• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو پیرامون مسایل مربوط به بخش پاکت پی سی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بخدا در دولت قبل بودجه ی ریویو گذاری من هم تعیین شده بود آخه ... ناظر و پیمانکار و همه چی مشخص بود ... :((

این کابینه ی جدید داره با ژیگول بازی های مفید مخالفت میکنه ..........

چی بگم دیگه ... !!! :blink:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بخدا در دولت قبل بودجه ی ریویو گذاری من هم تعیین شده بود آخه ... ناظر و پیمانکار و همه چی مشخص بود ... :((

نه مخالفتی در کار نیست؛فقط می خوایم کمی سازماندهی شده عمل کنیم؛حالا اگر مایلی شروع کن؛یه ترجمه بذار تا بچه ها هم راه بیفتن؛تا اون موقع هم ما تصمیم گیری کردیم؛
:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
باشه ... اجازه بدید اولین گوشی تازه ریلیز شده ی خوبی که اومد و شما هم در مورد انتخابم اوکی دادید دست به کار میشم ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
باشه ... اجازه بدید اولین گوشی تازه ریلیز شده ی خوبی که اومد و شما هم در مورد انتخابم اوکی دادید دست به کار میشم ...

من تشگر میگنم:)

خودت هم بگو چی پیشنهاد میدی که ما هم بتونیم زود تر راهش بندازیم:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نظر لطفتونه، ولی واقعاً سوال اساسیی بود:
آقا! امضای من کو؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:eek:

مثل اینکه برای سبک شدن صفحات ، هر فرد فقط یک بار امضایش در اول پست ان صفحه نمایش داده می شود

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

قربان این حرف ها مال قبل از کابینه 70میلیونی بود ها ، شما باید بدونید این یکی با قبلی تومنی صنار اختلاف داره:happy:
از همه مهمتر اینکه مردمیه;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دموکراسی رو عشق است !!! :D

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب دکتر جان من این مطلب رو میخاستم دو هفته ای پیش اعلام کنم
تو ترد "سلام اینجا از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میتونی پیدا کنی جناب بادی بیلدر" عرض کردم که بخش پی پی سی یکم دچار خلا شده

ما یه تاپیک معرفی نرم افزار داریم
که هر وقت برنامه ای جدیدی ریلیز یا کرک میشه توسط دوستان تو این ترد معرفی میشه
و یه ایندکس داریم که هر وقت برنامه ای جدیدی ریلیز یا کرک شد تو یه ترد معرفی نرم افزار معرفی میشه تویه ایندکس ثبت میشه
خوب بنده فکر میکنم این دو تا ترد مفید خیلی دارن موازی هم کار میکنن

به نظرم با یک تغییر کوچک بهتر بشه از دایرکتوری نرم افزار استفاده کنیم
بخش معرفی نرم افزار رو میتونیم به چند کتگوری تبدیل کنیم تا سامان دهیش هم راحت تر باشه
میتونیم مثلا از کتگوری های
Software==
Communiction
Entertainment
Utility
Financial
,...
Game==
arcade
race
sport
,....
استفاده کنیم
اونوقته که ایندکس کردن برنامه های معرفی شده تو این تردها معنی و مفهوم پیدا میکنه
و اون تردها هم ارزش مندتر و مفید تر میشه
و یوزرها جدید براحتی میتونن ازش بهترین استفاده رو ببرن
حتی شاید نیازی به سرچ هم نباشه ! (اسمایل شوخی)

اگه بچه ها بیان نظرن بدن که خیلی عالی میشه :blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جواد جان " آگه بشه که خوبه "

اما من حتی میگم مثلا 30 تا برنامه که معرفی میشه 29تاش از این در پیتاس ، یکی از مدیرا بیاد برنامه های فرست کلاش رو جدا کنه و بذاره یه جای دیگه ...

اینم نظریه ... :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
منم چند وقتي توي يه فكر مشابه همين فكر بودم.
در حقيقت مي خواستم يه تاپيك در مورد نرم افزار هاي مديريت زمان و يكي هم در مورد ماشين حساب ها و اگه عمري بود يكي هم در مورد دائره المعارف ها بزنم. اما يه خورده چيزي كه من دنبالش بودم فرق داشت.

