• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل ادسنس

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
این تبلیغات پی تی هم از گوگل هست ؟ بالایه سایت

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
گفتین گوگل ادسنز باز فیلم یاد هندوستان کرد ....
من کاری به این پست ندارم ... ولی از نظر درامد بدونید میتونین ماهی چندین هزار دلار درامد هم میشه داشت و این اقای که گفتن دوستش ماهی 900 یورو( کاری به راست و دروغش ندارم ) خیلی خیلی بیشتر از اینها میشه دراو د .... ... ولی اگر و اماهای زیادی هست که از حوصلم خارج هست ....
اگر ایران هستین کلا بیخیالش بشین و بهش فکر نکنین .....
اگر خارج هستید برای اوقات فراغت خوبه که درامدی داشته باشین ....

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
از ادسنس ۱۰۰ برابر این هم می شه پول درآورد. ادسنس رو با سیستم کلیکی دوزاری داخلی مقایسه نکنید٫ ولی اصولا درآمد افیلیت مارکتینگ از ادسنس بالاتر هست چون خوده کسایی که تو گوگل تبلیغ میدن میتونن افیلیت باشن و شما در عمل یکی از واسطه ها رو حذف می کنید... ادسنس برای کسایی که حال حوصله یا وقت افیلیت مارکتینگ ندارن بهنرین جایگزینه

masoud15192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان

دیدم بحث در مورد ادسنس هست گفتم از تجربیاتم بگم

من خودم یه 2 سال دنبال این بودم که یکیو پیدا کنم که ادرس و تمامی ملزوماتی که دوستان اشاره کردنو تهیه کنم و یه موضوع مناسب که جستجوی خوبی داره برای سایت پیدا کنم الان یه سایت راه اندازی کردم و در وحله اول شما قبل از اینکه تبلیغ بزارید باید رتبه سایتتون رو بالا بیارید من 3 تا سایت زدم و درامد من تو ادسنس به روزی 5$ رسید ولی سایتهایی رو سراغ دارم که با رنکینگ 4000 تو الکسا حداقل روزی 5000$ دلار در میارن و بعد این همه وقتی که گزاشتم فقط روی سئو سایت خودم کار میکنم . اینو مطمئن باشید که اگه بتونید یه سایت قوی توی یه ظمینه تخصصی داشته باشید و هر روز پست بدید کلی میتونید پول در بیارید ولی یه مقدار زمان بره و نیاز به اصرف انرژی داره .

اینم سایتهایی که با گیم انلاین پول در میارن از ادسنس حتما به قسمت تبلیغاتش توجه کنید و رنکینگ اونارو تو الکسا ببینید .

Games - Free Online Games

Games for Girls, Girl Games, Play Girls Games Online!

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی ممنونم از دوستان
چند بازدید کننده در روز برای درآمد مثلا 100 دلار لازمه خیلی تقریبی اگر بخوایم بگیم؟

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
اگه کسی به درامد رسیده بگه.

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
حتما حساب بانکی نیازه؟
حسای پی پال یا ویزاکارت نمیشه؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
برای کار کردن با ادسنس الزاما شما باید:
1: ایرانی نباشید!!! یعنی یک آشنا در خارج داشته باشید که تسویه حساب گوگل با شمارو به صورت چک به نام اون فرد میده!
2: میتونید واسطه داشته باشید! یکی یکی حساب ادسنس داشته باشه در خارج و به شما بده یا اصولا کلاینت بده شما کار کنید اون سودی ورداره و بقیه رو به حساب پیزا،پی پال یا وب مانی شما بریزه!
3: درآمد از ادسنس ماهانه با سایتی که بازدید خوبی داشته باشه بین 100 تا 90000 دلار هستش که خیلی سود داره ولی شدیدا توصیه میکنم به دنبال زرنگ بازی نباشید که با تغییر IP به هر نحو بخواید گوگل رو دور بزنید! چون گوگل کاری به این کارا نداره و از شما شماره حساب بانکی معتبر خارج از کل خاک ایران میخواد + آدرس حقیقی برای ارسال چک با پست + شماره پاسپورت که با این شماره پاسپورت کاملا معلومه متعلق به کدوم کشورین!

پس با این تفاسیر به دنبال ادسنس نباشید چون دردسر و استرسش نمیصرفه اصلا! تازه اعتماد به یک فرد خارج از کشور که دست آدم بهش نمیرسه (حتی پسرخاله،پسرعمه) خودتون هم زیاد جالب نیست...

