برگزیده های پرشین تولز

یاد گرفتن برنامه نویسی

meysam_s

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان
من میخام بدونم تو سن ۲۹ سالگی امکان یاد گرفتن برنامه نویسی هست ؟
تقریبا صفرم یه خورده بالاتر
موضوع اینه که توی یکی از شرکت های استارتاپی/اپلیکیشن موبایل کار میکنم ولی نه توی قسمت برنامه نویسی
میخام برم تو اون قسمت کار کنم
ممنون میشم نظرات ارزشمندتون رو اعلام کنید

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
لایک‌ها
5,284
ربطی به سن نداره زبان مورد نظرت رو انتخاب کن یسال درست و حسابی وقت بزار کامل یاد میگیری در کل علاقه داری بیا جلو چون سختی و دردسر زیاد داره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
15,597
من برنامه نویسی کار نکردم ولی بنظر من برنامه نویسی اعصاب و حوصله خیلی زیادی میخواد..
من اینطور فکر میکنم که درآمدش نسبت به زحمتش نمیارزه..

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
منم یه سوال داشتم کلا برنامه نویسی یادگیری و کارکردنش نسبت به شغلهای دیگه سخت محسوب میشه یا آسون؟

saeid700

همکار انجمن
لایک‌ها
5,284
تو دنیا تا 40 سالگی ملت جوون حساب میشن بعد ما تو وضعیت بدی زندگی میکنیم که فکر میکنیم 29 سالگی دیره .

saeid700

همکار انجمن
لایک‌ها
5,284
شغل های دیگه مثلا کارگر معدن یا مدیر شرکت دولتی ایرانی؟ :D
کلا به درد کسی که میخواد ذهنش اکبند بمونه نمیخوره چون فرمول خاصی نداره و باید از ذهنت کار بگیری:D

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
13,452
اولین باری هست که یه تاپیک مفید روی پاتق میزنن :general601:
یوتیوب سرچ کن تا عملی ببینی برنامه نویسی چطور هست
اگر انگلیسی خوب بلدی منابع خارجی حتما ببین
لینک گروه های تلگرام برنامه نویسی پیدا کن
فروم هایی مثل برنامه نویس دات ارگ هم خوب هستن

meysam_s

Registered User
لایک‌ها
115
اولین باری هست که یه تاپیک مفید روی پاتق میزنن :general601:
یوتیوب سرچ کن تا عملی ببینی برنامه نویسی چطور هست
اگر انگلیسی خوب بلدی منابع خارجی حتما ببین
لینک گروه های تلگرام برنامه نویسی پیدا کن
فروم هایی مثل برنامه نویس دات ارگ هم خوب هستن
یه سابقه خیلی کوچیک هم دارم در حد ۳ واحد درس دانشگاهی
البته خیلی ساده c++ ولی کلیت برنامه نویسی رو اشنام

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,744
سلام دوستان
موضوع اینه که توی یکی از شرکت های استارتاپی/اپلیکیشن موبایل کار میکنم ولی نه توی قسمت برنامه نویسی
بله میتونید. اما برنامه نویسی استعداد و خلاقیت ذهنی هم میخواد، درست مثل یک نقاش، هر کسی میتونه نقاشی بکشه ولی فقط بعضی ها استعداد کافی دارند که نقاشی هاشون مورد تحسین قرار میگیره.
اگر استعداد داشته باشید و از فکر کردن به کد خسته نمیشید این کار برای شما ساخته شده. ضمن اینکه بسته به استعداد برای تسلط کافی تا 10 سال کار مداوم لازمه/ بعد از اون هر زبان جدیدی رو که انتخاب کنید میتونید طی دو سه ماه بهش مسلط بشید.
پ.ن.: من از 14 سالگی به برنامه نویسی علاقمند شدم:general105:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,597
بله میتونید. اما برنامه نویسی استعداد و خلاقیت ذهنی هم میخواد، درست مثل یک نقاش، هر کسی میتونه نقاشی بکشه ولی فقط بعضی ها استعداد کافی دارند که نقاشی هاشون مورد تحسین قرار میگیره.
اگر استعداد داشته باشید و از فکر کردن به کد خسته نمیشید این کار برای شما ساخته شده. ضمن اینکه بسته به استعداد برای تسلط کافی تا 10 سال کار مداوم لازمه/ بعد از اون هر زبان جدیدی رو که انتخاب کنید میتونید طی دو سه ماه بهش مسلط بشید.
سایت فریلنسریت چی شد؟

meysam_s

Registered User
لایک‌ها
115
از شبکه که صددرصد سخت تره
از کارای کامپیوتری دیگه مثل office و برنامه های مربوط به منشی ها هم سخت تره
از گرافیک و ادیت ویدیو برای من راحت تره (هیچوقت نرم افزار های گرافیکی و ادیت ویدیو رو درک نمیکنم :D) شاید برا کسی که علاقه داره به اینجور نرم افزارها، برنامه نویسی سخت تر باشه

مشکل از همینجا شروع میشه :D
تو دانشگاه باید با Python یا JS شروع میکردن نه C++
99 درصد دانشجو ها بعد دانشگاه هیچوقت از C++ استفاده نمیکنن

رشته م کامپیوتر نبوده رشته دانشگاهی م اصلا ارتباطی با برنامه نویسی نداشته

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,626
استاد پس یه راهنمایی به ما بده
مدتی هست میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم منتها سمت هرچی رفتم فقط یکی دو فصل اول برام آسون بود و بعدش دیگه مطلب رو نمیگرفتم
تنها چیزی که تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم html و css بود که اونم در حد متوسط, دیگه خودم سمت پیشرفته نرفتم

