• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک عاقبت...

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
یوونتوس این فصل شاهکار کنه می تونه فصل بعد تویه جام باشگاههای اروپا حاضر بشه.
هنوز چند فصلی وقت لازم داره که بتونه رقیب اینتر یا تیمهای اول جدولی بشه.
همین یووه می تونه قهرمان این فصل بشه

آره متاسفانه اما يووه راههايي بلده كه راندمان رو بالاي 200% ميبره! ميدوني كه چي ميگم
حالا یه مثال برات می زنم زیدان اومد یووه بهترین بازیکن جام جهانی 98 شد(قبلش بازیکن معروفی نبود) >رونالدو یکی از بهترین های جام 98 اومد اینتر اونجور که خودت می دونی شد

همه ميگن الان شرايط ايجاب ميكنه كه باشگاه يوونتوس با توجه به ضعف مديريتيش يه هم پيمان قدرتمند در مقابل اينتر داشته باشه! كي بهتر از ميلان؟! اين توي حرفهاي يه طرفدار يووه هم به وضوح به چشم مياد!
نیازی به متحد شدن نیست هر کدام از این تیم ها در این فصل بالاتر از اینتر می ایستند

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
براي يووه آره

براي يووه نه .. براي هر تيمي كه از دسته 2 مياد !

مثه اينكه خودتون رو خيلي بالاتر از يووه و ميلان ميدونيد ! افتخارات و بازيهاتون بر همگان آشكاره !!

ولي چيزه .. شما كه اين همه سطح فوتبالتون بالاس .. برين ليگ مريخي جايي بازي كنيد .. ليگ ايتاليا جاي شما نيست !

(والاكهكشاني هاي رئال با اون همه افتخار اينقدر به تيمشون نمي نازند كه شما با دو تا قهرماني مسخره پياپي اومدين.. !)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
همین یووه می تونه قهرمان این فصل بشه
خواهیم دید............

حالا یه مثال برات می زنم زیدان اومد یووه بهترین بازیکن جام جهانی 98 شد(قبلش بازیکن معروفی نبود) >رونالدو یکی از بهترین های جام 98 اومد اینتر اونجور که خودت می دونی شد
بخث رونالدو رو اصلا نکنیم بهتره چون اینکه این بازیکن رو اصلا لایق بحث نمی دونم.
زیدان هم خوب بودنش ربطی به یوونتوس نداشت همونطور که دیدن تویه رئال هم یکی از بهترینها بود همچنین تویه تیم ملی فرانسه
اینتر هم بازیکن خوب خیلی خیلی زیاد داشته و داره.

مثه اينكه خودتون رو خيلي بالاتر از يووه و ميلان ميدونيد ! افتخارات و بازيهاتون بر همگان آشكاره !!

ولي چيزه .. شما كه اين همه سطح فوتبالتون بالاس .. برين ليگ مريخي جايي بازي كنيد .. ليگ ايتاليا جاي شما نيست !

(والاكهكشاني هاي رئال با اون همه افتخار اينقدر به تيمشون نمي نازند كه شما با دو تا قهرماني مسخره پياپي اومدين.. !
ما اگه برین مریخ بازی کنیم آخه اون وقت تیمی باقی نمی مونه که حال یوونتوس رو بگیره. :D

ضمنا کسی در مورد اینکه بازیکنای اینتر مریخی هستن حرف نزد اینتر هنوز خیلی کار داره که برسه به اون چیزی که موراتی آرزوش رو داره. این شما هستین که هنوز پاتون به سری A نرسیده شروع کردین به جوسازی کردن که اینتر فلان هستش و یوونتوس چیز دیگه ایه. وگرنه اینتر همیشه حرفهاش رو داخل زمین بازی می زنه نه بیرون از زمین.

ضمنا اگه دوتا قهرمانی اینتر مسخره باشه کل قهرمانیهای 20 سال اخیر یوونتوس که مسخره تر از اون هستش.

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
خواهیم دید............

