• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل ادسنس

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
این اطلاعات تجربیات دوستم هستش که اینجا خدمت دوستان میگم.
دوستم چند ماهی میشه با ادسنس کار میکنه و درآمد خوبی هم داره.این ماه 9 میلیون به حسابش واریز میشه.البته به قول دوستم 9 میلیون چیزی نیست چون دوستاش خیلی بیشتر از اینا پول در میارن.چون واقعا ادسنس درآمد خوبی میده اگه تلاش کنی تو این زمینه.
مطمئن باشید هر کسی که بخواد میتونه کار کنه با ادسنس و پول در بیاره.من خودم تجربه پول دراوردن با ادسنس رو ندارم ولی دوستم داره پول درمیاره و به همین زودی هم حودم پول در میارم

آدرس سایت دوست شما و دوستاش چیه ؟ شما اگر بتونی ثابت کنی که این دوستات راست گفتن ، من یک حساب بانکی + ویزاکارت + سیم کارت تلفن + یک آدرس + یک تلفن ثابت بنام خودت بهت میدم که با ادسنس کار کنی. 20 درصد درآمدت رو به مدت 1 سال میگیرم ، بعدش دیگه مال خودت

پ.ن: دوست من دوست داره با دوست شما که دوست داره با دوست من دوست بشه دوست بشه:D

dadafarid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام . ادسنس به چشمم خورد اومدم ولی میبینم هر کسی یه چیزی نوشته!
من ایران زندگی نمیکنم , ترکیه دانشجوام ... حساب ادسنس رو اینجا باز کردم (خودم سایت درست حسابی نداشتم ولی چون اینجا تو زمینه طراحی سایت هم کار میکنم با یکی از این سایت حساب ادسنس باز کردم )
مهمترین چیز تو وریفای شدن ادسنس اینه که باید مطالب سایت تک باشه نه اینکه از سایتای دیگه کپی پیست شده باشه! وریفای شدن سایت هم نزدیک به دو هفته طول کشید.(اون سایتی هم که باهاش ثبت نام کرده بودم در مورد دارو بود .)
نزدیک دو سال پیش حساب باز کردم ولی این مشغله ی درس نذاشت رو سایتی متمرکز بشم!
ولی الان حدود 2 هفته اس یه وبلاگ تو بلاگر باز کردم (نکته: ادسنس بلاگر رو دوست داره!) ,بهتره موضوع وبلاگ تو یه زمینه خاصی باشه , منم خیلی فکر کردم که آقا من چی بلدم! از چی بنویسم ؟! چیزی به فکرمون نرسید!
تو ترکیه هم سایتای پورن فیلتر میذارن (ولی نه مثله ایران) خیلی راحت میشه رد شد با همین آی پی و پورت یا بدون هیچ نرم افزار یا وی پی ان ! (که تو ایران همه بلدن!)
ولی چون اینجا زیاد تو بحث فیلترینگ اطلاع ندارن , گفتم بهتر از این شروع کنم .... خلاصه سایت در مورد نحوه گذر از فیلتر شد و در مورد او نوشتم (چیزایی که میدونستم نوشتم کپی پیست نکنید!)
وبلاگ اینه :
www.suratnet.blogspot.com
به زبان ترکی هست .
اگه سایت به زبان انگلیسی باشه بهتره چون cost-per-click CPC بیشتری داره.
در مورد باز کردن حساب ادسنس هم باید بگم من فقط سایت رو معرفی کردم و اونا بعد 2 هفته جواب دادن که تایید شد البته با حساب کریدی کارت.
اگه ایرانی نمیتونی با ادسنس کار کنی.
یه عکس هم از کنترل پنل حساب ادسنسم میزارم :
ads.jpg

Last edited:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یه چیز دیگه که یادم خدمت برسونم اینکه اگه میخوای تو این زمینه یاد بگیری از این فروم ها استفاده کن :
https://forums.digitalpoint.com
WarriorForum - Internet Marketing Forums
والسلام.

اصل کاری هنوز مونده !:D. وقتی موجودی حسابت به حدی برسه که قابل برداشت باشه ، تازه پروسه تشخیص هویت و تایید آدرس شروع میشه. انقدر هم سرشون شلوغه که حداقل 2-3 ماه طول میکشه تا پین به آدرست ارسال بشه. برای بعضی از کشورها هم انقدر دیر ارسال میشه که وقتی میرسه اکسپایر شده و باید دوباره درخواست بدی

تا جایی که من میدونم - از تجربه دوستان و یک تست مختصر که خودم کردم- ادسنس گوگل توی کشورهایی که EFT فعال نیست که اصلا به درد نمیخوره ، در کشورهایی هم که EFT فعاله در حد یک درآمد بخور و نمیر هم نمیشه روش حساب کرد. شما اگر خودتو بکشی این 17 سنتت میشه 17 دلار !

