بله همینطوره بحث فیلترینگ که بطور کامل اجرا نمی شه گاهی فیلتر می شه گاهی نه ! اما این یه موضوع داخلیه! از دید گوگل شرایط کار باید مهیا بشه که شاید شده حرف شما کاملا درست است رقبتی برای اگهی دهنده با این شرایط فعلی وجود نداره و واقعا نمی صرفه جز برای برند سازی و شرکت های بزرگ که هدفشون چیز دیگه ای به غیر از خرده فروشی هست اما همین وضعیت و تورم پولی برای هند و در حال حاضر بنگلادش وجود داشت و داره هند که هیچی تبدیل به یه قطب بزرگ اقتصادی شده و تورم بسیار پایینی رو تجربه می کنه اما بنگلادش تقریبا وضعیت مطلوبی نداره در این کشور ها نیز بدلیل این نرخ تقابلی ارز شرکت ها رقبتی نشون نمی دانند اما وب مستر های اون ها گرایش به وب جهانی پیدا کردنند و اتفاقا نقطه قوتشون همین جهانی شدن بود تا جای که یه هندی الان مدیر گوگله! حالا شما هند رو اونم سی سال پیش در نظر بگیر واقعا یه کار بزرگی رو انجام دادنند که استارتش با این دید جهانی و از وب شروع شد ما هم می تونیم الگوی خودمون رو تو این بخش داشته باشیم ادسنس یه فرصت جهانی میده تا شما سود اوری گسترده تری رو تجربه کنی مثلا یه بلاگ یا سایت به زبان غیر مادری بزنی مطلب دهی کنی و از اون کسب درامد کنی
کاملا درست میفرمایید. من این بعد قضیه که وبمسترهای اینجا میتونند وارد وب جهانی و انگلیسی بشند رو فراموش کرده بودم. البته امیدوارم با روحیه ی یک شبه پولدار شدن وارد وب جهانی نشند که اونجا رو هم پر از اسپم و فروش هک فلان و برنامه پولساز میکنند و این بار دیگه گوگل کلا زبان فارسی رو از بیخ و بن از لیست خدماتش حذف میکنه!!!
البته این رو هم در نظر بگیرید که هندیها به خاطر تاریخ مستعمره بودنشون برای بریتانیا، اکثرا با انگلیسی آشنایی دارند و یه جورایی زبان دومشون هست. همین آشنایی به انگلیسی خیلی در پیشرفتشون در وب جهانی کمک کرده.
پ.ن: خیلی خوب میشد adobe هم تحریم رو برمیداشت. اگه تحریم رو برداره و همچنین امکان پرداخت های بین المللی برای ما تسهیل بشه (به عبارتی آدم حسابمون کنند) خیلی مشتاقم لایسنس برخی برنامه هاشون رو که استفاده میکنم تهیه کنم. (چون اصلی ترین ابزار نون درآوردن من برنامه های adobe هستند). همچنین چون الان دیگه adobe نرم افزار رو کلا نمیفروشه مثل قدیما که گرون باشه و لایسنسهای ماهانه و سالانه با تخفیف میده که خیلی قیمت مناسبی داره. میشه با 90 الی 120 دلار لایسنس سالانه ی یه نرم افزارشون رو خرید.