زیدان هم خوب بودنش ربطی به یوونتوس نداشت همونطور که دیدن تویه رئال هم یکی از بهترینها بود همچنین تویه تیم ملی فرانسه

ما اگه برین مریخ بازی کنیم آخه اون وقت تیمی باقی نمی مونه که حال یوونتوس رو بگیره. :D

ضمنا کسی در مورد اینکه بازیکنای اینتر مریخی هستن حرف نزد اینتر هنوز خیلی کار داره که برسه به اون چیزی که موراتی آرزوش رو داره. این شما هستین که هنوز پاتون به سری A نرسیده شروع کردین به جوسازی کردن که اینتر فلان هستش و یوونتوس چیز دیگه ایه. وگرنه اینتر همیشه حرفهاش رو داخل زمین بازی می زنه نه بیرون از زمین.

ضمنا اگه دوتا قهرمانی اینتر مسخره باشه کل قهرمانیهای 20 سال اخیر یوونتوس که مسخره تر از اون هستش.
امسال تو بازیها رودررو می بینیم که یووه چه تیمیه
هرجی باشه قهرمانیه دیگه یوونتوس 27 بار اسکودتو را برده:D

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
خواهیم دید............

هنوز اینقدرا هم بدبخت نشدیم که اینتر بخواد حال ما رو بگیره:
spock.gif

از وقتی یووه بوده بهترین تیم اینتر هم کاری نمیتونسته بکنه. چون یووه اسمش لرزه بر اندام تیمهایی مثل اینتر میندازه.:D:rolleyes:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من هم ، امسال با اومدن یونتوس و کم نکردن امتیازات میلان ، اینتر باید به فکر چهارمی و گرفتن سهمیه واسه لیگ قهرمانان باشه!
6.gif

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
خب رونالدو و زیدان را ول کن
اول آدریانو تو پارما که بود چقدر گل می زد (البته دو سه فصل اول برای اینتر خوب بود)ولی حالا یه بازیکن معمولیه البته با خریدن مهاجم های مثل ابرامیویچ و کرسپو اینطوری شد

دوم کاناوارو که در اینتر که بود می خواست از فوتبال خداحافظی کند(بازیکن به این خوبی) اومد یووه و با کمک یووه قهرمان جام جهانی شد و بهترین بازیکن سال جهان شد و حالا داره تو رئال می درخشه

حالا فکر کنم قانع شدی

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من هم ، امسال با اومدن یونتوس و کم نکردن امتیازات میلان ، اینتر باید به فکر چهارمی و گرفتن سهمیه واسه لیگ قهرمانان باشه!
6.gif
اگه آقا سیامک نگه دوباره با هم متحد شدید
حرفه حقه :cool::D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امسال تو بازیها رودررو می بینیم که یووه چه تیمیه
هرجی باشه قهرمانیه دیگه یوونتوس 27 بار اسکودتو را برده

هنوز اینقدرا هم بدبخت نشدیم که اینتر بخواد حال ما رو بگیره:
از وقتی یووه بوده بهترین تیم اینتر هم کاری نمیتونسته بکنه. چون یووه اسمش لرزه بر اندام تیمهایی مثل اینتر میندازه.
بی صبرانه منتظرم ببینم یوونتوس تویه فصل جدید چیکار می تونه بکنه.
به اینتر هم با تمام وجودم اطمینان دارم.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خيلي جالبه امروز سايت معتبر يورو اسپورت فصل آينده سري آ رو بررسي كرده و پيش بيني هم كرده كه تيمها در نهايت به چه رتبه هايي در جدول ليگ ايتاليا ميرسن:

قهرمان : اينتر
دوم: يوونتوس
سوم: رم
چهارم: ميلان
پنجم , ششم , هفتم و هشتم : فيورنتينا, لاتزيو , سمپدوريا و تورينو
.
.
.
در انتهاي جدول هم كاتانيا , كالياري و جنووا براي بقا ميجنگن!