dadafarid

Registered User
لایک‌ها
1
اصل کاری هنوز مونده !:D. وقتی موجودی حسابت به حدی برسه که قابل برداشت باشه ، تازه پروسه تشخیص هویت و تایید آدرس شروع میشه. انقدر هم سرشون شلوغه که حداقل 2-3 ماه طول میکشه تا پین به آدرست ارسال بشه. برای بعضی از کشورها هم انقدر دیر ارسال میشه که وقتی میرسه اکسپایر شده و باید دوباره درخواست بدی

تا جایی که من میدونم - از تجربه دوستان و یک تست مختصر که خودم کردم- ادسنس گوگل توی کشورهایی که EFT فعال نیست که اصلا به درد نمیخوره ، در کشورهایی هم که EFT فعاله در حد یک درآمد بخور و نمیر هم نمیشه روش حساب کرد. شما اگر خودتو بکشی این 17 سنتت میشه 17 دلار !
عزیز گفتم که دو روزه کد ادسنس رو گذاشتم . در ضمن گفتم که تو شرکتی کار میکنم البته پاره وقت , اونجا اکثرشون سایت دارن و حداقل درآمد ماهیانشون 300 دلار هستش .زبان همشون ترکی هست! اکثرشونم مثل من دانشجو هستن و یه کمک خرجی واسشون میشه!
ارسال پین بین سه تا ده روز طول میکشه ... اون وبلاگ هم فقط واسه تست بود .
خلاصه هرچی باشه دو ساله اینجا اینارو میبینم .....

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز

عزیز چه دلیلی داره که دوستم دروغ بگه.خوب داره پول در میاره دیگه.
بعدشم مثلا من بیام ثابت کنم که چی بشه.نیاز به ثابت کردن نیست.
ادسنس یه راهه درآمد زایی برای همه هستش بدون سرمایه .
پس دیگه فکر کنم اینقدرا ریسک نیست که سخت بگیریم این قضیه رو.

من آدرس و همه چیز دارم داداش.ممنون ار لطفت.
یکی دو روز دیگه ادسنس رو راه میندازم.

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
خب دوستان حالا تکلیف ما چی شد توی ایران میتونیم کار کنیم با تدسنس یا نه؟؟؟برای ایران راه حل بدین خواهشا

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فقط در صورتی میتونید کار کنید که آشنا داشته باشید خارج ار ایران.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
عزیز گفتم که دو روزه کد ادسنس رو گذاشتم . در ضمن گفتم که تو شرکتی کار میکنم البته پاره وقت , اونجا اکثرشون سایت دارن و حداقل درآمد ماهیانشون 300 دلار هستش .زبان همشون ترکی هست! اکثرشونم مثل من دانشجو هستن و یه کمک خرجی واسشون میشه!
ارسال پین بین سه تا ده روز طول میکشه ... اون وبلاگ هم فقط واسه تست بود .
خلاصه هرچی باشه دو ساله اینجا اینارو میبینم .....
والا من ترکی رو نمیدونم. شاید گوگل ترکی حالیش نمیشه همینجوری پول میده:D. اما 300 دلار درآمد یک سایت خوب انگلیسی از گوگله. سایتی که میتونه چند برابر این مبلغ رو از راه های دیگه درآمد داشته باشه. لذا معمولا سایتهای پرطرفدار از ادسنس استفاده نمیکنن. البته درآمدهای 3-4 هزار دلاری هم از طریق ادسنس به صورت نادر و استثنا وجود داره. حالا اصلا بحث بی مورد نکنیم. به قول خودت شما 2 ساله اینجا رو میبینی ، 6 ماه دیگه هم بیا و نتایج کارت با ادسنس رو اینجا بگو که بقیه هم استفاده کنن. ارسال پین رو هم درخواست بده ، مدت رسیدنش رو اینجا بگو. تجربه شخصی من برای بلژیک و اسپانیا 2 ماه بود. هند و مالزی و اینا را هم توی اینترنت خوندم که خیلی مشکل داشتن.در این مورد هم شاید گوگل ترک ها رو دوست داره:D

سلام دوست عزیز

عزیز چه دلیلی داره که دوستم دروغ بگه.خوب داره پول در میاره دیگه.
بعدشم مثلا من بیام ثابت کنم که چی بشه.نیاز به ثابت کردن نیست.
ادسنس یه راهه درآمد زایی برای همه هستش بدون سرمایه .
پس دیگه فکر کنم اینقدرا ریسک نیست که سخت بگیریم این قضیه رو.