به نظر من خيلي خوبه كه تاپيك ها جدا بشه ولي از اون مهمتر اينه كه يه ريويويي خيلي خوب از هر كدوم از برنامه ها و مزايا و معايبش نوشته بشه و اين كار توسط كسي كه واقعا از اون برنامه ها استفاده مي كنه امكان پذيره.
در مورد اين سه كتگوري تقريبا ميشه گفت هر برنامه اي رو نصب كردم و سعي كردم تا جايي كه بتونم ازش استفاده كنم . شايد اگه اين سه تا كتگوري نبود هيچوقت سمت پي پي سي ها نمي اومدم .
به نظرم اگه تاپيكي باشه كه دونه دونه برنامه هاي كتگوري مديريت زمان را مطرح كنه مزايا و معايب هر كدوم رو بگه . قدرت ها و ويژگي هاي هر كدوم و زيبايي يوزر فرندلي بودن حرفه اي بودن و ... و البته در اين بين صحبتي از برنامه هايي كه ارزش بحث كردن رو ندارند به ميون نياد و در انتها يه نظر خواهي داشته باشه در وقت افرادي مثل من براي انتخاب و نصب برنامه ها واقعا كمك خواهد كرد. شايد اين مسئله براي همه در مورد تايم منيجمنت زياد قابل حضم نباشه ولي وقتي صحبت از ماشين حساب ها مي شه اين نياز واقعا شديده . گواه اين مدعا هم هزاران ماشين حساب كوچك و بزرگن كه 90% از اونها ارزش نصب كردن هم ندارند ولي 1% باقي مونده بسته به نياز مصرف كننده شديدا توصيه مي شن ولي من نوعي كه بر فرض مثال رشته صنايع خوندم با شمايي كه عمران خوندي نياز متفاوتي داريم و اون ماشين حسابي كه من نياز دارم به هيچوجه با چيزي كه محبوب شماست مطابقت نداره!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب دکتر جان من این مطلب رو میخاستم دو هفته ای پیش اعلام کنم
تو ترد "سلام اینجا از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میتونی پیدا کنی جناب بادی بیلدر" عرض کردم که بخش پی پی سی یکم دچار خلا شده

ما یه تاپیک معرفی نرم افزار داریم
که هر وقت برنامه ای جدیدی ریلیز یا کرک میشه توسط دوستان تو این ترد معرفی میشه
و یه ایندکس داریم که هر وقت برنامه ای جدیدی ریلیز یا کرک شد تو یه ترد معرفی نرم افزار معرفی میشه تویه ایندکس ثبت میشه
خوب بنده فکر میکنم این دو تا ترد مفید خیلی دارن موازی هم کار میکنن

به نظرم با یک تغییر کوچک بهتر بشه از دایرکتوری نرم افزار استفاده کنیم
بخش معرفی نرم افزار رو میتونیم به چند کتگوری تبدیل کنیم تا سامان دهیش هم راحت تر باشه
میتونیم مثلا از کتگوری های
Software==
Communiction
Entertainment
Utility
Financial
,...
Game==
arcade
race
sport
,....
استفاده کنیم
اونوقته که ایندکس کردن برنامه های معرفی شده تو این تردها معنی و مفهوم پیدا میکنه
و اون تردها هم ارزش مندتر و مفید تر میشه
و یوزرها جدید براحتی میتونن ازش بهترین استفاده رو ببرن
حتی شاید نیازی به سرچ هم نباشه ! (اسمایل شوخی)

اگه بچه ها بیان نظرن بدن که خیلی عالی میشه :blush:

فکر خوبیه بذارید مدیران دیگه هم نظر بدن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا من همين جا از طرف دانيال و مجتبي از همه دوستاني كه نظرشون رو تو اين ترد ميدن كمال تشگر رو دارم:)

حتما با مديرهاي ديگه مشورت ميشه و اونجوري كه بچه ها و همه يوزرها راضي باشند تصميم گرفته ميشه:)

موفق باشيد:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب با نشستی که با مدیران محترم پاکت پی سی امشب داشتیم،قصد داریم که با کمک کاربران فعال به ارائه مقاله و رویو بپردازیم؛برای این منظور هر کاربر فعالی که قصد ارائه مقاله و یا رویو رو داره؛با یکی از مدیران هماهنگ می کنه و با هم روی ریویو و یا مقاله کار می کنن؛
ضمنا" فکر می کنیم که اگر هر مدیر با تعدادی کاربر فعال کار کنه؛کار تخصصی تر میشه و می تونیم با هم فعالیت سازنده ای رو داشته باشیم؛ضمن اینکه هماهنگی بالاتر می ره؛
ضمنا" در رابطه با کاربر فعالها هم قراره که وضعیت جدیدی در فروم حاکم بشه؛هنوز زمانش مشخص نیست اما طبق گفته دانیال این کار انشاله انجام خواهد شد؛بنابراین بعد از انجام شدنش و همچنین در صورت استقبال از طرح کار گروهی؛بر اساس فعالیت کاربران فعال و عادی؛سطح بندی انجام خواهیم داد.
دوستان محبت کنند و نظرشون رو در مورد ایجاد سه گروه از کاربران فعال که هر گروه با یک مدیر کار می کنن و مسائل و مشکلات فروم رو با مدیر مربوطه در میون می گذارن،بگن؛لطفا" سریع و صریح بگید تا هفته بعد روی این مورد با دانیال و حسین به نتیجه برسیم؛از همه کاربران چه قدیمی چه جدید و چه فعال و چه عادی؛می خوام که نظراتشون رو صریحا" اعلام کنند.
دوستانی هم که می خواستن رویو بدن و مقاله ترجمه کنن؛بهمین خاطر گفتم که صبر کنن؛
ضمنا" از دانیال و حسین هم می خوام که اگر موردی رو جا انداختم؛اینجا بیان کنند؛
امیدوارم با کمک شما،فروم پاکت پی سی ارتقا پیدا کنه و پویا تر بشه،حالا که اینجا سه مدیر داره،چرا از ظرفیت تعدد مدیر و کاربران فعال استفاده نشه؟
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
همه رو خیلی کامل توضیح دادی مجتبی جان:)