خلاصه هر نوع آموزشی رو بگی تست کردم ولی همشون بعد از یکی دو فصل اول به بن بست خوردم

یه جواریی خودم حس میکنم یه چیزی رو این وسط جا انداختم , یه چیزی مثل الفبا , خب وقتی هم الفبا بلد نباشی نمیتونی بنویسی

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
استاد پس یه راهنمایی به ما بده
مدتی هست میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم منتها سمت هرچی رفتم فقط یکی دو فصل اول برام آسون بود و بعدش دیگه مطلب رو نمیگرفتم
تنها چیزی که تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم html و css بود که اونم در حد متوسط, دیگه خودم سمت پیشرفته نرفتم

خلاصه هر نوع آموزشی رو بگی تست کردم ولی همشون بعد از یکی دو فصل اول به بن بست خوردم

یه جواریی خودم حس میکنم یه چیزی رو این وسط جا انداختم , یه چیزی مثل الفبا , خب وقتی هم الفبا بلد نباشی نمیتونی بنویسی

سلام. بنظرم مشکل یادگیری ات اینه که فک میتونی برنامه نویسی کتابه که باش پیش بری و یاد بگیری اش، ایطوری نیست. برنامه نویسی مثل یادگیری داستان نویسیه، الفبا رو باید حفظ کنی، بعد شروع کنی بچیتیشون کنار هم. اینو ببین:
https://developers.google.com/blockly/
(وی پی ان میخواد)

یادگیری داستان نویسی اینه که الفبا رو حفظ کنی، بعد داستان های ساده بخونی، بعد شروع کنی داستان ساده نوشتن ->
برنامه نویسی یعنی اینکه این بلاک هارو (+ کدشون رو ) حفظ کنی (حدود 30 تا بیشتر نیست)، بعد شروع کنی کد های ساده خوندن (سایت زیاد هست واسه تکه کد / برنامه های ساده، مثل تابع ضرب دو عدد یا ...)، بعد هم شروع کنی نوشتن برنامه های ساده.
بعدش هی آهسته میتونی دامنه ات رو گسترده کنی، مثل داستان نویسی.
البته داستان نویسی هنر است، بهتر بود با علوم مهندسی مثل ریاضی مقایسه میکردم. مقایسه اش با ریاضی میشه خوندن جواب های چند تا مساله، و شروع کردن و فک کردن رو مسائل و حلشون.
خلاصه بگم، برنامه نویسی مثل ریاضیه، نه مثل علوم که بتونی حفظ کنی. اگه حوصله فکر کردن نداری پیشنهاد میکنم کلا بی خیال شو.
یه راه میانبرم هست که ببینی استعداد داری یا نه (منطقت قویه یا نه.):
همون لینک بالا رو ، یه برنامه توش بنویس که تا حالا راه حلش رو ندیدی، مثلا:
- یه برنامه نویس که آرایه مثلا [1,5,6,15,2,6,19] رو مرتب کنه.
- یه برنامه بنویس که توی یه سری خطوط یه متن (که توی یه آرایه ریخته شده اند)، سرچ پیشرفته کنه. یعنی مثلا اگه یه خط از متن"من برنامه نویس هستم" باشه، اگه عبارت "من هستم" رو سرچ کرده باشی، پیدا بکنه.
کلی سوال دیگه هم توی اینترنت میتونی پیدا بکنی، مثلا :
https://learn.freecodecamp.org/javascript-algorithms-and-data-structures/basic-javascript/
خوبی محیط هایی مثل blockly اینه که لازم نیست اول سینتکس یاد بگیری. خلاصه برنامه نویسی کلا همینه، یعنی بازی کردن / تلاش برای حل مساله. و به نظرم فعلا خودت رو درگیر سینتکس یاد گرفتن نکن با محیط های ویژوال برنامه نویسی کن (visual programming)
(راستی blockly نسخه فارسی هم داره. اگه انگلیسی ات ضعبفه و فارسی میخوای، دانلودش کن و توی مثالاش یه نسخه فارسی داره. البته دقیق یادم نیست توی کدوم پوشه است مثال هاش ، example یا ... باید باشه. )

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
سلام دوستان
29 ؟ اولش فک کردم 39 گفتید. آخه 29 پرسیدن داره؟ هنوز جوونید که... بالا در جواب یکی از دوستان هم گفتم، اینکه حوصله (+ علاقه) حل مساله دارید یا نه مساله اصلیه، سن مهم نیست.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
یک مقدار اچ تی ام ال کار کردم الان میخواهم php را شروع کنم
اگه php شروع نکردی توصیه میکنم python یا node شروع کنی (یا حداقل تحقیق کنی.). php و asp تو ایران trend اند، نه خارج. php زبان نسبتا قدیمیه که آینده نداره (نظر شخصی)، خیلی هم دست و پات رو میبنده. (من حدود 4 سال پیش پی اچ پی کار میکردم، حدود 1 ساله nodejs کار میکنم.) ( what language to learn for web dev توی یوتیوب و غیره میتونی سرچ کنی)

پ.ن: درآمد خارج بالای 10 برابر ایرانه، یعنی فریلنسری / دور کاری / آنلاین اگه کار کنی ، در بد ترین حالت بازم درآمدت از حقوق کار کردن تو ایران بیشتر میشه. واسه همین روی تکنولوژی های بروز تمرکز کن، نه مثل زبان های قدیمی مثل php. (نظر شخصی)

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,422
برنامه نویسی ربطی به سن نداره فقط حوصله زیاد و تمرین میخواد

بالا