من آدرس و همه چیز دارم داداش.ممنون ار لطفت.
یکی دو روز دیگه ادسنس رو راه میندازم.
سلام بر شما
قسمت قرمز : از دیدگاه روانشناسی دلایل متعددی برای خالی بندی وجود داره :D. شما تا حالا کسی رو ندیدی که در مورد درآمد یا کارش اغراق کنه ؟
قسمت آبی : نیازی به اثبات نیست. فقط آدرس سایت دوستت و دوستاش رو بگیر که دوستان اینجا هم ازشون سرمشق بگیرن. فکر نمیکنم ضرری برای دوستهای شما داشته باشه. این میشه حرف مستند به اسناد !
قسمت سبز: هیچ سرمایه ای ارزشمندتر از وقت نیست. بستگی داره ریسک رو چجوری تعریف کنی
قسمت زرد:خواهش میکنم دوست عزیز. موفق باشی .فقط اگر لطف کنی نتایج کارت رو اینجا بنویسی برای دیگران خیلی خوبه. اینجوری یکی که سال بعد اینجا رو میبینه دیگه شک نمیکنه که اصلا میشه یا نمیشه:)

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
دوستان عزیز من یک اشنا دارم کانادا
ولی همش میترسم براش دردسر درست بشه....
اگر یک وقت فهمید گوگل چی؟؟؟
خودتون میدونید دیگه کانادا و امریکا روی اعتبار و صداقت میچرخه
خدا نکنه یک روز بفهمند طرف دروغگو از آب اومده..از زندگی ساقط میشه:(:(

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز
این لینک سایتهای دوستم هستش که تبلیغات ادسنس گرفته .سایت های دوستاش رو هم ازش میگیرم براتون اینجا میزارم.
Khandebazar | Photos from all around the world
khandebazar
چشم به محض اینکه ok شد شما و دوستان رو توی جریان کارم میزارم.

موفق باشید

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان همین الان به دوستم گفتم که یه عکس از حساب ادسنس خودش برام بفرسته.

مشاهده پیوست 299062
یکی یکی توضیح میدم که این عددها چی هستند

80,42 یورو درآمد ادسنس تا این ساعت
129,61 یورو درآمد ادسنس دیروز
1.323,26 یورو درآمد ادسنس توی 11 روز تا اینکه یک ماه تموم بشه.19 روز دیگه مونده.
901,15 یورو درآمد ادسنس ماه قبل

ایشاالله ادسنس خودم که را افتاد درآمد رو میزارم که دوستان در جریان باشند.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوستان همین الان به دوستم گفتم که یه عکس از حساب ادسنس خودش برام بفرسته.

مشاهده پیوست 299062
یکی یکی توضیح میدم که این عددها چی هستند

80,42 یورو درآمد ادسنس تا این ساعت
129,61 یورو درآمد ادسنس دیروز
1.323,26 یورو درآمد ادسنس توی 11 روز تا اینکه یک ماه تموم بشه.19 روز دیگه مونده.
901,15 یورو درآمد ادسنس ماه قبل

ایشاالله ادسنس خودم که را افتاد درآمد رو میزارم که دوستان در جریان باشند.

فایل اتچ شده حذف شده. اون سایت هم اگر یه سری به آمارش بزنی متوجه میشی که امکان نداره 900 یورو در ماه درآمد از ادسنس داشته باشه. حالا .... بحث در این مورد بی فایده است

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز آره شما راست میگین دوست من داره دروغ میگه شما باور نکن.:D

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59

خودتو اصلا ناراحت نکن شما الان اینجا عکس ماست بذار بعد منتقد پیدا میشه شک نکن می گن ماست که سفید نیست ماست شهر ما سیاه هستش این ماست نیست گذاشتی.

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آره دقیقا.من دیدم دوستان میگن اگه کسی داره پول درمیاره و اطلاعاتی داره بزاره اینجا تا دوستان هم استفاده کنند.منم هر چی میدونستم گذاشتم.آخه چه دلیلی داره خودمو ناراحت کنم آقای علیزاده.
دوستم که داره پولشو درمیاره.حالا ما بشینم اینجا بحث کنیم که چی بشه.که فلانی داره دروغ میگه :D

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
13605983501.jpg
اگه پاک شده بازم گذاشتم این عکس رو.
حساب ادسنس دوستم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

خودتو اصلا ناراحت نکن شما الان اینجا عکس ماست بذار بعد منتقد پیدا میشه شک نکن می گن ماست که سفید نیست ماست شهر ما سیاه هستش این ماست نیست گذاشتی.

نه آقا. اشتباه از من بود.دوست شما راست گفته. اصلا من به **** طبیعت شک کردم که وقتی میشه اینجوری پول درآورد مردم چرا انقدر کار میکنن بیخودی ؟ چرا آمار بیکاری توی امریکا و اروپا بالا رفته . مگه اونا گوگل ادسنس رو بلد نیستن ؟ عجب خنگایی هستنا :p

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام دوست عزیز
این لینک سایتهای دوستم هستش که تبلیغات ادسنس گرفته .سایت های دوستاش رو هم ازش میگیرم براتون اینجا میزارم.
Khandebazar | Photos from all around the world
khandebazar
چشم به محض اینکه ok شد شما و دوستان رو توی جریان کارم میزارم.

موفق باشید

یعنی با همچین سایت ساده و زاقارتی (با عرض معذرت :D) میشه ماهی 900 یورو به دست آورد ؟ :O

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان بگین منم شروع کنم

بالا