• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل تحریم رو برای ایران برداشت ؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
خیلی از سایتای گوگل که قبلن بخاطر آی پی ایران بسته بودن الان باز میشن !!
https://developers.google.com/
https://www.google.com/analytics/
https://www.google.com/ads/

کم کم شاید خیلی از سایتای دیگه هم تحریمشون رو بردارن و...
در این حالو احوال فیلترشدن درگاه های پرداخت معتبر ... آیا این دریچه ای تازه برا پیشرفت وب فارسی میباشد؟:general609:

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
بلی این تحریم ها برداشته شدند و براحتی می توانید به این سرویس ها دسترسی داشته باشید.
البته قبلا هم براحتی دسترسی داشتیم ها!!

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
بله برای من هم همینطور انلیزور گوگل که کامل خدماتش رو باز کرده همینطور دوولوپر اما گوگل ادز فقط صفش میاد فکر می کنم منتظرن مشکل دریافت و پرداخت ها ووضعیت بانکی کمی روشنتر بشه تا اون ها بطور کامل باز بشن معمولا گوگل وقتی اینجوری رفتار می کنه یعنی تا 90 درصد مشکل حل شده فقط بحث اماده سازی های فنی شاید باعث تاخیر اون شده در هر صورت باید دید نتیجه چی میشه
اگر ادوردز و ادسنس باز بشن واقعا تحول بزرگی تو بحث وب مستری هست بخصوص بخش درامد زایش میدونید حتما در حال حاضر ادسنس اولین سرویس معتبر کسب درامد بشکل کاملا حرفه ای و سود اور در جهان هستش و هیچ رقیبی در حال حاضر نداره امیدوارم این اتفاق بیوفته ادوردز هم که دیگه مشخصه اصلا جای بحث نداره!

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
درود
بله برای من هم همینطور انلیزور گوگل که کامل خدماتش رو باز کرده همینطور دوولوپر اما گوگل ادز فقط صفش میاد فکر می کنم منتظرن مشکل دریافت و پرداخت ها ووضعیت بانکی کمی روشنتر بشه تا اون ها بطور کامل باز بشن معمولا گوگل وقتی اینجوری رفتار می کنه یعنی تا 90 درصد مشکل حل شده فقط بحث اماده سازی های فنی شاید باعث تاخیر اون شده در هر صورت باید دید نتیجه چی میشه
اگر ادوردز و ادسنس باز بشن واقعا تحول بزرگی تو بحث وب مستری هست بخصوص بخش درامد زایش میدونید حتما در حال حاضر ادسنس اولین سرویس معتبر کسب درامد بشکل کاملا حرفه ای و سود اور در جهان هستش و هیچ رقیبی در حال حاضر نداره امیدوارم این اتفاق بیوفته ادوردز هم که دیگه مشخصه اصلا جای بحث نداره!
آخه مسئله اینه ادسنس و ادوردز از طرف گوگل هم باز بشه هیچ نفعی نداره. چون اینجا فیلتره.
ادوردز حالا هیچی چون پول میگیره از شما ولی گوگل برای چی باید ادسنس رو در اختیار من ایرانی قرار بده وقتی تبلیغاتش اینجا برای بیننده باز نمیشه؟ و نکته ی دیگه هم اینکه اینجا کی به ادسنس تبلیغ میده؟ چون قیمتهاش به دلاره و برای یه ایرانی هزینش سنگین میشه که تبلیغشو بخواد بده به ادسنس و تازه فیلتر هم باشه.

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
دلیل فیلتر بودنش، هم اینه که سرویس های چیز پی ان زیادی قبلا تبلیغ میدادن.
الان که دارن درگاه ها رو ساماندهی میکنن امیدی هست که اینم دوباره باز بشه.
روحانی موچکریم :D

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
بله درسته برای من هم باز می شه امیدوارم همه چی بخوبی برای ایرانی ها مثل قدیم اوکی بشه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
خبر خوبی بود، ممنون

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
آخه مسئله اینه ادسنس و ادوردز از طرف گوگل هم باز بشه هیچ نفعی نداره. چون اینجا فیلتره.
ادوردز حالا هیچی چون پول میگیره از شما ولی گوگل برای چی باید ادسنس رو در اختیار من ایرانی قرار بده وقتی تبلیغاتش اینجا برای بیننده باز نمیشه؟ و نکته ی دیگه هم اینکه اینجا کی به ادسنس تبلیغ میده؟ چون قیمتهاش به دلاره و برای یه ایرانی هزینش سنگین میشه که تبلیغشو بخواد بده به ادسنس و تازه فیلتر هم باشه.
بله همینطوره بحث فیلترینگ که بطور کامل اجرا نمی شه گاهی فیلتر می شه گاهی نه ! اما این یه موضوع داخلیه! از دید گوگل شرایط کار باید مهیا بشه که شاید شده حرف شما کاملا درست است رقبتی برای اگهی دهنده با این شرایط فعلی وجود نداره و واقعا نمی صرفه جز برای برند سازی و شرکت های بزرگ که هدفشون چیز دیگه ای به غیر از خرده فروشی هست اما همین وضعیت و تورم پولی برای هند و در حال حاضر بنگلادش وجود داشت و داره هند که هیچی تبدیل به یه قطب بزرگ اقتصادی شده و تورم بسیار پایینی رو تجربه می کنه اما بنگلادش تقریبا وضعیت مطلوبی نداره در این کشور ها نیز بدلیل این نرخ تقابلی ارز شرکت ها رقبتی نشون نمی دانند اما وب مستر های اون ها گرایش به وب جهانی پیدا کردنند و اتفاقا نقطه قوتشون همین جهانی شدن بود تا جای که یه هندی الان مدیر گوگله! حالا شما هند رو اونم سی سال پیش در نظر بگیر واقعا یه کار بزرگی رو انجام دادنند که استارتش با این دید جهانی و از وب شروع شد ما هم می تونیم الگوی خودمون رو تو این بخش داشته باشیم ادسنس یه فرصت جهانی میده تا شما سود اوری گسترده تری رو تجربه کنی مثلا یه بلاگ یا سایت به زبان غیر مادری بزنی مطلب دهی کنی و از اون کسب درامد کنی

