توضيح داده‌ام) اما اگر نصب كرديد و بعد از مدتي مشكلي پيش نيامد خبر بدهيد ممنون مي‌شوم.[​IMG]:
    فايل اول
    فايل دوم

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/01/23
    [​IMG] [​IMG]
     
  16. SoheilStar

    SoheilStar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,825
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    Karaj
    نخواستم یه تاپیک بزنم گفتم تو همین تاپیک بپرسم.
    میگم چطوری میشه ادرس فایل hiberfil.sys رو عوض کرد؟
    میدونید که با روشن کردن HIBERNATE این فایل بطور اتوماتیک تو درایوی که ویندوز نصب هستش ایجاد میشه حالا راهی هست که کاری کنیم این فایل تو یه درایو دیگه ایجاد بشه؟ درایوی که ویندوز توش نیست.
     
  17. MDK

    MDK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    0
    راهی نداره.
     
  18. m4hd!

    m4hd! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    310
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    عودلاجان

    عالی بود!
     
  19. asemani49

    asemani49 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2012
    نوشته ها:
    207
    تشکر شده:
    56
    محل سکونت:
    tehran
     
  20. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام asemani49 عزيز [​IMG]

    . قبلن در تاپيك ويندوز 7 خودم يك پست در مورد اشكال يابي و اشكال زدايي Hibernate/Standby نوشته بودم كه در فهرست پست دوم همان تاپيك نام و لينكش را گذاشته ام. به شكلي كلي شما مي‌توانيد از Device Manager\Keyboard\Properties\Power management Tab گزينه Allow this device wake up system را حذف كنيد.

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    91/02/16
    [​IMG] [​IMG]
     
    asemani49 از این نوشته تشکر کرده است.
  21. asemani49

    asemani49 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2012
    نوشته ها:
    207
    تشکر شده:
    56
    محل سکونت:
    tehran
     
  22. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام asemani49 عزيز [​IMG]

    . خواهش مي‌كنم دوست عزيز همه دوستان در اينجا براي كمك به هم ديگه فعاليت مي‌كنند ...

    . آيا درايور كارت گرافيك بعدش مادربورد و بعدش بقيه درايور‌هاي قطعات سيستمتان به روز هستند!؟ به ترتيب درايور‌هايي را كه نام بردم آپديت و تست كنيد. همچينين وصليه‌اي USB به سيستم وصل نباشد. همچنين سعي كنيد با دكمه Power روي كيس سيستم را از خواب در بياريد. در ضمن در همان پستي كه لينك دادم يكسري دستورات براي ويندز 7 هست آيا در XP آن دستور وجود دارد!؟ اگر باي آيا از آن استفاد كرديد؟!

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    91/02/21
    [​IMG] [​IMG]
     
    asemani49 و Kasandra از این نوشته تشکر کرده اند.