این تبلیغات پی تی هم از گوگل هست ؟ بالایه سایت
نه گوگل به سایت زبان فارسی تبلیغ نمیده
ممنون از اطلاعات خوب شما دوست من اگه پل ارتباطی دارید قرار بدید چند تا سوال داشتم ازت ممنونمسلام دوستان عزیز و همیشه موفق
من در مورد ادسنس یه سری اطلاعات دارم که دوست دارم دوستان هم در جریان باشند.
جند ماه پیش خودم میخواستم با ادسنس کار کنم ولی مشکل بوجود اومد نشد که کار کنم.
ولی در حال حاضر پیگیرم که هر چی زودتر راش بندازم.
این اطلاعات تجربیات دوستم هستش که اینجا خدمت دوستان میگم.
دوستم چند ماهی میشه با ادسنس کار میکنه و درآمد خوبی هم داره.این ماه 9 میلیون به حسابش واریز میشه.البته به قول دوستم 9 میلیون چیزی نیست چون دوستاش خیلی بیشتر از اینا پول در میارن.چون واقعا ادسنس درآمد خوبی میده اگه تلاش کنی تو این زمینه.
مطمئن باشید هر کسی که بخواد میتونه کار کنه با ادسنس و پول در بیاره.من خودم تجربه پول دراوردن با ادسنس رو ندارم ولی دوستم داره پول درمیاره و به همین زودی هم حودم پول در میارم.
یکی یکی توضیح میدم خدمت دوستان
اول باید وبسایت به زبان انگلیسی طراحی بشه.در مورد موضوعات مختلف میتونید طراحی کنید.بستگی به موضوعی داره که افراد میتونن روی اون موضوع تمرکز کنند.سایت رو هر روز آپدیت کنید.
بعد از اینکه سایت طراحی شد ثبت نام میکنید.
مواردی که نیاز است برای ثبت نام:
1-***. باید مال کشوری باشه که آشنا دارین.یه *** اختصاصی تهیه کنید.
2-آدرس و شماره تلفن و شماره حساب واقعی
موقع ثبت نام با *** باید ثبت نام کنید حتما.
وقتی که ثبت نام کردید اگه سایت مشکلی نداشته باشه تایید میکنند و حالا گوگل برای اینکه مطمئن شه که شما توی همون کشوری هستید که موقع ثبت نام آدرس دادید وقتی ثبت نام کردید توی اکانتی که ساختید یه قسمت داره که شماره حساب رو وارد میکنید.شماره حساب شخصی رو وارد میکنید که توی همون کشور هستش.
بعد یه مقدار پول مثلا 55 سنت به شماره حساب شخصی که در خارج از ایران دارید واریز میکنه و میپرسه که چقدر توی حسابتون هست اگه درست بگین تایید میکنه حساب رو.
به شماره تلفنی که دادین هم تماس میگیره یا اس ام اس میده و یه کد رو بهتون میده.راستش اینو دقیق نمیدونم که کد میده یا نه و کجا باید واردش کرد این کد رو.ولی دوستم که ثبت نام کرده گوگل به موبایل شخصی که در خارج از ایران داره زنگ زده ولی اون شخص متوجه نشده که زنگ زدن که جواب بده و کد هم توی اکانتش وارد نکرده ولی الان داره کار میکنه و مشکلی نداره.
وقتی اکانت تایید شد تبلیغات میده بهتون.اولین اکانت که تایید بشه میتونید با همین اکانت 500 سایت دیگه به گوگل معرفی کنید و اگه مشکلی نداشته یاشه سایت هارو تایید میکنه.یه قسمتی داره توی اکانتی که تایید شده که سایت هارو میتونید معرفی کنید.
البته این نکته رو هم بگم که اگه با همین اولین اکانت چند تا وبسایت دیگه تایید کنید گوگل تبلیغات رو میده بهشون ولی اگه یکی از این افراد خراب کاری کنه یا تخلف بخواد کنه کلا اکانت رو می بنده.
گوگل بیشتر آدرسی که موقع ثبت نام میدین براش مهمه.فقط یه آدرس دقیق میخواد.
دوستان اگه سوالی داشتین من در خدمتتون هستم.
یا حق
سلام
من چند ماه با کمک یکی از دوستان خارج از کشور کار شروع کردیم .البته هنوز ادسنس ثبت نام نکردیم . یک مقدار بازدید کننده بالا بره حتما اینکار میکنیم .
چی شد موفق شدید؟
سلام
بازدید کننده وبلاگمون که به زبان انگلیسی افزایش پیدا کرده . 4 ماه از ثبت وبلاگ میگذره ولی گزینه ادسنس در بلاگر هنوز فعال نشده که ثبت نام کنیم . در ضمن وبلاگ در دبی ایجاد کردیم .
من از ادسنس استفاده میکنم. متوسط به ازای هر 3000 بازدید 35-40 کلیک روی تبلیغات میشه که حدود 2$ میشه. البته قیمت تبلیغات بستگی به موضوع سایت هم داره بیشترین قیمت برای سایت هایی با موضوع های ماشین و پزشکی هست.خیلی ممنونم از دوستان
چند بازدید کننده در روز برای درآمد مثلا 100 دلار لازمه خیلی تقریبی اگر بخوایم بگیم؟
میانگین بازدید روزانه از یه سایت یا وبلاگ انگلیسی زبان چقده؟(تقریبی)من از ادسنس استفاده میکنم. متوسط به ازای هر 3000 بازدید 35-40 کلیک روی تبلیغات میشه که حدود 2$ میشه. البته قیمت تبلیغات بستگی به موضوع سایت هم داره بیشترین قیمت برای سایت هایی با موضوع های ماشین و پزشکی هست.