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
بله همینطوره بحث فیلترینگ که بطور کامل اجرا نمی شه گاهی فیلتر می شه گاهی نه ! اما این یه موضوع داخلیه! از دید گوگل شرایط کار باید مهیا بشه که شاید شده حرف شما کاملا درست است رقبتی برای اگهی دهنده با این شرایط فعلی وجود نداره و واقعا نمی صرفه جز برای برند سازی و شرکت های بزرگ که هدفشون چیز دیگه ای به غیر از خرده فروشی هست اما همین وضعیت و تورم پولی برای هند و در حال حاضر بنگلادش وجود داشت و داره هند که هیچی تبدیل به یه قطب بزرگ اقتصادی شده و تورم بسیار پایینی رو تجربه می کنه اما بنگلادش تقریبا وضعیت مطلوبی نداره در این کشور ها نیز بدلیل این نرخ تقابلی ارز شرکت ها رقبتی نشون نمی دانند اما وب مستر های اون ها گرایش به وب جهانی پیدا کردنند و اتفاقا نقطه قوتشون همین جهانی شدن بود تا جای که یه هندی الان مدیر گوگله! حالا شما هند رو اونم سی سال پیش در نظر بگیر واقعا یه کار بزرگی رو انجام دادنند که استارتش با این دید جهانی و از وب شروع شد ما هم می تونیم الگوی خودمون رو تو این بخش داشته باشیم ادسنس یه فرصت جهانی میده تا شما سود اوری گسترده تری رو تجربه کنی مثلا یه بلاگ یا سایت به زبان غیر مادری بزنی مطلب دهی کنی و از اون کسب درامد کنی
کاملا درست میفرمایید. من این بعد قضیه که وبمسترهای اینجا میتونند وارد وب جهانی و انگلیسی بشند رو فراموش کرده بودم. البته امیدوارم با روحیه ی یک شبه پولدار شدن وارد وب جهانی نشند که اونجا رو هم پر از اسپم و فروش هک فلان و برنامه پولساز میکنند و این بار دیگه گوگل کلا زبان فارسی رو از بیخ و بن از لیست خدماتش حذف میکنه!!!
البته این رو هم در نظر بگیرید که هندیها به خاطر تاریخ مستعمره بودنشون برای بریتانیا، اکثرا با انگلیسی آشنایی دارند و یه جورایی زبان دومشون هست. همین آشنایی به انگلیسی خیلی در پیشرفتشون در وب جهانی کمک کرده.
پ.ن: خیلی خوب میشد adobe هم تحریم رو برمیداشت. اگه تحریم رو برداره و همچنین امکان پرداخت های بین المللی برای ما تسهیل بشه (به عبارتی آدم حسابمون کنند) خیلی مشتاقم لایسنس برخی برنامه هاشون رو که استفاده میکنم تهیه کنم. (چون اصلی ترین ابزار نون درآوردن من برنامه های adobe هستند). همچنین چون الان دیگه adobe نرم افزار رو کلا نمیفروشه مثل قدیما که گرون باشه و لایسنسهای ماهانه و سالانه با تخفیف میده که خیلی قیمت مناسبی داره. میشه با 90 الی 120 دلار لایسنس سالانه ی یه نرم افزارشون رو خرید.

Last edited:

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
انگار این باز شدنها موقتی بود. دیگه باز نیستند این سرویسها.
:(

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
متاسفانه باز سرویس ها از کار افتاد ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آیا پی پال ازاد نمی شود ؟
از همین جا اعلام میکنم خاک تو سرت آمریکا ، تو که توان رقابتی نداری چرا آخه این همه ادعا می کنی :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

voodoo_3020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این قد سروصدا کردین که دوباره برگشت سرجای اول :eek:

امانوئل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
ای بابا دلتون خوشه ها ! ملت ما به باز شدن 4 تا صفحه از گوگل دلخوش شدن و دارن شکر گذاری میکنن . صفحاتی که تا قبل از این هم خیلی راحت با فیلتر شکن بهش دسترسی داشتن !
کسی نمیگه خارجیا 2 تا تحریم رو برمیدارن حکومت خودمون 4 تا جاش میزاره واسه مردم ! صبح تا شب زحمت کشیدیم سایتمون بی دلیل فیلتر شد کسی سراغی ازمون نگرفت . تو این مملکت سوختیم هیچکی نگفت خرت به چند :(

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
آقا مگه دوباره اتفاقی افتاد که تحریم شدیم؟!
خب اصلاً چرا باز کردن که حالا دوباره بستنش؟
خود گوگل کجاش باید بریم بپرسیم:mad:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
هر ایالتی اونجا برای خودش داستان داره! تا گوگل باز کرد تگزاسی ها نامه زدن به اوباما اقا ما نه تنها تحریما رو ور نمیداریم بیشترش می کنیم!!!! تگزاسه دیگه اسمش روشه! گوگل فک کنم از ترس هف تیر کشای تگزاس عقب نشسته فعلا تا بعدا گوگل جو مانچیشو رو کنه تا هرچی تگزاسیه بفهمه دس به تیر کی بهتره !

بالا