• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوش پاک‌کن ممنوع

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
دستکاری گوش به ایست قلبی می‌انجامد
متخصص گوش و حلق و بینی گفت: در گوش یک عصب وجود دارد که با عصب دهمی که به قلب می‌رود ارتباط دارد. اگر این عصب تحریک شود، می‌تواند ب
باعث ایست قلبی شود؛ بنابراین نباید با وسائل و ابزارها گوش را تحریک کرد.

سید ****‌الدین قهاری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در پاسخ به پرسش شهروندان در مشاوره سلامت پیرامون راه‌‌‌های صحیح تمیز کردن گوش اظهار داشت:‌ گوش مژک‌هایی دارد که تمیز سازی گوش را انجام می‌دهند؛ البته در مواقعی که چربی گوش زیاد است، پزشک متخصص می‌تواند نسبت به خارج سازی و شستشوی آن اقدام کند.

متخصص گوش، حلق و بینی گفت: هیچگاه نباید از گوش‌پاک‌کن که به غلط به این نام مشهور شده، استفاده کرد.

قهاری تصریح کرد: در گوش یک عصب وجود دارد که با عصب دهمی که به قلب می‌رود ارتباط دارد که اگر این عصب تحریک شود، می‌تواند باعث ایست قلبی شود؛ بنابراین نباید با وسائل و ابزارها گوش را تحریک کرد.

وی استفاده از قطره‌های گوش موجود در داروخانه‌ها را منوط به تجویز پزشک دانست و گفت: پزشک معالج با توجه به جرم گوش فرد و برای نرم کردن آن استفاده از این قطره‌ها را توصیه می‌کند؛ اما افراد دقت داشته باشند که این قطره‌ها را نیز نمی‌توان به طور خودسرانه استفاده کرد.

شهروندان ایرانی از سراسر کشور می توانند سؤالات خود را درباره مسائل بهداشتی و درمانی با شماره تلفن 02188911667 یا ایمیل [email protected] با خبرنگاران گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس در میان بگذارند.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
باز یه امپول زن ایرانی حرف مفت زد گوش پاک کن باعث ایست قلبی میشه ؟! :blink:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
پس گوشو آت آشغالاشو چجوری تمیز کنیم ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

آریائی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
در گوش من هیچ گاه آشغال جمع نمی شود.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
درست میگن .با تحریک اعصابی مثل Vag و ... ریتم قلب دچار تغییر میشه . برادی کاردی هایی که ممکنه کاردیاک ارست هم به دنبالشون بیاد . بعید هست ولی یک در میلیون هم اگه اتفاق بیفته کشنده ست.
البته هیچ وقت نظر یه متخصص OTG رو در مورد قلب نمیپرسم چون قلب دنیای دیگه ای داره و چیزی نیست که هر دکتری یه گریزی بهش بزنه .
ولی کلا خیلی بیراه نگفته .

دکتر ماست خودت میگی یک در میلیون هیچ دکتری برا خطر یک در میلیون همچین نظری نمیده این امپول زنه چرت گفته مثل این میمونه بگیم از خونه نمیایم بیرون چون ممکنه تصادف کنیم بمیریم :happy:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
راستش من هم خودم نظرم اینه که نمیشه ادم برا یک احتمال خیلی کم گوش پاک کن استفاده نکنه
اما یکی از دوستان بنده که اتفاقا دکتر هم هستند میگفتند که گوش پاک کن در اصل فقط واسه استفاده بعد از حموم و خشک کردن گوش است و در مواقع دیگه استفاده ازش هیچ منفعتی نداره حتی باعث میشه کثیفی بیشتر داخل گوش بره ایشون توصیه میکردند به عزیزانی که مشکل ترشحات زیاد گوش دارند به دکتر مراجعه کنند برای تمیز شدن گوش هم بهترین راه شستشوی گوش هست که اونم توسط دکتر انجام میشه

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
دکتر ماست خودت میگی یک در میلیون هیچ دکتری برا خطر یک در میلیون همچین نظری نمیده این امپول زنه چرت گفته مثل این میمونه بگیم از خونه نمیایم بیرون چون ممکنه تصادف کنیم بمیریم :happy:

یه بار عرض کردم دکتر ماست خطاب نکنید منو .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من دستمال کاغذی رو میپیچونم دور انگشت کوچیکم میوفتم به جووونش . انگشت کوچیه هم که اونقدر داخل نمیره که . . .

khiarshor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اموزنده بود مرسیییییییییییییی

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
لذتی که در خاراندن و مالیدن گوش پاک کن به یک گوش کثیف است در ارضا شدن نیست
ختم کلوم

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
از حموم در اومدنی آخ یک لذتی میده این گوش پاک کن که نگووو :D

یه لحظه میخوای همه چیزت رو بفروشی گوش پاک کن بگیری برای مصرف مادام العمر :D

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
راستش من هم خودم نظرم اینه که نمیشه ادم برا یک احتمال خیلی کم گوش پاک کن استفاده نکنه
اما یکی از دوستان بنده که اتفاقا دکتر هم هستند میگفتند که گوش پاک کن در اصل فقط واسه استفاده بعد از حموم و خشک کردن گوش است و در مواقع دیگه استفاده ازش هیچ منفعتی نداره حتی باعث میشه کثیفی بیشتر داخل گوش بره ایشون توصیه میکردند به عزیزانی که مشکل ترشحات زیاد گوش دارند به دکتر مراجعه کنند برای تمیز شدن گوش هم بهترین راه شستشوی گوش هست که اونم توسط دکتر انجام میشه

یکبار انجام دادم یه سرنگ بزرگ کرد تو گوشم قلبم اومد تو حلقم :p

nazaninfar

Registered User
لایک‌ها
18
بالا