armant
Registered User
- نوشتهها
- 168
- لایکها
- 0
گوشی نوعه نوعه بدون هیچ خط و خشی نمیدونم دیدین یا نه ظاهرش مثل گوشی های فول تاچ اچ تی سیه با صفحه نمایش 4.3 اینچی، جعبه فلزی داره با تمام لوازمی که تو پکش هست، من 3 روز قبل عید گرفتم ولی ظاهرا اینا از زمان تولید گارانتیشون شروع میشه با زدن اس ام اس سریال گوشی به شماره شرکت تاریخ شروع و پایان گارانتی برات میاد که از بهمن 90 تا بهمن 91 گارانتی داره . من یه فلش 4 گیگ هم روش گذاشتم و محافظ ال سی دی داخل پکشو هنوز استفاده نکردم . براش یه سری بازی . یه جی پی اس فارسی و چند تا نرم افزار کاربردی ریختم . اندرویده 2.3.3 داره که قابل ارتقاست و تا حالا هر نرم افزاری روش نصب کردم جواب داده و کامل کار کرده یه صفحه خانه اصلی داره من 2 تا دیگم خودم روش نصب کردم یعنی 3 تا home page . دوربینش 5مگاپیکسله - فوکوسه اتومات داره فلش داره - دوربین ثانویه داره و قیلم برداری هم می کنه .
آکش که تو بازار کیمیاست من که پرسیدم گفتن بیرون ندادن میخوان گرون کنن من 345 خریدم 18 تومن هم دادم رم 4 گیگ روش گذاشت.
با گوشی تمیز در حد آک galaxy ace - e6 - e72 -wave - wave 2 هم تعویض میکنم سر هم میدم
لطفاً از گذاشتن نظرات کارشناسانه پرهیز کنین به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه ولی خودم بیشتر تمایل به تعویض دارم .
به درخواست دوستان قیمت پایه رو 300 میذارم مطمئنا بازار باز بشه و شرکت بده بیرون 350 هم نمیدن نوشو
با تشکر از دوستان
گوشی به قیمت 290 تومان فروخته شد .....................
آکش که تو بازار کیمیاست من که پرسیدم گفتن بیرون ندادن میخوان گرون کنن من 345 خریدم 18 تومن هم دادم رم 4 گیگ روش گذاشت.
با گوشی تمیز در حد آک galaxy ace - e6 - e72 -wave - wave 2 هم تعویض میکنم سر هم میدم
لطفاً از گذاشتن نظرات کارشناسانه پرهیز کنین به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه ولی خودم بیشتر تمایل به تعویض دارم .
به درخواست دوستان قیمت پایه رو 300 میذارم مطمئنا بازار باز بشه و شرکت بده بیرون 350 هم نمیدن نوشو
با تشکر از دوستان
گوشی به قیمت 290 تومان فروخته شد .....................
فایل های ضمیمه
Last edited: