• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد گروپ پاليسي در شبكه هاي دومين Group policy

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزيز
هركسي كه اطلاعاتي در مورد دومين پاليسي (كه ابزاري بسيار قوي در شبكه هاي دومين مي باشد ) دارد اينجا بنويسد تا همه استفاده كنيم مر30 [/left]

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
باهاش خيلي كارا ميشه كرد مثل برداشتن گزينه هايي خاص مثلا تنظيم صفحه نمايش و يا جلوگيري از lock شدن در 2000 توسط كاربران يا تنظيم پروكسي و پورت و home page براي همه كاربران و تغريبا از شير مرغ تا جون آدميزاد رو براي هر گروه مورد نظري روي Active directory روي سرور تغيير بدين و اثرش رو به همه كاربرها و كامپيوترهاي domain اعمال كنيد

راستي من تازه عضو شدم و نمي دونم چطور مي شه تو اين صفحه انگليسي تايپ کرد لطفا منو از شر copy paste كردن نجاتم بدين.

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از توضيحاتی که دادی. برای تايپ انگليسی هم روی دکمه Post Reply کليک کن تا صفحه کامل ارسال مطلب باز بشه. شما داری از Quick reply استفاده ميکنی.

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
من اين اطلاعات را دارم ولي مي خواهم كار كردن با اون را بيشتر ياد بگيريم و در ضمن اگر كسي خواست از اون استفاده كنه .

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
در شبكه هاي دومين چنانچه بخواهيد روي كامپيوترهاي افراد ديگر ( كلاينتها ) تغييراتي انجام دهيد مي توانيد از اين برنامه كه بطور پيش فرض در ويندوز 2000 سرور نصب مي باشد استفاده كنيد تا بعد

بالا