exchanging

یه ارور عجیب و غریب توی هر نصب

شروع موضوع توسط shadowfax ‏24 سپتامبر 2007 در انجمن ویندوز

  1. shadowfax

    shadowfax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    2
    با سلام خدمت دوستان
    من یه 3 روزی که چه ا روی هارد و جه از روی دیسک وقتی می خواهم یه برنامه یا بازی یا غیره نصب کنم که داخلش فایل cab است یه ارور می ده که اسم ارورش CRC ERROR است هیچ چی نمی تونم نصب کنم کسی می دونه مشگل از کجاست؟
    من هاردم را فرمت کردم و ویندوز عوض کردم رفع نشد و یه چیز عجیب اینکه از فضای هر درایوم 62.5 مگ اشغال شده حتی بعد فرمت
     
  2. Benyaminj

    Benyaminj کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2005
    نوشته ها:
    4,198
    تشکر شده:
    1,245
    محل سکونت:
    Tehran
    به احتمال زياد سيدی ويندوز شما مشکل پيدا کرده و همه فايلهای ويندوز رو نتونسته بريزه
    با يه سيدی ويندوز ديگه ويندوز بريز
     
  3. shadowfax

    shadowfax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    2
    روی ویندوز ویستا هم که نصب میکنم همین ارور را می دهد
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مشكل به خاطر دستگاه اپتيكال شما هست . با درايو ديگه تست كنيد
     
  5. shadowfax

    shadowfax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    2
    منظورتون از دستگاه اپتیکال چیه و میشه یه توضیح کامل درباره اش بدید و بگید برای درست کردنش باید چی کار کنم
    با تشکر
     
  6. m_ab

    m_ab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    304
    تشکر شده:
    0
    منظور از دستگاه اپتیکال همون درایو cd یا DVD هست که گفتند با یه درایو دیگه تست کنید
     
  7. shadowfax

    shadowfax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    2
    حتی با dvd رایتر که تازه خریدم هم تست کردم ولی از دستگاه اپتیکال نیست
     
  8. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اول از همه chkdsk کامل drive.
    دوم اطمينان از عدم وجود ويروس
    سوم اطمينان از سلامت کابلهای data
    چهارم اطمينان از سلامت ram و hard disk
    يه پيشنهاد اينه که همين فايل رو که روی اين hard ايراد داره به صورت slave از روی يه hard ديگه اجرا کنی ببين ايراد داره يا نه. اگه داشت source فايل رو عوض کن ببين بازم همونطور ميشه يا نه.
     
  9. shadowfax

    shadowfax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    2
    من تمام کارهایی که اقای amin007110 گفته بودند کردم ولی درست نشد
    می تونه از مین باشه
    چی کارش کنم؟:(
     
  10. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    ممکنه hard شما بد سکتور پيدا کرده باشه. اون 62.5 مگ هم مال همين باشه. در اين صورت ايراد نبايد اختصاص به فايل cab پيدا کنه. راه حل برنامه HDD Regenerator هست.
     
  11. shadowfax

    shadowfax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    2
    با تشکر از همه دوستان مشکلم رفع شد همان طور که اقای امین گفته بودند مشکل از رم بود یعنی دو تا رم من با هم مشکل داشتند