فقط من یه خورده توضیح بدم که برا بچه ها جا بیفته کار گروهی منظورمون چی هست:)

مثلا منو آقای x,y,z,... میشیم یه گروه:blush:(البته انتخاب گروه به عهده بچه ها هست مثلا آقای x با دانیال راحت تر هست و میتونه با اون بیشتر هماهنگ باشه :)

وقتی که گروه مشخص شد دانیال میبینه که کی تو چه کاری بیشتر دوست داره همکاری کنه (مثلا ترجمه ریویو) بعد این کار انجام میشه و.....:blush:

البته این اتفاق ها با نظر سنجی بچه های اینجا انجام میشه:)

از روی همین فعالیتها به بچه ها رتبه داده میشه:)

به امید پر بارتر شدن و تخصصی تر شدن فروم:)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نمیدونم چرا یاد دوران طفولیتمون افتادم
وقتی که تو محل جمع میشدیم تا یه دست گل کوچیک تپل با رفقا بزنیم
بچه ها دور میشستن و کاپیتانها! یکی یکی بچه ها رو انتخاب میکردن:D

بنده از هر نوع فعالیت اجتماعی حمایت میکنم و بشدت پایه میباشم:happy:
ولی فعلا صبر میکنم تا دوستان جمع بشن بعد...
اینا رو هم نوشتم برای خالی نبودن عریضه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
من فکر میکنم اول مشخص باید بشه چه option هایی هست بعد ما بیایم ببینیم تو کدوم بهتریم همونو انتخاب کنیم!
الان من نمیدونم غیر از ترجمه و مثلا Index دیگه چه کارییی هست که بشه انجام داد

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من فکر میکنم اول مشخص باید بشه چه option هایی هست بعد ما بیایم ببینیم تو کدوم بهتریم همونو انتخاب کنیم!

شديدا تائيد مي كنم منم همين نظر رو دارم !!!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

شديدا تائيد مي كنم منم همين نظر رو دارم !!!

دوستان اجباری قرار نیست کار کنیم،ما در حقیقت می خوایم سه گروه باشیم؛مثلا" لرد آو پرشیا،در زمینه آپگرید و دانگرید زحمت کشیده و مثلا" دوست داره تو اون زمینه کار کنه؛بسته به اینکه اون ساب فروم زیر نظر کدوم مدیر اداره بشه؛با هم همکاری می کنند؛اینطوری کار تخصصی تر میشه؛البته همه دوستان می تونن در همه جای فروم نظر بدن و فعالیت کنن؛اما ما می خوایم در کنار این فعالیتهای روزمره کمی به فعالیتها جهت بدیم و با کمک هم مرجعی از مقالات و رویو ها و سایر مسائل از قبیل نظم دادن به فروم و ... رو اجرا کنیم؛
در آینده هم سطوح مختلف کاربری به احتمال فراوان ایجاد خواهد شد؛من اعتقاد دارم که مدیران باید به نظم دهی به فروم و هماهنگی بین کاربران بپردازند و در کنارش کارهایی مثل ترجمه و ... داشته باشند؛اما کاربران فعال با حمایت مدیران می تونن از مرجع های مختلف مقاله و رویو انتخاب کرده و ترجمه کنند و یا اصلا" یک دستگاه رو خودشون مرور کنند؛
اینها در ابتدای امر به نظر می رسه؛اما مطمئنن در حین کار مسائل بیشتری رو با هم تجربه خواهیم کرد؛
در پایان ممنونم از اینکه نظر دادید و باز اگر ابهامی وجود داشت بگید تا جایی که بتونم توضیح می دم؛
موفق باشید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان من موافقم ... هر کاری که باعث بشه یه روزی مردم بفهمند پی پی سی داستانش با بقیه چیزا فرق داره ، من هستم

پس یعنی من ریویومو پاک کنم ؟! من قبلش زدم متاسفانه ( آخه من داشتم توی پی دی ای های تک مینوشتم یه چیزاییشو ، دیدم انقدر زیاد شد آوردمش بیرون ، شرمنده )

بالا