• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل ادسنس

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان
کسی اینجا هست با گوگل ادسنس کار کرده باشه؟
چطور میشه حساب در ایران باز کرد؟
پرداخت فقط با چک میسره یا روشهای دیگه هم داره؟کسی ایران باشه تکلیف چیه؟راهی هست برای دریافت پول؟
میشه طریقه ی ثبت نام و کار باهاشو توضیح بدید؟
سپاس

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوستان
کسی اینجا هست با گوگل ادسنس کار کرده باشه؟
چطور میشه حساب در ایران باز کرد؟
پرداخت فقط با چک میسره یا روشهای دیگه هم داره؟کسی ایران باشه تکلیف چیه؟راهی هست برای دریافت پول؟
میشه طریقه ی ثبت نام و کار باهاشو توضیح بدید؟
سپاس

سلام تو این کتاب همه چیز رو توضیح داده

دانلود

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام...منم میخوام بیشتر بدونم...ایا میشه توی ایران واقعا کار کرد با ادسسنس یا نه؟؟؟بیشتر اطلاع بدین دوستان و تاپیک را بیارید بالا تا همه استفاده کنند

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام...منم میخوام بیشتر بدونم...ایا میشه توی ایران واقعا کار کرد با ادسسنس یا نه؟؟؟بیشتر اطلاع بدین دوستان و تاپیک را بیارید بالا تا همه استفاده کنند

برای کار با ادسنس باید یه حساب خارج از ایران داشته باشی حتما

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
خب اینها درسته...با چک کاغذی پرداخت میکنه...راه حلش توی ایران چیه؟راه کار بدین دوستان

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
من یه چند دلاری کار کردم اما تو خاج اشنا نداشتم اکانتمو بستن
من یه وبلاگ خارجی دارم بازدیدش بدک نیست موضوعش فشن هست
ادرس:ENFASH Newest fashion clothes / shoes / jewelry and ......
میفروشمش

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
خب دوستان کسی نیست که با ادسنس کار کرده باشه یکم تجربه دراختیار دوستان بزاره ممنون میشیم

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
من یه چند دلاری کار کردم اما تو خاج اشنا نداشتم اکانتمو بستن
من یه وبلاگ خارجی دارم بازدیدش بدک نیست موضوعش فشن هست
ادرس:ENFASH Newest fashion clothes / shoes / jewelry and ......
میفروشمش

چرا بستن؟چک گوگلو چطور دریافت میکردید؟
حالا 100% فامیل باید خارج باشه؟راه دیگه ای نداره؟گوگل چرا با پیپال کار نمیکنه؟
ممنون

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
ممنون

کار کردم اما دریافت نکردم گوگل این پولارو بصورت یه چک دلاری برای من ارسال کرد اما چون یه ادرس الکی دادم به گوگل چون اشنا نداشتم گوگل اکانتمو بست باید اشنا داشته باشی چون ایران تحریمه برای یه بار گوگل به همراه حقوقتون یه کد میفرسته که باید تو کانتتون وارد کنید بعد اکانتتون فعال میشه بعد میتونید از طریق ویزا یا مستر کارد پولتون رو دریافت کنید

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
ممنون
خیر حتما باید ادسی در یکی از کشور ها باشه که چک کاغذی به اون ادرس پست میشه و میتوند بعد نقدش کنید
+ کمترین وجود ایپی ایران و.. = بلوک حساب و موجودی

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
خب دوستان راه حل کار با ادسنس در ایرا چیه پس؟

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز من خیلی دنبالش بودم.قصد ناامید کردنت ندارم.ولی دردسر خیلی داره.از آدرس یکی از آشناهاتون بگیر تا تایید کرنو.آی ثابت هزار جور چیز دیگه.
اول اینکه باید سایتت کاملا خارجی باشه ایرانی نباشه.باید به موضوعی که برای سایتت انتخاب میکنی دقت کنی.گوگل هر موضوعی رو قبول نمیکنه.
باید بازدید سایتت به حدنصاب برسه که نمیدونم چقدره.
ولی شنیدم که اگر بگیره نور علی نور میشه

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیز من خیلی دنبالش بودم.قصد ناامید کردنت ندارم.ولی دردسر خیلی داره.از آدرس یکی از آشناهاتون بگیر تا تایید کرنو.آی ثابت هزار جور چیز دیگه.
اول اینکه باید سایتت کاملا خارجی باشه ایرانی نباشه.باید به موضوعی که برای سایتت انتخاب میکنی دقت کنی.گوگل هر موضوعی رو قبول نمیکنه.
باید بازدید سایتت به حدنصاب برسه که نمیدونم چقدره.
ولی شنیدم که اگر بگیره نور علی نور میشه

تایید میشه

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
خب ما ایرانیا هر کاری میتونیم بکنیم..برای ما کار نشدنی نداره باید تلاش کنید دوستان...دوستان که در این زمینه تجربی دارند در اختیارمون بزارن مرسی

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
خب دوستان راه حل کار با ادسنس در ایرا چیه پس؟

دوست عزیز تو تحریم هستیم راه حلی وجود نداره اصلا.