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان عزیز و همیشه موفق
من در مورد ادسنس یه سری اطلاعات دارم که دوست دارم دوستان هم در جریان باشند.
جند ماه پیش خودم میخواستم با ادسنس کار کنم ولی مشکل بوجود اومد نشد که کار کنم.
ولی در حال حاضر پیگیرم که هر چی زودتر راش بندازم.
این اطلاعات تجربیات دوستم هستش که اینجا خدمت دوستان میگم.
دوستم چند ماهی میشه با ادسنس کار میکنه و درآمد خوبی هم داره.این ماه 9 میلیون به حسابش واریز میشه.البته به قول دوستم 9 میلیون چیزی نیست چون دوستاش خیلی بیشتر از اینا پول در میارن.چون واقعا ادسنس درآمد خوبی میده اگه تلاش کنی تو این زمینه.
مطمئن باشید هر کسی که بخواد میتونه کار کنه با ادسنس و پول در بیاره.من خودم تجربه پول دراوردن با ادسنس رو ندارم ولی دوستم داره پول درمیاره و به همین زودی هم حودم پول در میارم.
یکی یکی توضیح میدم خدمت دوستان
اول باید وبسایت به زبان انگلیسی طراحی بشه.در مورد موضوعات مختلف میتونید طراحی کنید.بستگی به موضوعی داره که افراد میتونن روی اون موضوع تمرکز کنند.سایت رو هر روز آپدیت کنید.
بعد از اینکه سایت طراحی شد ثبت نام میکنید.
مواردی که نیاز است برای ثبت نام:
1-***. باید مال کشوری باشه که آشنا دارین.یه *** اختصاصی تهیه کنید.
2-آدرس و شماره تلفن و شماره حساب واقعی
موقع ثبت نام با *** باید ثبت نام کنید حتما.
وقتی که ثبت نام کردید اگه سایت مشکلی نداشته باشه تایید میکنند و حالا گوگل برای اینکه مطمئن شه که شما توی همون کشوری هستید که موقع ثبت نام آدرس دادید وقتی ثبت نام کردید توی اکانتی که ساختید یه قسمت داره که شماره حساب رو وارد میکنید.شماره حساب شخصی رو وارد میکنید که توی همون کشور هستش.
بعد یه مقدار پول مثلا 55 سنت به شماره حساب شخصی که در خارج از ایران دارید واریز میکنه و میپرسه که چقدر توی حسابتون هست اگه درست بگین تایید میکنه حساب رو.
به شماره تلفنی که دادین هم تماس میگیره یا اس ام اس میده و یه کد رو بهتون میده.راستش اینو دقیق نمیدونم که کد میده یا نه و کجا باید واردش کرد این کد رو.ولی دوستم که ثبت نام کرده گوگل به موبایل شخصی که در خارج از ایران داره زنگ زده ولی اون شخص متوجه نشده که زنگ زدن که جواب بده و کد هم توی اکانتش وارد نکرده ولی الان داره کار میکنه و مشکلی نداره.
وقتی اکانت تایید شد تبلیغات میده بهتون.اولین اکانت که تایید بشه میتونید با همین اکانت 500 سایت دیگه به گوگل معرفی کنید و اگه مشکلی نداشته یاشه سایت هارو تایید میکنه.یه قسمتی داره توی اکانتی که تایید شده که سایت هارو میتونید معرفی کنید.
البته این نکته رو هم بگم که اگه با همین اولین اکانت چند تا وبسایت دیگه تایید کنید گوگل تبلیغات رو میده بهشون ولی اگه یکی از این افراد خراب کاری کنه یا تخلف بخواد کنه کلا اکانت رو می بنده.
گوگل بیشتر آدرسی که موقع ثبت نام میدین براش مهمه.فقط یه آدرس دقیق میخواد.

دوستان اگه سوالی داشتین من در خدمتتون هستم.
یا حق
ممنون از اطلاعات خوب شما دوست من اگه پل ارتباطی دارید قرار بدید چند تا سوال داشتم ازت ممنونم

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

من چند ماه با کمک یکی از دوستان خارج از کشور کار شروع کردیم .البته هنوز ادسنس ثبت نام نکردیم . یک مقدار بازدید کننده بالا بره حتما اینکار میکنیم .

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
سلام

من چند ماه با کمک یکی از دوستان خارج از کشور کار شروع کردیم .البته هنوز ادسنس ثبت نام نکردیم . یک مقدار بازدید کننده بالا بره حتما اینکار میکنیم .

چی شد موفق شدید؟

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سلام،
چند روز پیش persianwhois واسم ایمیلی فرستاد در رابطه با کسب درآمد از گوگل:
http://persianwhois.com/other/google-adsense.html
ما که سایتمون بازدید آنچنانی نداره ولی دوستانی که توی کار هستند نگاهی بندازن شاید بدردشون خورد .

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
چی شد موفق شدید؟

سلام

بازدید کننده وبلاگمون که به زبان انگلیسی افزایش پیدا کرده . 4 ماه از ثبت وبلاگ میگذره ولی گزینه ادسنس در بلاگر هنوز فعال نشده که ثبت نام کنیم . در ضمن وبلاگ در دبی ایجاد کردیم .

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

بازدید کننده وبلاگمون که به زبان انگلیسی افزایش پیدا کرده . 4 ماه از ثبت وبلاگ میگذره ولی گزینه ادسنس در بلاگر هنوز فعال نشده که ثبت نام کنیم . در ضمن وبلاگ در دبی ایجاد کردیم .

سلام

بلاخره فعالش کردم .

پیشنهاد میکنم دوستان حتما ادسنس جدید بگیرند . یکی از بهترین راههای کسب درامد.

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
داداش چی شد .نتیجه ای داشته یه نه؟ چک اول رو گرفتی

coin

Registered User
لایک‌ها
20
خیلی ممنونم از دوستان
چند بازدید کننده در روز برای درآمد مثلا 100 دلار لازمه خیلی تقریبی اگر بخوایم بگیم؟
من از ادسنس استفاده میکنم. متوسط به ازای هر 3000 بازدید 35-40 کلیک روی تبلیغات میشه که حدود 2$ میشه. البته قیمت تبلیغات بستگی به موضوع سایت هم داره بیشترین قیمت برای سایت هایی با موضوع های ماشین و پزشکی هست.

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
من از ادسنس استفاده میکنم. متوسط به ازای هر 3000 بازدید 35-40 کلیک روی تبلیغات میشه که حدود 2$ میشه. البته قیمت تبلیغات بستگی به موضوع سایت هم داره بیشترین قیمت برای سایت هایی با موضوع های ماشین و پزشکی هست.
میانگین بازدید روزانه از یه سایت یا وبلاگ انگلیسی زبان چقده؟(تقریبی)

بالا