استاد پس یه راهنمایی به ما بده
مدتی هست میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم منتها سمت هرچی رفتم فقط یکی دو فصل اول برام آسون بود و بعدش دیگه مطلب رو نمیگرفتم
تنها چیزی که تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم html و css بود که اونم در حد متوسط, دیگه خودم سمت پیشرفته نرفتم
خلاصه هر نوع آموزشی رو بگی تست کردم ولی همشون بعد از یکی دو فصل اول به بن بست خوردم
یه جواریی خودم حس میکنم یه چیزی رو این وسط جا انداختم , یه چیزی مثل الفبا , خب وقتی هم الفبا بلد نباشی نمیتونی بنویسی
سلام. بنظرم مشکل یادگیری ات اینه که فک میتونی برنامه نویسی کتابه که باش پیش بری و یاد بگیری اش، ایطوری نیست. برنامه نویسی مثل یادگیری داستان نویسیه، الفبا رو باید حفظ کنی، بعد شروع کنی بچیتیشون کنار هم. اینو ببین:
https://developers.google.com/blockly/
(وی پی ان میخواد)
یادگیری داستان نویسی اینه که الفبا رو حفظ کنی، بعد داستان های ساده بخونی، بعد شروع کنی داستان ساده نوشتن ->
برنامه نویسی یعنی اینکه این بلاک هارو (+ کدشون رو ) حفظ کنی (حدود 30 تا بیشتر نیست)، بعد شروع کنی کد های ساده خوندن (سایت زیاد هست واسه تکه کد / برنامه های ساده، مثل تابع ضرب دو عدد یا ...)، بعد هم شروع کنی نوشتن برنامه های ساده.
بعدش هی آهسته میتونی دامنه ات رو گسترده کنی، مثل داستان نویسی.
البته داستان نویسی هنر است، بهتر بود با علوم مهندسی مثل ریاضی مقایسه میکردم. مقایسه اش با ریاضی میشه خوندن جواب های چند تا مساله، و شروع کردن و فک کردن رو مسائل و حلشون.
خلاصه بگم، برنامه نویسی مثل ریاضیه، نه مثل علوم که بتونی حفظ کنی. اگه حوصله فکر کردن نداری پیشنهاد میکنم کلا بی خیال شو.
یه راه میانبرم هست که ببینی استعداد داری یا نه (منطقت قویه یا نه.):
همون لینک بالا رو ، یه برنامه توش بنویس که تا حالا راه حلش رو ندیدی، مثلا:
- یه برنامه نویس که آرایه مثلا [1,5,6,15,2,6,19] رو مرتب کنه.
- یه برنامه بنویس که توی یه سری خطوط یه متن (که توی یه آرایه ریخته شده اند)، سرچ پیشرفته کنه. یعنی مثلا اگه یه خط از متن"من برنامه نویس هستم" باشه، اگه عبارت "من هستم" رو سرچ کرده باشی، پیدا بکنه.
کلی سوال دیگه هم توی اینترنت میتونی پیدا بکنی، مثلا :
https://learn.freecodecamp.org/javascript-algorithms-and-data-structures/basic-javascript/
خوبی محیط هایی مثل blockly اینه که لازم نیست اول سینتکس یاد بگیری. خلاصه برنامه نویسی کلا همینه، یعنی بازی کردن / تلاش برای حل مساله. و به نظرم فعلا خودت رو درگیر سینتکس یاد گرفتن نکن با محیط های ویژوال برنامه نویسی کن (visual programming)
(راستی blockly نسخه فارسی هم داره. اگه انگلیسی ات ضعبفه و فارسی میخوای، دانلودش کن و توی مثالاش یه نسخه فارسی داره. البته دقیق یادم نیست توی کدوم پوشه است مثال هاش ، example یا ... باید باشه. )