• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گم شدن یکی از درایو های ویندوز!

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
من ویندوز کامپیوتر رو که عوض کردم با گم شدن یکی از درایو های هاردم (درایو d) مواجه شدم. حجمش هم به دیگر درایو ها اضافه نشده.
لطفا هر میتونه کمکم کنه دریغ نکنه چون کلی اطلاعات روش داشتم
با تشکر

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
نباید گم شده باشه ،شما می تونید داخل Device Manager و بعدش تو قسمت Disk Management این مورد رو بررسی کنید و ببینید که درایورت اونجا هستش؟

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
دوستان منم مشابه همین مشکلو دارم با این تفاوت که خودم اشتباها از قسمت manage computer توی دیسک منیجمنت حذفش کردم
اطلاعات خیلی مهمیم توش دارم خواهشا کمکم کنید که دارم سکته میکنم

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
یادم رفت بدبختی خواستم همونو دوباره به ویندوز بشناسونم زد 12 گیگشم فرمت کرده البته میدونم که میشه ریکاوری کردش ولی چطوری مثل اولش کنم؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سلام
دوستان منم مشابه همین مشکلو دارم با این تفاوت که خودم اشتباها از قسمت manage computer توی دیسک منیجمنت حذفش کردم
اطلاعات خیلی مهمیم توش دارم خواهشا کمکم کنید که دارم سکته میکنم

اگر Label اش رو حذف کرده باشید که مشکلی نیست ولی اگر خود درایو رو Delete کرده باشید که باید با نرم افزار Recovery اطلاعات اتون رو بازیابی کنید بعد دوباره پارتیشن رو بسازید و اطلاعات بازیابی شده رو روی اون منتقل کنید

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
اگر Label اش رو حذف کرده باشید که مشکلی نیست ولی اگر خود درایو رو Delete کرده باشید که باید با نرم افزار Recovery اطلاعات اتون رو بازیابی کنید بعد دوباره پارتیشن رو بسازید و اطلاعات بازیابی شده رو روی اون منتقل کنید
منظورتون از لیبلو نمیدونم ولی توی مای کامپیوترم نمیاد و توی دیسک منیجمنت نشونش میده و کل درایو و میزنه خالی

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
منظورتون از لیبلو نمیدونم ولی توی مای کامپیوترم نمیاد و توی دیسک منیجمنت نشونش میده و کل درایو و میزنه خالی

پس پاکش کردید با Active@ Recovery هارد رو بازیابی کنید .. لینک اش معمولا همه جا پیدا میشه .. مثلا 2baksa.net .. فقط روی اون درایو که پاک شده نه فایل بریزید، نه از نو پارتیشن بندی .. هیچ کاری نکنید تا زمانی که فایلهاتون رو از اون درایو بازیابی نکردید !!

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
پس پاکش کردید با Active@ Recovery هارد رو بازیابی کنید .. لینک اش معمولا همه جا پیدا میشه .. مثلا 2baksa.net .. فقط روی اون درایو که پاک شده نه فایل بریزید، نه از نو پارتیشن بندی .. هیچ کاری نکنید تا زمانی که فایلهاتون رو از اون درایو بازیابی نکردید !!

ممنون از کمکتون راه دیگه ای نداره؟ اینطوری باید یه هاردم بخرم برای ریکاوری

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون از کمکتون راه دیگه ای نداره؟ اینطوری باید یه هاردم بخرم برای ریکاوری

برو توی Manage و بعدش Disk Management و روی همون فضای خالی (درایو) کلیک راست کن و Change Drive Letter رو بزن و ببین میزاره یه اسم بدی به درایو یا نه اگه نذاشت کاری رو که دوست بالایی گفتن انجام بده.

نمیخواد هارد بخری واسه ریکاوری! فقط برو نرم افزار Active Partition Recovery رو دانلود کن و نصب کن و بزار بگرده دنبال پارتیشن حذف شده اگه فورمتش نکرده باشی و فقط دیلیت شده باشه کاملا برش میگردونه

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام ممنون از راهنمایی
عکس زیرو از منیجمنت انداختم که 2تا سمت راستیا یه درایو که متاسفانه قبلا گزینه new simple volume زدم و سریع کنسلش کردم که این شکلی شده
Snap2.jpg

اینم عکسیه که نرم افزار داره اسکن میکنه

Snap1.jpg

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
توی دیسک منیجمنت روی فضای سمت راستی (که Free Space نوشته) کلیک راست کن و یه اسم بهش تخصیص بده (Change Drive Letter)

در ضمن نرم افزار Active PArtition ت هم رجیستر نشده نسخه دمو هست.
رجیسترش کن که بعد از پیدا کردن پارتیشن اجازه بازگردوندنش رو بهت نمیده.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
توی دیسک منیجمنت روی فضای سمت راستی (که Free Space نوشته) کلیک راست کن و یه اسم بهش تخصیص بده (Change Drive Letter)

در ضمن نرم افزار Active PArtition ت هم رجیستر نشده نسخه دمو هست.
رجیسترش کن که بعد از پیدا کردن پارتیشن اجازه بازگردوندنش رو بهت نمیده.
توی رایت کلیک فقط یک گزینه هست new simple volume
درایو o با فری اسپیس بغلیش قبلا یک درایو بودن

بالا