• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیر افتادم کمک کنید!!!!!!!!!!!

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

به یه مشکلی بر خوردم که گفتنش یه خورده سخته یعنی اینکه چطور مطرح کردنش، حالا میگم امیدوارم درست

توضیح بدم :

از شارژ گوشیم (اتم) 5 درصد مانده بود و دسترسی به شارژرش رو نداشتم (خونه یکی از دوستام بودم ) سیم کارتم رو

روی گوشی دوستم انداختم تقریبا 12 ساعت بعد رفتم خونه وقتی گوشی رو تو شارژ زدم یه 2 ساعت بعد دیدم 23

درصد بیشتر شارژ نشده فیش سر شارژر رو درآوردم و دوباره زدم دیدم هیچ تاثیری نداره، یعنی علامت نشانه شارژ

اون بالا بغل منوی باطری میاد و ال ای دی روی گوشی قرمز رنگ میشه که نشونه شارژ باطریه ولی شارژی صورت

نمیگیره علائم نشونه شارژ درسته ولی از شارژ خبری نیست ..... من موقعی که گوشی رو تو شارژ میزدم باطری

گوشی کمی گرم میشد که معلوم بود داره شارژ میشه ولی الان اصلا گرم هم نمیشه ....

خلاصه ما هی با این شارژر و فیش سر شارژ و باطری ور رفتیم ..... یه بار شروع کرد به شارژ کردن و از 20 درصد به 45

درصد رسید که خود به خود قطع کرد و دیگه شارژ نمیکرد.... یا مثلا میزدم تو شارژ بعد از 15 دقیقه یه 2 درصد شارژ

میکرد دوباره قطع میکرد ... صبر کردم شارژ گوشی کاملا تموم شد و گوشی خاموش شد یه 1 ساعت تو شارژ بود

گوشی رو که روشن کردم دیدم 14 درصد بیشتر شارژ نشده و دیگه شارژ هم نمیکنه .... خلاصه هی این روند ادامه

داره ....

خواهش میکنم راهنمایی کنید مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟

آیا مشکل از رامه یا شارژر یا باطری ؟؟؟؟؟

با تشکر از عزیزان

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز این اتفاق خیلی برا من میوفته راستش من تا الان 3 مدل اتمی که داشتم اینجوری بود ، مشگل وقتی هست مه ما شارژ باطریمون کم هست و میزاریم گوشی خود به خود خاموش بشه

وقتی این موقع به شارژ میزنیم مثل قبلا تو 1 ساعت فول میشد الان با 1 ساعت 20 % شارژ میشه تنها یک راه میمونه اون هم در آوردن باطری گوشی هست و سپس دکمه خاموش روشن رو چند ثانیه نکر دارید بعد دوباره باطری رو بزارید و شارژر رو وصل کنید و دستگاه رو روشن کنید و قتی روشن شد دستگاه و به صفحه تودی رفت شارژر رو یه بار دیگه در بیارید و دوباره بزنید ، انشالله به حالت قبلی بر میگرده:)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز این اتفاق خیلی برا من میوفته راستش من تا الان 3 مدل اتمی که داشتم اینجوری بود ، مشگل وقتی هست مه ما شارژ باطریمون کم هست و میزاریم گوشی خود به خود خاموش بشه

وقتی این موقع به شارژ میزنیم مثل قبلا تو 1 ساعت فول میشد الان با 1 ساعت 20 % شارژ میشه تنها یک راه میمونه اون هم در آوردن باطری گوشی هست و سپس دکمه خاموش روشن رو چند ثانیه نکر دارید بعد دوباره باطری رو بزارید و شارژر رو وصل کنید و دستگاه رو روشن کنید و قتی روشن شد دستگاه و به صفحه تودی رفت شارژر رو یه بار دیگه در بیارید و دوباره بزنید ، انشالله به حالت قبلی بر میگرده:)

حسین جان خدایی از کجا این راهو یاد گرفتی؟!! حفظ کردنش که 2-3 ساعتی وقت میبره . پیدا کردنش بماند:D

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام و تشکر بابت راهنمایی شما

من قبلا هم زیاد باطری گوشیم خالی شده بود و در نتیجه گوشی خاموش میشد ،ولی تا حالا همچین مشکلی

نداشتم حتی شارژر گوشی هم یه کم گرم نمیشه که آدم بگه لااقل داره یه عملی انجام میده !!!!

