• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یا موبایل؟؟؟ psp

mhms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خوام پولم رو خرج کنم نمی دونم که psp بگیرم بهتره یا یه موبایل در ضمن من گوشیم 7610 هست

TheEnd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم PSP دارم بستگی به خودت داره که حوصلت زیاد سر میره یا نه . یا اهل بازی هستی یا نه ولی جای تو بودم PSP میخریدم به خاطر تو هر چند که فکر میکنم مزایای این کنسول را میدانی میگویم :
پخش فیلم / کیلیپ ..
پخش موزیک
نشان دادن عکس
اجرای برنامه های مختلف از جمله .. برنامه اهنگسازی . برنامه ی عکس سازی / ماشین حساب
بازی های مختلف با قیمت ارزون و گرافیک بالا
وصل شدن به اینترنت از طریق وایر لس در صورت نیاز میتونی مودم Dial UP هم بخری
بازی کردن چند نفره با دوستانی که خود این کنسول را دارند (حتی میتونی با بازی کردن بازی های جنگی یه جور گیم نت راه بندازی)
ارسال عکس
وصل کردن دوربین به کنسول (باید بخری براش جدا هست)
ارتقا مموری تا 4 گیگ
اجرای بازی به دو صورت 1) ریختن رو مموری 2) خرید UMD
دیگه فکر کنم اینا کافی باشه ( این است نسل جدید کامپوتر ها نه N95 )
:lol:

mhms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید اخه من همین هفته می خوام با یک ونیم میلیون برم سیستم بخرم ولی نمیدونم که مثلا اگه دوست تومنش رو برم psp بگیرم کار درستیه یا نه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
همونطور که دوستمون گفت ، کاربردهات رو ببین و بعد تصمیم بگیر ...

ضمن اینکه یه گزینه دیگه اینه که هیچکدوم از این کارا رو نکنی و اون پول رو هم واسه سیستم خرج کنی ... این مال حالتیه که می دونی اهل بازی و دیدن فیلم و موسیقی و اینا با یه دستگاه کوچیک نیستی و ضمنا از گوشی ات راضی هستی ...

mhms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس psp نگیرم؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اگه اون نمی خوای اون استفاده هایی که دوستمون گفت بکنی ... نه ... واقعیت اینه که خیلی وقتها ، خرید mp3 player و psp و اینا ، بیشتر از اونکه بخاطر نیاز باشه ، بخاطر اینه که دوستان نمی دونن با پولشون چی کار کنن .. بعدش می رن اینا رو می خرن ... در صورتیکه همون پول رو می تونن بذارن واسه اسپیکر قوی تر ... یا اگه بازی کامپیوتری می کنن ، واسه کارت گرافیک قوی تر ... یا دوربین دیجیتال باکیفیت و ...

بالا