به نظر منطقي مياد
302.gif
اما جدي منطقي باشين منصفانه بررسي كرده .. خودتون بخونين:
http://eurosport.yahoo.com/23082007/58/serie-season-preview.html

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
.
.
.

http://eurosport.yahoo.com/23082007/58/serie-season-preview.html

هه هه از این پیش بینی ها که هیچوقت درست از آب درنمیاد.
حالا صبر کنید فصل شروع بشه ببینیم چه تیمی چه کارس.

یووه امسال اون بازی نتیجه گرای فصل های قبل رو نداره. چون تو اروپا بازی نمیکنه و تمرکزش
روی سری آ هست برای همین هم انرژیش رو بین بازی های کمتری تقسیم میکنه.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي جالبه امروز سايت معتبر يورو اسپورت فصل آينده سري آ رو بررسي كرده و پيش بيني هم كرده كه تيمها در نهايت به چه رتبه هايي در جدول ليگ ايتاليا ميرسن:

.
.
.

به نظر منطقي مياد اما جدي منطقي باشين منصفانه بررسي كرده .. خودتون بخونين:
http://eurosport.yahoo.com/23082007/...n-preview.html

سيامك جان .. جدا" جداي اينكه حالا من يوونتوسي هستم و ... !

ولي فكر ميكني اينتر قهرمان شه و ميلان 4 ام ؟!

خيلي خيلي بعيده .. از نيم فصل پاتو هم بازي مي كنه !! WooooW

يووه هم همونطوري كه قبلي جان گفت ... خوبي'ش اينه كه فقط جامهاي داخلي رو انجوم ميده ... يه شانسه بزرگه !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نه من فقط نقل قول كردم, خب بالاخره يورو اسپورت يه نمور معتبره!
نظر خودم چيز ديگه اس... (با تمام احترامي كه براي طرفداراي يووه قائلم)به نظر من رم , ميلان و اينتر براي قهرماني ميجنگن و يووه ,لاتزيو براي چهارمي يا سومي... واقع بين باشيد, يووه تازه از سري بي اومده, انتظار قهرماني نبايد ازش داشت! البته در فوتبال هيچ چيز قابل پيشبيني نيست!
شما اگه اون تحليلهارو ميخوندي بد نبود,چون مثلا در مورد پيشبيني مكان ميلان در جدول فص آينده گفته كمبود مهاجم درجه يك دارن و اينكه نميشه روي پاتو 100% حساب باز كرد و يا ميانگين سني شون بالا رفته و ... كه خب يه مورد مهم و مثبت رو فراموش كرده, اينكه اين گروه چند ساليه با هم بازي ميكنن و تجربه بالايي دارن...
در مورد رم هم كه من با موفقيتش در فصل آينده 100% موافقم و با اين صحبت ريديو هد هم موافقم كه رميها زيباترين بازي رو در سري آ به نمايش ميذارن...

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
نه من فقط نقل قول كردم, خب بالاخره يورو اسپورت يه نمور معتبره!
نظر خودم چيز ديگه اس... (با تمام احترامي كه براي طرفداراي يووه قائلم)به نظر من رم , ميلان و اينتر براي قهرماني ميجنگن و يووه ,لاتزيو براي چهارمي يا سومي... واقع بين باشيد, يووه تازه از سري بي اومده, انتظار قهرماني نبايد ازش داشت! البته در فوتبال هيچ چيز قابل پيشبيني نيست!
شما اگه اون تحليلهارو ميخوندي بد نبود,چون مثلا در مورد پيشبيني مكان ميلان در جدول فص آينده گفته كمبود مهاجم درجه يك دارن و اينكه نميشه روي پاتو 100% حساب باز كرد و يا ميانگين سني شون بالا رفته و ... كه خب يه مورد مهم و مثبت رو فراموش كرده, اينكه اين گروه چند ساليه با هم بازي ميكنن و تجربه بالايي دارن...
در مورد رم هم كه من با موفقيتش در فصل آينده 100% موافقم و با اين صحبت ريديو هد هم موافقم كه رميها زيباترين بازي رو در سري آ به نمايش ميذارن...

با يه جاهاييش موافقم .