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
vocian جان دستم به دامنت یه کاری برای ما بکن ......

الان گوشیم تو شارژه هر کاری میکنم روشن نمیشه ال ای دی قرمز میشه ولی ......

نه شارژر گرم میشه نه باطری .... چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟

با تشکر

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان خدایی از کجا این راهو یاد گرفتی؟!! حفظ کردنش که 2-3 ساعتی وقت میبره . پیدا کردنش بماند

ناگفته های جنگ عماد جان:happy:

vocian جان دستم به دامنت یه کاری برای ما بکن ......

الان گوشیم تو شارژه هر کاری میکنم روشن نمیشه ال ای دی قرمز میشه ولی ......

نه شارژر گرم میشه نه باطری .... چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟

با تشک

کارای که گفتم بکن اول از همه باطری رو دربیار اون دکمه پاور رو نکر دار ببین کارت راه میفته:blush:

اگر نشد احتمالا باید یه باطری ازیکی قرض بگیری که شارژ داشته باشه ببینی گوشی بالا میاد یا نه:rolleyes:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
برای یک از دوستان هم این جوری شده بود که هیچ راهی افاقه نکرد
و باطری دیگه هم تست کردم نشد که نشد
و آخر مجبور شدم بفرستم اکسون که گفتن مشکل از mini usb هست و کلش رو عوض کردن و 50 یا 70 تومن پیاده شدیم

ایشالا مشکلت حل بشه

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید و با تشکر از تمامی زحمات شما عزیزان

رفتم علائدین پیش رمضانی (بهزادی) اول گفتم شارژرم رو تست کن روی یه s200 تست کرد شارژر درست بود ، از

روی گوشی o2 life (آکبند) باطری شو برداشت گذاشت رو گوشیم گوشی روشن شد بالا اومد مثل بنز 23 درصد هم

شارژ داشت ولی وقتی شارژر رو میزد به گوشی علائم شارژ میآمد ولی باز هم باطری رو شارژ نمیکرد و از 23 درصد

تغییری نمیکرد ، گفتش مشکل از باطریت فکر نمیکنم باشه گفت شاید از رامت باشه ... گفتش یه شاژره همه کاره

که مخصوصه موبایله از طبقه پایین بگیر و باطری رو با اون شارژ کن بعد رامت رو عوض کن ببین چی میشه......

باطری هم که خودش نداشت گفت دیگه لوازم نمیارم زنگ زد اکسون هم نداشت بعد زنگ زد به یکی از همکاراش تو

پاساژ طرف گفت اصلش رو دارم 70000 تومان متفرقه دارم 40000 تومان .... این بود تمام ماجرا مو به مو ....

حالا نوبت شما عزیزانه تو رو خدا کمک کنید .....

با تشکر

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
رام رو عوض کن ببین چی میشه

گاشکی همون جا یه هارد ریست میکردی

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای یک از دوستان هم این جوری شده بود که هیچ راهی افاقه نکرد
و باطری دیگه هم تست کردم نشد که نشد
و آخر مجبور شدم بفرستم اکسون که گفتن مشکل از mini usb هست و کلش رو عوض کردن و 50 یا 70 تومن پیاده شدیم

ایشالا مشکلت حل بشه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

آقا این دوست شما دقیقا همین مشکل را داشت ؟؟؟؟؟

با تشکر

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رام رو عوض کن ببین چی میشه

گاشکی همون جا یه هارد ریست میکردی

با سلام و تشکر از شما و همگی دوستان همه رو به زحمت انداختیم شرمندم ...

فکر میکنید با هارد ریست یا تعویض رام مشکل حل بشه ؟؟؟؟؟

با تشکر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و تشکر از شما و همگی دوستان همه رو به زحمت انداختیم شرمندم ...

