• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.:: گلايه و خداحافظي از بخش وبمستر ::.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
وقت همگی بخیر..

نمیخواستم هیچ وقت همچین تایپیکی بزنم ولی متاسفانه مجبورم کردند تا بر خلاف علاقه باطنیم این تایپیک را بزنم و خداحافظی کنم تا چند نفری را با این کارم خوشحال کنم..

مدت 6 سال هست که با پرشین تولز و بخش وب مستر اون آشنا شدم و توی این مدت سعی کردم یا یاد بگیرم و یا یاد بدم.

چقدر وب وسترهای بزرگ اومدن توی این بخش و امروز تو پی تی نیستن و من از اونها خیلی کار یاد گرفتم و چقدر هم دوستان تازه وارد بودن که من بهشون تا اونجایی که از دستم بر می اومده
مطلب یاد دادم و و راهنماییشون کردم...

امروز این بخش پر شده از یک سری یوزرهایی که حتی اندازه یک پنجم من هم از اینترنت درامد ندارن اما حرف زدن و پست دادن و خودی نشون دادنشون صد ها برابر من هست

نمیدونم اسمش رو بزارم حسادت یا چیز دیگه ای اما این رو مطمئن هستم که اگر این دوستان موفقیت های من در بخش وب مستری ایران رو داشتن خدا رو بنده نبودن

امروز بعد از چند روز اومدم به پی تی و متوجه شدم عنوان کاربر فعالی من رو گرفتن. عنوانی که کوچکترین ارزشی برای من نداشت و نداره اما نوع رفتار ادم ها هست که من رو ناراحت میکنه

یک سری از دوستان هر جا من پست میدادم مدعی میشدن که دارم از عنوانم سواستفاده میکنم! در صورتی که این عنوان نبود که دوستان تازه وارد رو راهنمایی میکرد

تجربه چندین و چند ساله من و شکست های من برای الگو گرفتن دوستان پشت این راهنمایی ها بود

اگر تا به امروز توی این بخش که امروز فقط اسم وب مستری رو بدک میکشه فعالیت میکردم به خاطر عنوانم نبود!

که اگر عنوان برام مهم بود میرفتم در انجمن های خودم یا سایت های بزرگ خودم یا دوستانم با عنوان ادمین فعالیت میکردم ...

من اینجا دوستان زیادی پیدا کردم که خیلی از اونها دیگه توی بخش نیستن و خیلی قبل از من از پی تی رفتن و یا دیگه سر نمیزنن..

این تاپیک رو میزنم که بگم اگر فکر کردید فرشاد شمشاد از عنوان کاربر فعالی سو استفاده میکرد و به خاطر همین عنوانش رو گرفتیم،
پس خود این ادم که سو استفاده میکرد هم فراموش کنید!!!

چون از این به بعد در همچین جو مسموم و باند باز و تهمت زنی فعالیت نمیکنم ..

امیدوارم بخش وب مستر که به یک بخش غیرفعال تبدیل شده و رقابت های ناسالم توش بیداد میکنه از امروز به بعد بدون من پیشرفت کنه..

و اگر مشکل این بخش من بودم ، میگم خداحافظ و خداحافظ!

پی تی رو فراموش نمیکنم ، چون سال ها باهاش خاطره دارم !

باید افتخار کنم به دوستی هایی که با دیگر یوزرهای بخش های دیگه پی تی دارم..

و بگم مرام و معرفت یوزرهای بخش های دیگه پی تی مثل دومین و بازارچه و گفتگوی آزاد خیلی بالاتر از کسانی هست که تو این مدت توی بخش وب مستر خودشون رو نشون دادن..

از این به بعد اگر دوستان خواستن درخواست، پیشنهاد یا انتقادی را در تاپیک های من پست کنن، اون رو برای خودم پی ام کنن تا جواب بدم..

پشتیبانی و ارائه هر خدماتی هم از طریق سایت رسمی ما قابل انجام خواهد بود..

مدیر محترم بخش هم لطفا اجازه بدید این تایپیک چند روزی بمونه تا بعد از چند سال حرف دلم را به دوستانی که خودشون را در این بخش خدای کاربر درامد اینترنتی میدونند برسونم !

موفق و سربلند باشید..

