• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یادگیری

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
این نرم افزار تقویت امواج مغز
که 6تومن میفروشن درسته؟
یکی از دوستام اصلا اسم یادش نمی مونه از جمله اسم فامیل اسم شهر و خیابون
حتی خاطره
یا مثلا اطلاعات عمومی یاد میگره امروز فردا یادش میره
مشکلش از چی میتونه باشه؟ باید دارو بخوره یا از این تقویت کننده استفاده کنه؟
چه راهی تاثیر داره؟

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
لینک نرم افزارو بزار
چی می خوای یاد بگیری؟ اگه هدفت زبان انگلیسیه، از مجموعه ماکزیموم شرکت نارسیس استفاده کن و اگر هم نمی خوای پول بدی - هر چند واقعا می ارزه - برو مجموعه SuperMemo را دانلود کن...مطمئن باش که از راندمان مغزت، شگفت زده می شی

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
لینک نرم افزارو بزار
چی می خوای یاد بگیری؟ اگه هدفت زبان انگلیسیه، از مجموعه ماکزیموم شرکت نارسیس استفاده کن و اگر هم نمی خوای پول بدی - هر چند واقعا می ارزه - برو مجموعه SuperMemo را دانلود کن...مطمئن باش که از راندمان مغزت، شگفت زده می شی

نه در حالت کلی میگم نه زبان انگلیسی فقط
این تقویت امواج مغز هم تبلیغش تو ایمیلم اومده بود دیدم نوشته با این اسما یادتون میمونه اسم شهر خیابان محله اطلاعات عمومی
من دنبال راه حلم اینکه چرا آدم اینجوری میشه ؟علتش چیه؟ راه حلش چیه؟

این جزئی از تبلیغاتش هست
((((((

نرم افزار تقویت امواج مغز

حتما توضیحات این محصول استثنایی را بخوانید...

با داشتن حافظه قدرتمند و تمركز بالا همه را مبهوت خود کنید!

آیا می دانید دلیل جذابیت جهانی آقای شرلوك هولمز چیست؟

تمركز و دقت فوق العاده بر محیط اطراف و داشتن حافظه فوق العاده قوی

این راز جذابیت جهانی شرلوك هولمز است

شما هم می توانید یك شرلوك هولمز باشید!!!

نظرتان راجع به شخصیتی با مشخصات زیر چیست؟

كسی كه
فقط با یك بار حضور در یك مهمانی تك تك افراد را با تمام مشخصات ظاهری و اسم و فامیل به خاطر می سپارد و در هر ملاقات دیگر بدون هیچ مشكلی آنها را به اسم صدا می زند

كسی كه پیچیده ترین موضوعات علمی و فرمول های محض را به سرعت به ذهن می سپارد و با تكیه به حافظه فعال و غنی خود از بزرگترین آزمون های هوش سربلندبیرون می آید.

كسی كه هر شماره و عددی (شماره تلفن افراد ـ پلاك اتومبیل ـ شماره حساب ـ شماره سریال ها و ...) بلافاصله در ذهن خود بطور دائم ثبت میكند.

كسی كه در هر ساعت تا 150 لغت جدید هر زبان بیگانه ای را برای همیشه به خاطر میسپارد! این یعنی یادگیری یك زبان جدید در هر ماه!

كسی كه بدون نیاز به روخوانی از روی كاغذ ، ساعتها به طور منطقی و معنی دار سخنرانی میكند و همگان را مبهوت توان رهگیری اعجاب آور حافظه خود در یادآوری سریع موضوعات می نماید.

و .....

))))))))

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
بالا رفتن سن، عادت به سطحی شدن و سطحی ماندن، عدم علاقه به موضوع،خصوصیات ژنتیکی و هزار دلیل دیگه می تونه باعثش بشه
برای کمک به حافظه از جعبه لایتنر استفاده کن، کلا بهترین راه برای بخاطر سپردن، تکرار هدفمنده