فکر میکنید با هارد ریست یا تعویض رام مشکل حل بشه ؟؟؟؟؟

با تشکر

احتمال ایراد رام برای این مشکل خیلی کمه. ایراد هم که از باطریت نبود . بنده هم به مدار شارژ دستگاهت شک دارم . اگر با هارد ریست درست نشد من اصلا توصیه نمیکنم دست به رام بزنی (باطریت کمه و احتمال بریک فراوان) احتمالا باید همون مدار باشه . 2 راه داری . 1 یکی از این شارژر های خارجی بگیری باطری رو هر دفعه در بیاری بزاری تو اون شارژ بشه . خوبیش اینه که با 5-6 تومن هزینه مشکلت حل میشه بدیش اینه که دردسرش زیاده . یا اینکه بدی اکسون تعمیر کنه . حقیقتش نمیدونم این سیستم شارژ چه جوریه مگرنه پیشنهاد میدادم خودت قطعاتش رو از ای بی بخری تعمیر کنی. باز کردن دستگاه خیلی راحته اما درست کردنش در این مورد رو نمیدونم

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمال ایراد رام برای این مشکل خیلی کمه. ایراد هم که از باطریت نبود . بنده هم به مدار شارژ دستگاهت شک دارم . اگر با هارد ریست درست نشد من اصلا توصیه نمیکنم دست به رام بزنی (باطریت کمه و احتمال بریک فراوان) احتمالا باید همون مدار باشه . 2 راه داری . 1 یکی از این شارژر های خارجی بگیری باطری رو هر دفعه در بیاری بزاری تو اون شارژ بشه . خوبیش اینه که با 5-6 تومن هزینه مشکلت حل میشه بدیش اینه که دردسرش زیاده . یا اینکه بدی اکسون تعمیر کنه . حقیقتش نمیدونم این سیستم شارژ چه جوریه مگرنه پیشنهاد میدادم خودت قطعاتش رو از ای بی بخری تعمیر کنی. باز کردن دستگاه خیلی راحته اما درست کردنش در این مورد رو نمیدونم

با سلام و خسته نباشید خدمت vocian عزیزم

باطری رو با اون دستگاهه که رمضانی گفت(شارژه همه کاره) شارژکردم البته زیاد طول میکشه تا شارژ بشه ولی

شارژ شد باطری، و گوشی رو روشن کردم ولی باز هم شارژر رو میزنم بازم شارژ نمیکنه باطری رو .........

آقا میگی چی کار کنم اگه بخوام بدم اکسون بگم مشکلش چیه؟؟؟

و اینکه راه حل دیگه ای به نظر نمیرسه؟؟

تو رو خدا کمکم کنید با تشکر

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
vocian جان هارد ریست کردم ولی درست نشد .......

حرف آخر رو بگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من یه SE داشتم یادش بخیر این مشگل رو داشت شاید جواب بده:blush:

یه 3 تا پین باعث اتصال باطری به گوشی میشه بعد گذشت زمان اون حالت فنری رو از دست میده و میخوابه و اتصال درست حسابی انجام نمیشه:blush:

یه نمه با اونها ور برو ببین میشه کاری کرد

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
با سلام و خسته نباشید خدمت شما

آقا این دوست شما دقیقا همین مشکل را داشت ؟؟؟؟؟

با تشکر

مشکلش دقیقا این بود
وقتی گوشی بالای 3 درصد شارژ داشت به هیچ وجه شارژ نمیشد و فقط چراغش روشن میشد
ولی هیچ کاری نمیکرد
که باید کاملا شارژ خالی میشد تا بشه شارژ کرد و به صورت کامل هم شارژ نمیشد
یعنی نشون میداد که 100 در صد شده ولی به اندازه 40 در صد هم عمر نمیکرد !

