یه آدم با مرام کمک کنه. احتیاج مبرم دارم

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
یه نفر یه زحمتی واسه من می کشه؟(بالاخره من تنها کسی هستم که از نظر احسان گردن سایت حق دارم ;) . زیر اسمم روی اون 4 تا مربع Mouse را نگه دارید 8) )(البته من بیشتر از اونی که زحمت کشیده باشم، زحمت داده ام)
من می خوام یه تعدادی عکس داشته باشم که وقتی روی اون ها کلیک می شه، آدرس اون ها در "یک" Text box نمایش داده بشه. یعنی یه Textbox باشه که وقتی روی هر تصویر کلیک می شه، آدرسش در همین یک Textbox نمایش داده بشه.
اون وقت تازه قسمت مشکل کار مونده: می خوام سه تا Radio Button کنار اون Textbox باشه که وقتی اولی را انتخاب می کنیم، آدرس عکس[code:1](ali.com/a.gif)[/code:1]، و اگر دومی را انتخاب کنیم،UBB code [code:1]([img]ali.com/a.gif[/img][/code:1] و برای مورد سوم HTML code[code:1](<img src="ali.com/a.gif"> )[/code:1] را نشون بده

هر کی می تونه کمک کنه ثواب داره. منم اینو واسه یه جایی می خوام که نفع عمومی داره.

خلاصه اگر بلدید دریغ نکنید(هر چند یه کم وقتتون را بگیره)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
متاسفانه من وقتش رو ندارم... ولي در مورد سوال اولت که سايت nafisegallery.com يا سايت hasanpix.com رو ببين. هموني که ميخواي رو دارن فکر کنم. از اونا ميتوني استفاده کني.
در مورد دومي هم دقيقا نفهميدم منظورت چيه؟
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
<a href='http://mitglied.lycos.de/laonet/hp' target='_blank'>http://mitglied.lycos.de/laonet/hp</a>
ببين من دقيقا يه چيزي مثل اين مي خوام
روی يك مورد از ستون کناری کلیک کن. ببين همون چيزي كه مي خوام بالاي صفحه است
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
خب بابا چرا از سورس همون صفحه استفاده نميكني؟! راحت تره كه...
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
1. نفهميدمش :(
2. اين IE را Update کرده ام، خیلی چرت شده. با Netscape رفتم Source صفحه را دیدم.ولی باز هم درست نشون نمی ده کامل :(
3. ولی خوب تا احسان و داریم غم نداریم ;)
 

PesarakeTanhaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2003
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
آقا من رفتم سورس اونجا رو ديدم.خلاصه شدش رو برات اينجا ميزارم.
[code:1]&#60;head&#62;

&#60;script language=&#34;JavaScript&#34;&#62;

function url&#40;dateiziel&#41; &#123;

if &#40;document.dateiurl.anzeigeart&#91;0&#93;.checked == true&#41; &#123;

document.dateiurl.datei_angabe.value =&#34;&#91;img&#93;&#34;+dateiziel+&#34;&#91;/img&#93;&#34;;

document.dateiurl.datei_angabe.select&#40;&#41;;

&#125; else if&#40;document.dateiurl.anzeigeart&#91;1&#93;.checked == true&#41; &#123;

document.dateiurl.datei_angabe.value =&#34;&#60;img src=&#34;&#34;+dateiziel+&#34;&#34;&#62;&#34;;

document.dateiurl.datei_angabe.select&#40;&#41;;

&#125; else &#123;

document.dateiurl.datei_angabe.value = dateiziel;

document.dateiurl.datei_angabe.select&#40;&#41;;

&#125;&#125;

&#60;/script&#62;



&#60;/head&#62;



&#60;body&#62;

&#60;form name=&#34;dateiurl&#34;&#62;

&nbsp;&#60;div align=&#34;center&#34;&#62;&#60;b&#62;URL&#58;

&nbsp; &nbsp;&#60;input type=&#34;text&#34; name=&#34;datei_angabe&#34; size=65 value=&#34;Bitte mit der linken Maustaste das gewünschte Smiley anklicken!!!&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp;&#60;br&#62;

&nbsp; &nbsp;CODE&#58;

&nbsp; &nbsp;&#60;input type=&#34;radio&#34; name=&#34;anzeigeart&#34; value=&#34;1&#34; checked&#62;

&nbsp; &nbsp;UBB

&nbsp; &nbsp;&#60;input type=&#34;radio&#34; name=&#34;anzeigeart&#34; value=&#34;2&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp;HTML

&nbsp; &nbsp;&#60;input type=&#34;radio&#34; name=&#34;anzeigeart&#34; value=&#34;3&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp;Nur URL&#60;/b&#62; &#60;/div&#62;

&#60;/form&#62;

&#60;tr&#62;

&nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;19%&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;div align=&#34;center&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//www.sharemation.com/emcupid/templatepic/tanhaalogo.jpg&#34; onmousedown=&#34;url&#40;this.src&#41;;&#34; width=&#34;88&#34; height=&#34;31&#34;&#62;&#60;/div&#62;

&nbsp; &nbsp;&#60;/td&#62;

&nbsp;&#60;/tr&#62;



&#60;/body&#62;[/code:1]
اون اسكريپت رو كاري نداشته باش فقط كافيه هر عكسي رو كه ميزاري اينو بهش اضافه كني: [code:1]onmousedown=&#34;url&#40;this.src&#41;;&#34;[/code:1]
مثل همون عكسي كه توي اين كد گزاشتم.فكر كنم متوجه شده باشي ;) اگه نشدي كه بازم بپرس :D [/code]
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
اون سايت كه گفتي باحال بود.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام آن تنها(واحد، احد، فرد، وتر،...)(كسي فرق اين كلمات را مي دونه، خبر بده)
بله پسرك(اين كه نگفتم "تنها"، به اين خاطر ه كه خدا باهاته) . فقط يادم رفت بيام تشكر :oops:
اون سايت كه گفتي باحال بود.
از اين سايت ها خيلي هست. يه مقداري شو اين جا معرفي كردم:
<a href='http://www.sharemation.com/smileys/index.html' target='_blank'>http://www.sharemation.com/smileys/index.html</a>

اينم واسه همون جا مي خوام.
يه سري آموزش هم واسش آماده كرده ام كه وقت كنم مي ذارم.
البته بايد دوباره طراحي بشه:(
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
حالا كه كمك كردي<span style='color:red'> يه كمك ديگه </span>هم بكن :oops:
من مي خوام <span style='color:blue'>وقتي كه روي هر عكس كليك مي شه</span>. (البته با توجه به اون موردي كه از اون 3 مورد "HTML UBB ..."انتخاب مي كنيم)
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=649' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=649</a>
این جا را ببین، کار معمولی ش را کفته ام چطوری
این جا هم به کار برده ام:
<a href='http://www.sharemation.com/smileys/index.html' target='_blank'>http://www.sharemation.com/smileys/index.html</a>
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
يك پيشنهاد:
علي smileys هاي هر كدوم رو تو يك صفحه جدا بگذار! اينجوري كه آلان هست سرعت لود شدن رو خيلي پائين آورده
مثلا ماله ياهو تو يك صفحه! ماله msn تو يك صفحه ديگه و ....
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدایم
يك پيشنهاد: &nbsp;
علي smileys هاي هر كدوم رو تو يك صفحه جدا بگذار! اينجوري كه آلان هست سرعت لود شدن رو خيلي پائين آورده &nbsp;
مثلا ماله ياهو تو يك صفحه! ماله msn تو يك صفحه ديگه و ....
مگر نگفته ام که:
يه سري آموزش هم واسش آماده كرده ام كه وقت كنم مي ذارم. &nbsp;
البته بايد دوباره طراحي بشه
البته باز هم فکر نکنم چنین کاری کنم!(كاري كه شما مي گي)
ولی اون عکس های "پر حجم:(" آموزشی را جدا کی کنم.
راستی،<span style='color:blue'> با چه برنامه ای می تونم حجم عکس را کم کنم؟</span>(ACD see را "فکر کنم" امتحان کردم، زیاد کم تر نمی شد)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
هم با فوتوشاپ و هم با همون acdsee ميشه.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
PesarakeTanhaa نيومدي كمك؟
احسان، يه كم وقت بذار لطفا
اون سوالي كه كردم را جواب بديد. دوباره مي پرسم:

<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>من مي خوام وقتي كه روي هر عكس كليك مي شه اون موردي را كه انتخاب مي كنم، غير از اين كه اون بالا نوشته مي شه، در Clipboard هم ذخیره بشه. (البته با توجه به اون موردي كه از اون 3 مورد "HTML UBB ..."انتخاب مي كنيم)
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=649' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=649</a>
این جا را ببین، کار معمولی ش را کفته ام چطوری
این جا هم به کار برده ام:
<a href='http://www.sharemation.com/smileys/index.html</span>' target='_blank'>http://www.sharemation.com/smileys/index.html[/size]</a>
 

PesarakeTanhaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2003
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
مگه ميشه نيام كمك؟منم هر كاري ميكنم error ميده :( ولي بازم سعيم رو مي كنم. ;) ولي يه خورده داري كارت رو سخت مي كنيا.كپي كردن چندان لازم نيست كه.....
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام نخست و پايان
خيلي با مرامي :)
متشكر از لطفت
چه جوري جبران كنم؟
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا.
بابا منتظرم. اگر کس دیگه ای هم کمک کنه، متشکر می شم.
 
بالا