می تونید یک آدرس فیزیکی یا صنودوق پستی و ... اجاره کنید چک بره اونجا براتون از اونجا بیاد ایران.

به جای تبلیغات گوگل از سایت های مشابه استفاده کنید .

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان عزیز و همیشه موفق
من در مورد ادسنس یه سری اطلاعات دارم که دوست دارم دوستان هم در جریان باشند.
جند ماه پیش خودم میخواستم با ادسنس کار کنم ولی مشکل بوجود اومد نشد که کار کنم.
ولی در حال حاضر پیگیرم که هر چی زودتر راش بندازم.
این اطلاعات تجربیات دوستم هستش که اینجا خدمت دوستان میگم.
دوستم چند ماهی میشه با ادسنس کار میکنه و درآمد خوبی هم داره.این ماه 9 میلیون به حسابش واریز میشه.البته به قول دوستم 9 میلیون چیزی نیست چون دوستاش خیلی بیشتر از اینا پول در میارن.چون واقعا ادسنس درآمد خوبی میده اگه تلاش کنی تو این زمینه.
مطمئن باشید هر کسی که بخواد میتونه کار کنه با ادسنس و پول در بیاره.من خودم تجربه پول دراوردن با ادسنس رو ندارم ولی دوستم داره پول درمیاره و به همین زودی هم حودم پول در میارم.
یکی یکی توضیح میدم خدمت دوستان
اول باید وبسایت به زبان انگلیسی طراحی بشه.در مورد موضوعات مختلف میتونید طراحی کنید.بستگی به موضوعی داره که افراد میتونن روی اون موضوع تمرکز کنند.سایت رو هر روز آپدیت کنید.
بعد از اینکه سایت طراحی شد ثبت نام میکنید.
مواردی که نیاز است برای ثبت نام:
1-***. باید مال کشوری باشه که آشنا دارین.یه *** اختصاصی تهیه کنید.
2-آدرس و شماره تلفن و شماره حساب واقعی
موقع ثبت نام با *** باید ثبت نام کنید حتما.
وقتی که ثبت نام کردید اگه سایت مشکلی نداشته باشه تایید میکنند و حالا گوگل برای اینکه مطمئن شه که شما توی همون کشوری هستید که موقع ثبت نام آدرس دادید وقتی ثبت نام کردید توی اکانتی که ساختید یه قسمت داره که شماره حساب رو وارد میکنید.شماره حساب شخصی رو وارد میکنید که توی همون کشور هستش.
بعد یه مقدار پول مثلا 55 سنت به شماره حساب شخصی که در خارج از ایران دارید واریز میکنه و میپرسه که چقدر توی حسابتون هست اگه درست بگین تایید میکنه حساب رو.
به شماره تلفنی که دادین هم تماس میگیره یا اس ام اس میده و یه کد رو بهتون میده.راستش اینو دقیق نمیدونم که کد میده یا نه و کجا باید واردش کرد این کد رو.ولی دوستم که ثبت نام کرده گوگل به موبایل شخصی که در خارج از ایران داره زنگ زده ولی اون شخص متوجه نشده که زنگ زدن که جواب بده و کد هم توی اکانتش وارد نکرده ولی الان داره کار میکنه و مشکلی نداره.
وقتی اکانت تایید شد تبلیغات میده بهتون.اولین اکانت که تایید بشه میتونید با همین اکانت 500 سایت دیگه به گوگل معرفی کنید و اگه مشکلی نداشته یاشه سایت هارو تایید میکنه.یه قسمتی داره توی اکانتی که تایید شده که سایت هارو میتونید معرفی کنید.
البته این نکته رو هم بگم که اگه با همین اولین اکانت چند تا وبسایت دیگه تایید کنید گوگل تبلیغات رو میده بهشون ولی اگه یکی از این افراد خراب کاری کنه یا تخلف بخواد کنه کلا اکانت رو می بنده.
گوگل بیشتر آدرسی که موقع ثبت نام میدین براش مهمه.فقط یه آدرس دقیق میخواد.

دوستان اگه سوالی داشتین من در خدمتتون هستم.
یا حق

بالا