فراموش نكنيم كه همين ميلان ، پارسال با همين تيم و حتي ضعيف تر ... مثلا" رونالدو نبوده ... قهرمان اروپا شده !
امسال هم گوركاف اضافه ميشه ... هم پاتو ... كه خيلي ميشه به اينا اميدوار بود !

در مورد يوونتوس هم .. درسته ، ما انتظار قهرماني نداريم .. نميگيم حتما" قهرمان شه .. ولي بدون شانس هم نيست .. تيم يدستي داره !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
موافقم
البته قضيه ليگ قهرمانان اروپا به نظر من فرق داره! اونجا عامل شانس نقش مهمي بازي ميكنه, منظورم اين نيست كه ميلان شانسي قهرمان شد چون "شانس در اختيار ذهنه آمادست!" كه اينم با تجربه رابطه مستقيم داره
در نهايت به اينجا ميرسيم كه تجربه عامل اصلي قهرماني تيم ميلان بوده p+q=r
21.gif

اما قهرماني توي ليگ جوان با انگيزه ميخواد و ...

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
موافقم
البته قضيه ليگ قهرمانان اروپا به نظر من فرق داره! اونجا عامل شانس نقش مهمي بازي ميكنه, منظورم اين نيست كه ميلان شانسي قهرمان شد چون "شانس در اختيار ذهنه آمادست!" كه اينم با تجربه رابطه مستقيم داره

درسته .. ولي من بيشتر ميخواستم بگم كه ميلان تيم قوي و روپايي داره ...

ضمنا" در مورد جوانان ... پاتو و گوركاف و كاكا و ...! به جان خودم اگه پاتو نشه مثه روبينيو ، ميلان شانس اول قهرمانيه .

ولي ميلان بايد يه جوون گرايي كلي كنه .. مخصوصا" تو دفاع !

---

در مورد رم هم .. آره اسپالتي تيم خيلي خوبي درست كرده . حيف كه رم شخصيت قهرماني نداره !! يعني يه زماني داشت !

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
موافقم
21.gif

اما قهرماني توي ليگ جوان با انگيزه ميخواد و ...[/QUOTE]
خوب یووه و اینتر نسبت به تیم های میلان و رم جوان ترند
پس شانس اصلی بین همین دو تیم است

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
خب چه میشه کرد این تاپیک شده کل کل سری آ.

هفته اول:

یووه 5 - 1 لیوورنو
جنووا0 - 3 میلان
اینتر 1 - 1 اودینزه

یووه و میلان مقتدرانه شروع کردن و اینتر با گلی که کوردوبا در دقیقه 90 به خودشون زد
2 امتیاز مهم رو از دست داد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
البته قضيه ليگ قهرمانان اروپا به نظر من فرق داره! اونجا عامل شانس نقش مهمي بازي ميكنه, منظورم اين نيست كه ميلان شانسي قهرمان شد.
در نهايت به اينجا ميرسيم كه تجربه عامل اصلي قهرماني تيم ميلان بوده

عجب... پس اینتر اگه 40 ساله قهرمان اروپا نشده "بد شانس" بوده و اگه میلان هم تو بیست سال اخیر 5 بار قهرمان اروپا شده "خر شانس" بوده؟! این هم شد توجیح؟! :D خب هر جور راحتی، ولی من این حرف ها رو قبول ندارم. قهرمانی در هر جامی بیشتر از هر چیزی انگیزه میخواد. همین و بس.

مالدینی با 40 سال سن هنوز هم از خیلی بازیکن ها با انگیزه تر نشون میده و بعد اینهمه عناوین و افتخار، هنوز هم داره به قهرمانی های بعدی فکر میکنه.

به نظر خودم دلیل اول اینکه میلان فصل قبل قهرمان اروپا شد، این بود که شدیدا انگیزه داشت تا شکست استانبول رو جبران کنه. درسته، هر تیمی برای قهرمانی به تجربه نیاز واضحی داره، به همچنین درصد کمی شانس. ولی اینکه بخوایم قهرمان شدن (یا نشدن) تیمی رو بیش از هر چیزی ربط بدیم به شانس اصلا جالب نیست.

بالا