1w3e8hftb45v7ryec6t.jpg

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
ای باب فرشاد جان این چیزها ارزش غصه خوردن وگلایه نداره هدف چیه؟ پس به هدفت بچسب چکار به عنوان داری جیگر دی:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
خب ما نسخه 2 که قول هفته دیگه هست رو باید از کجا بگیریم و پیگیریم کنیم ؟
بخش پشتیبانی که ندارید خدارو شکر

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
ای باب فرشاد جان این چیزها ارزش غصه خوردن وگلایه نداره هدف چیه؟ پس به هدفت بچسب چکار به عنوان داری جیگر دی:

نمیدونم چقدر با پروژه ها و کارهای من تا الان آشنا بودید ولی خدارو شکر دوستان میدونند که سایت های زیاد و بزرگی دستم بوده که نیازی به گفتن نیست و عنوان کاربری کوچیکترین ارزشی برای من نداشت..
مهم انجام برخی کارها و توهین ها و تهمت ها بود که باعث شد بر خلاف میل باطنی و علاقم از اینجا خداحافظی کنم.. وگرنه با عنوان من نه پولدار شدم نه به اعتبارم افزوده شده! عنوان بعد از 6 سال یک تشکر مانندی بود و برداشتنش و تایپیک های اخیر توهین ! زیاد مهم نیست دیگه..

ما که بعد از 6 سال کار و پروژه حتما ارزش کاربر فعالی درامد اینترنتی را نداشتیم انشالله دوستان دیگه بتونند بگیرند و کار کنند !

خب ما نسخه 2 که قول هفته دیگه هست رو باید از کجا بگیریم و پیگیریم کنیم ؟
بخش پشتیبانی که ندارید خدارو شکر

پشتیبانی و ارائه هر خدماتی هم از طریق سایت رسمی ما قابل انجام خواهد بود..

پادینا سیستم | ارائه دهنده سیستم های تحت وب

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
..چند روز دیگه امده هست که تماس بگیریم هروز که نمیتونیم فرم پر کنیم !!!

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
این فروم بیشتر شبیه جک شده , دیگه پرشین تولز ارزش وقت گذاشتن رو نداره متاسفانه

خیلی ها بی صدا رفتن بعضی هام خداحافظی کردن

موفق باشید....

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
فرشاد جان عنوان کاربر فعالی به دلیل شکایات پی در پی از شما برداشته شده
بخشیش رو میشه گفت حسودی ولی چرا این همه شکایت؟ به نظر من مشکلی توی طرز برخوردت با مشتری های شاکی هست که باعث میشه کار رو به PT بکشونن

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
..چند روز دیگه امده هست که تماس بگیریم هروز که نمیتونیم فرم پر کنیم !!!

نیازی نیست تماس بگیرید

اماده بشه تماس میگیریم خودمون..

این فروم بیشتر شبیه جک شده , دیگه پرشین تولز ارزش وقت گذاشتن رو نداره متاسفانه

خیلی ها بی صدا رفتن بعضی هام خداحافظی کردن

موفق باشید....

دقیقا..
ارادتمند

فرشاد جان عنوان کاربر فعالی به دلیل شکایات پی در پی از شما برداشته شده
بخشیش رو میشه گفت حسودی ولی چرا این همه شکایت؟ به نظر من مشکلی توی طرز برخوردت با مشتری های شاکی هست که باعث میشه کار رو به PT بکشونن

از شما انتظار نداشتم امین جان..
من وبلاگ نویس و وبمستر تازه کار نیستم با 2 تا عنوان خوشحال شم!

من طرز برخوردم با مشتری بد نبوده ! اگر بد هم بوده باشه ربطی به فعالیت 6 ساله من در انجمن و برداشته شدن عنوان نداشت !
شما که مدیر بخشی باید با مسموم کنندگان جو برخورد کنی نه اینکه چند نفر جمع بشند و از یکی حسودی و بدگویی کنند و شما بدون قضاوت عنوان را بگیری.. این که نشد دلیل!

اصلا مهم نیست ..
صلاح مملکت خویش خسروان دانند..

به جز 1-2 نفر مثل محسن شهبازی کسی هم اگر در این فروم کاربر فعال هست از حضورشون استفاده ببرید. ما که بخیل نیستیم!

موفق باشید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
آقا روزگاره دیگه ، یک روز میای و یک روز میری ...
امیدوارم هرجا که هستید پیروز باشید

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
بیخیال آقا فرشاد برگرد ، به نظرم اگه بخاطر شکایات شما از فعالیت های خارج از پی تی این عنوان از شما برداشته شده ، کاملا نامربوطه و به غیرحرفه ای عمل شده

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
بیخیال آقا فرشاد برگرد ، به نظرم اگه بخاطر شکایات شما از فعالیت های خارج از پی تی این عنوان از شما برداشته شده ، کاملا نامربوطه و به غیرحرفه ای عمل شده
موافقم ...