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا که همه ی راهها رو امتحان کردید من نظرمو بگم.من واسه ویزاردم مشکلی نظیر مشکل شما پیش اومده بود،البته واسه من اینطور بود که وقتی گوشی رو از شارژ میکشیدم بلافاصله 40% کم میشد ویا اصلاٌ شارژ نمیشد.بعد از کلی سرچ یه جا خوندم که ممکنه از همون جک usb باشه.
ببینید از جک usb فکر کنم 5 تا connector میخوابه رو برد گوشی،اگه اینا لحیمش شل بشه چنین اتفاقی میفته.اگه مشکل شما هم همین باشه نیاز به تعویض جک نیست،فقط یکی که وارد باید لحیم مجدد بکندش.خودتون اینکارو نکنید چون ممکنه به برد آسیب برسونید.من دادم به سرابیان و بهشم گفتم که مشکلش اینه!!یه 35 تومنی هم خرجش شد(البته یه سال پیش)
تو عکس میتونید ببینید،اونجایی که دورش خط کشیدم:

فایل های ضمیمه

• usb-damage.JPG
    usb-damage.JPG
    60.3 KB · نمایش ها: 7

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اینی که حسین هم گفته ممکنه حقیقت داشته باشه . اما بیشتر شک من که 99% هست مدار شارژ دستگاهه. اسمش یادم نیست اما خیلی موبایل ها و ام پی تری پلیر ها رو دیدم به این مشکل دچار شدن . علت هم چند تا چیزه : 1- اریجینال نبودن شارژر 2- نوسانات شدید برق 3- فرسوده شدن مدار 4- باطری غیر استاندارد که به ترتیب محتمل ترند.

فکر کنم راه حسین 505 رو باید بری اگه نامرد باشه مغازه دار 60-70 تومن میگیره اگه مرد باشه دستمزدش نباید بیشتر از 15 تومن باشه خرج قطعات هم حداکثر 20 تومنه (چون برد نیست که اگه بود خیلی بیشتر میشد)

فقط من به یه چیز دیگه هم شک دارم . پورت یو اس بیت ضربه نخورده ؟

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینی که حسین هم گفته ممکنه حقیقت داشته باشه . اما بیشتر شک من که 99% هست مدار شارژ دستگاهه. اسمش یادم نیست اما خیلی موبایل ها و ام پی تری پلیر ها رو دیدم به این مشکل دچار شدن . علت هم چند تا چیزه : 1- اریجینال نبودن شارژر 2- نوسانات شدید برق 3- فرسوده شدن مدار 4- باطری غیر استاندارد که به ترتیب محتمل ترند.

فکر کنم راه حسین 505 رو باید بری اگه نامرد باشه مغازه دار 60-70 تومن میگیره اگه مرد باشه دستمزدش نباید بیشتر از 15 تومن باشه خرج قطعات هم حداکثر 20 تومنه (چون برد نیست که اگه بود خیلی بیشتر میشد)

فقط من به یه چیز دیگه هم شک دارم . پورت یو اس بیت ضربه نخورده ؟

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان تشکر میکنم از همه دوستان

آقای vocian خیلی لطف کردی.....

باطری گوشی رو با اون دستگاهه شارژر 100 درصد شارژ کردم .....

یه نکته : موقعی که فیشه سر شارژر رو میزنم هی قطع و وصل میشه ، اون ال ای دی بالای گوشی هم هی قرمز

میشه هی دوباره قطع میشه وقتی فیشو که داخل usb شارژه یه کم سفت تکون میدم هی قطع و وصل میشه....

با تشکر

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان تشکر میکنم از همه دوستان

آقای vocian خیلی لطف کردی.....

باطری گوشی رو با اون دستگاهه شارژر 100 درصد شارژ کردم .....

یه نکته : موقعی که فیشه سر شارژر رو میزنم هی قطع و وصل میشه ، اون ال ای دی بالای گوشی هم هی قرمز

میشه هی دوباره قطع میشه وقتی فیشو که داخل usb شارژه یه کم سفت تکون میدم هی قطع و وصل میشه....

با تشکر

این دقیقا مشگل همین الان من هست :blush:

شارژر رو عوض کن میتونی برا تست گوشی رو به pc وصل کنی با کابل

بالا