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
اجازه بدید من هم چند تا سوال از شما بپرسم
نظرتان در مورد کسی که وزنه 200 کیلویی بلند می کنه چیه؟
نظرتان راجع به کسی که قهرمان دو میدانی هست چیه؟
نظرتان راجع به داوینچی چیه؟
همه انسانها دارای توانایی های یکسان نیستند بعضی ها در مواردی توانمند تر هستند و بعضی ضعیفتر حالا ممکنه این مورد توی قد بلند باشه که همه می بینند و توش بحثی نیست یا در مورد حافظه باشه که چون زیاد قابل اندازه گیری نیست نظرات فرق می کنه (در واقع تنها چیزی که همه انسانها فکر می کنند خداوند به اندازه کافی بهشان داده هوش و فکر هست)
البته امروزه هوش را به چند دسته تقسیم می کنند از قبیل هوش ریاضی و هوش موسیقی و هوش هندسی و ... و همه آدم ها از هر کدام کم و زیاد دارندحالا یک نفر ممکنه هوش راضی کمتری داشته باشه ولی تو ضمینه های دیگه قوی تر باشه
توجه کنید که شرلوک هلمز یک کاراکتر دنیای واقعی نیست یه چیزی مثل رستم یا تن تن فقط داستانه
اینجوری که از متن تبلیغ فهمیدم این نرم افزار چیز بدرد بخوری نخواهد بود برای به خاطر سپردن اطلاعات یکی از بهترین روش ها همانطور که دوستمان گفتند روش لایتنر هست

موفق باشید

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
اجازه بدید من هم چند تا سوال از شما بپرسم
نظرتان در مورد کسی که وزنه 200 کیلویی بلند می کنه چیه؟
نظرتان راجع به کسی که قهرمان دو میدانی هست چیه؟
نظرتان راجع به داوینچی چیه؟
همه انسانها دارای توانایی های یکسان نیستند بعضی ها در مواردی توانمند تر هستند و بعضی ضعیفتر حالا ممکنه این مورد توی قد بلند باشه که همه می بینند و توش بحثی نیست یا در مورد حافظه باشه که چون زیاد قابل اندازه گیری نیست نظرات فرق می کنه (در واقع تنها چیزی که همه انسانها فکر می کنند خداوند به اندازه کافی بهشان داده هوش و فکر هست)
البته امروزه هوش را به چند دسته تقسیم می کنند از قبیل هوش ریاضی و هوش موسیقی و هوش هندسی و ... و همه آدم ها از هر کدام کم و زیاد دارندحالا یک نفر ممکنه هوش راضی کمتری داشته باشه ولی تو ضمینه های دیگه قوی تر باشه
توجه کنید که شرلوک هلمز یک کاراکتر دنیای واقعی نیست یه چیزی مثل رستم یا تن تن فقط داستانه
اینجوری که از متن تبلیغ فهمیدم این نرم افزار چیز بدرد بخوری نخواهد بود برای به خاطر سپردن اطلاعات یکی از بهترین روش ها همانطور که دوستمان گفتند روش لایتنر هست

موفق باشید

نه بحث به لایتنر نیست
نمیشه که فلانی بیاد اسم مثلا خاله خالشو بنویسه بعد بیاد با لایتنر تکرارش کنه مسخرس
چون کسی تا به حال کاری مثه اینو نکرده
یا مثلا اسم خیابان رو بنویسه و بالایتنر یاد بگیره
منطقی نیس با مشکلاتی که میگم من

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
نه بحث به لایتنر نیست
نمیشه که فلانی بیاد اسم مثلا خاله خالشو بنویسه بعد بیاد با لایتنر تکرارش کنه مسخرس
چون کسی تا به حال کاری مثه اینو نکرده
یا مثلا اسم خیابان رو بنویسه و بالایتنر یاد بگیره
منطقی نیس با مشکلاتی که میگم من
نه برادر من کی گفتم اسم نوه خاله عمتون را با لایتنر حفظ کنید ؟
عرض کردم برای به خاطر سپردن موارد مفید خوب هستند بحث اصلی هم این بود که بعضی ها توانایی بیشتری دارند برخی کمتر و با روش لایتنر میشه این توانایی را افزایش داد

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
نه برادر من کی گفتم اسم نوه خاله عمتون را با لایتنر حفظ کنید ؟
عرض کردم برای به خاطر سپردن موارد مفید خوب هستند بحث اصلی هم این بود که بعضی ها توانایی بیشتری دارند برخی کمتر و با روش لایتنر میشه این توانایی را افزایش داد

ممنون
ولی به نظر من جواب های شما خارج از سوال من هست

بالا