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام داش فرشاد

بابا بیخیال نبینم غمتو داداش توی نت ایران همینجوریه تا دلت بخواد از این جور آدما هست و تا دلت بخواد آدمو ناراحت میکنن و با اعصاب و روان آدم بازی میکنن:hmm:

به نظر من آدم باید خودشو بزنه به بی خیالی و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده چون اصلا ارزشی نداره بخاطر کسی که اون سر دنیا نشسته پای کامپوترش و توی نت هست و تو اصلا نمیشناسیش که حالا بخوای دلخور بشی یعنی منظورم اینه که به خاطر کسی که نمیشناسیش نباید ناراحت بشی و باید کار خودتو بکنی با قدرت و بدون ناراحتی آدمایی رو میشناسم که به خاطر یه همچین بحتثهایی اصلا از نت خداحافظی کردن ولی چه فایده ای داره؟ فقط به خودت ضرر میرسه به نظر من به چیزت که اصلا یه همچین آدمایی هم هستن شما کار خودتو بکن و اصلا اهمیت نده!!!!!!;)

اگه به خاطر اینکه کاربری فعال رو ازت گرفتن ناراحتی اصلا ناراحتی نداره خودت یه انجمن بزن بشو ادمینش و اونجا فعالیت کن اینطوری آقای خودت هستی!!!!:cool:

خداوکیلی انجمن اصلا ارزش ناراحت شدن رو داره؟ الان مثلا یوزر منم بگیرن با یک یوزر دیگه میام کی به کیه؟ اینقدر بی در و پیکره که نگو و نپرس!!!!!:D

پیشنهاد: اگر انجمن نداری یکی بسار و اگه داری آدسشو بده که بیایم اونجا از آموزشها و نظراتت استفاده کنیم فکر کنم نظر بقیه هم همین باشه یه انجمن بزن تو اونجا بهتره واسه شرکتت ابهت بیشتری داره تا اینکه بخوای توی یه انجمن یه کاربر فعالی فقط باشی شما رئیسی پس رئیس باش.;)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بزن به بی خیالی ما 8 ساله همه مدل توهینی توی این نت بهمون کردن چه توی سایتها چه انجمنهای مختلف ما که همه رو به حساب کم تجربگی طرف مقابل گذاشتیم شما به همین حساب بذار و ادامه بده

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
فرشاد آدم با تجربه ای هستش!

خوده من ازش کلی چیز یاد گرفتم،با من هم همیشه خوش حساب بوده،از نظر من از مدیر فعلیه این بخش اطلاعات و فعالیت بیشتری داره،نباید عنوانش گرفته میشد!
بعدشم یه سری کاربر اینجا هستند که دو زار سواد و ادب ندارند،بعد حال میکنن که یه نفر موفق رو بکشن پایین!

سره قضیه مهدی آنلاین من جای فرشاد بودم 100 تومن رو نمیدادم! فرشاد برای اینکه خدشه ای به اعتبارش وارد نشه پول رو پس داد!

در کل بخش وبمستر باید براش فکری بشه،مشکل فرشاد و اعتبارش نیست،مشکل اینه که تاپیک تبادل لینک اون بالا مهم شده،اما هر روز 20 تاپیک با عنوان تبادل لینک میخوره،حتی مرج هم نمیشه چه برسه با پاک کردن،مشکل این بخش الان فقط عنوان کاربریه فرشاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
یکی دو سالی هر تاپیک شکایتی بود رو حذف کردم یا بستم ولی بدون دلیل که این همه شکایت به وجود نمیاد
با همکار کسب درامد مشورت کردم و به این نتیجه رسیدیم
هر ماه report میدادی که فلان تاپیک در مورده منه حذف کن
آخرین اشتباهی که انجام دادی این بود که توی تاپیکی که نه اسمی ازت برده شده بود نه مشخصاتی، شروع کرده از خودت دفاع کردن و توپیدن به OP که مجبور شدم تاپیک رو حذف کنم
مشکل اینه که همه چیز رو به خودت میگیری.. مثل اون تاپیک یا مثل حذف عنوان

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
امروز این بخش پر شده از یک سری یوزرهایی که حتی اندازه یک پنجم من هم از اینترنت درامد ندارناما حرف زدن و پست دادن و خودی نشون دادنشون صد ها برابر من هست
این حرفت و طرز فکرت از نظر من مشکل داره .
آدم هارو با مقدار درآمدشون از اینترنت می سنجی ؟!! :blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا