• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک عاقبت...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به به ميبينم كه تيمهاتون يه برد به دست آووردن و ترسي كه از اينتر داريد رو با خوشحالي بيش از حد از اين نتايج هفته اول بروز دادين!!
اينتر دو تا از سخت ترين بازيهاش رو دو هفته اول سري آ انجام ميده و بعد بازيها آسونتر ميشه,تيم هم روون تر بازي ميكنه... حالا شماها براي خوشحالي خيلي عجله كردين خيلي!!!
=========================================
ريديو هد جان چه عجب ازين ورا؟! تيمتون برده سر حال شدي اومدي اينور تيكه ميندازي؟!
21.gif

آقا چرا حرف منو ناقص نقل ميكني؟! مطمئن شدم كه غيرت ميلانيت اجازه نداد حرفهامو با دقت بخوني...دقيقا اونجايي رو كه من روش تاكيد داشتم رو حذف كردي! توي چنين تورنمنت هايي كه با يه بازي سرنوشت تيم رقم ميخوره , تيمي برنده اس كه از فرصتهاش بهتر استفاده بكنه,همون ذهن آماده و تجربه و اين حرفها... حالا اون حرفم رو دوباره بخون و ببين بازم به همين نتيجه ميرسي كه باعث شد اين پست قبلي رو بزني يا نه...
23.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من زیاد پست ات رو با دقت نخوندم. همون جمله ی اول ات رو دیدم ["قضيه ليگ قهرمانان اروپا به نظر من فرق داره! اونجا عامل شانس نقش مهمي بازي ميكن"] تصمیم گرفتم جواب ارسال کنم و قسمت هایی که حس کردم اضافی ئه رو پاک کردم! p+q=r و ...! اگر هم کامل حرفات رو نقل قول میکردم باز هم همون حرف ها رو می نوشتم.

خب دوست من، سیامک عزیز، شانس، اتفاقات و حوادث فوتبال رو میسازن. درست نیست که بگیم در لیگ عامل شانس دخیل نیست ولی در اروپا هست (یا اینکه بیشتر ئه). فاکتور های شانس، حوادث و اتفاقات به خاطر مدت زمان طولانی لیگ تحت الشعاع قرار میگیرن و در نهایت به چشم نمیان. ولی در اروپا نه. برای همین اگه تیمی قهرمان لیگ بشه صحبت از شانس نمیشه و گفته میشه اون تیم صرفا شایسته قهرمانی بوده، اما اگه تیمی در اروپا قهرمان بشه، "شانس" نقش مهمی در موفقیت اش بازی کرده! خب اگه منظورت همینه، من قبول ندارم. معیار سنجش ات رو "یک بازی فوتبال" در نظر بگیر (چه در لیگ و چه در اروپا) و می بینی که در هر دو اتفاقات و حوادث به یک اندازه دخیل هستن.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خيلي جالبه امروز سايت معتبر يورو اسپورت فصل آينده سري آ رو بررسي كرده و پيش بيني هم كرده كه تيمها در نهايت به چه رتبه هايي در جدول ليگ ايتاليا ميرسن:

قهرمان : اينتر
دوم: يوونتوس
سوم: رم
چهارم: ميلان
پنجم , ششم , هفتم و هشتم : فيورنتينا, لاتزيو , سمپدوريا و تورينو
.
.
.
در انتهاي جدول هم كاتانيا , كالياري و جنووا براي بقا ميجنگن!

به نظر منطقي مياد
302.gif
اما جدي منطقي باشين منصفانه بررسي كرده .. خودتون بخونين:
http://eurosport.yahoo.com/23082007/58/serie-season-preview.html

حالا چون اینتر رو قرار داد مکان اول و میلان رو گذاشت مکان چهارم شد معتبر؟ :D

یورواسپورت این پیش بینی اش رو باید بذاره سر کوزه آب اش رو بخوره! در این حد مضحک ئه. اصلا نفس عمل پیش بینی کردن چنین لیگی که هیچ چیز توش مشخص نیست مضحک ئه، چه برسه به اینکه میلان رو پایین تر از اینتر و یووه و رم قرار داده. میلان پارسال با 8- امتیاز و کلی بحران و مصدومیت، بلاخره تونست با اختلاف خیلی کمی نسبت به لاتزیو، مقام چهارم رو بگیره. من دلیلی نمیبینم که میلان امسال بهتر از پارسال کار نکنه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب قسمت اول حرفهات با قسمت دومش نميخونه!!؟!
درست نیست که بگیم در لیگ عامل شانس دخیل نیست ولی در اروپا هست

اگه تیمی در اروپا قهرمان بشه، "شانس" نقش مهمی در موفقیت اش بازی کرده!

خب اگه منظورت همینه، من قبول ندارم. معیار سنجش ات رو "یک بازی فوتبال" در نظر بگیر (چه در لیگ و چه در اروپا) و می بینی که در هر دو اتفاقات و حوادث به یک اندازه دخیل هستن

قبول بكنيم كه شانس نقش مهمي در اروپا بازي ميكنه اما معيار سنجشمون رو همون يه بازي فوتبال بگيريم؟!
درسته اتفاق و شانس در هردو هست اما همونطور كه خودت گفتي در اروپا چون يك بازيه اون عوامل خودش رو نشون ميده... بگذريم
بازم ميگم اگه دقيق اون پستم رو بخوني متوجه ميشي كه تمام تاكيدم روي تجربه بازيكنهاي ميلان بود و نه شانسشون!! و اصلا قصد نداشتم اون قهرماني رو ببرم زير سوال...
13.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
حالا چون اینتر رو قرار داد مکان اول و میلان رو گذاشت مکان چهارم شد معتبر؟ :D

یورواسپورت این پیش بینی اش رو باید بذاره سر کوزه آب اش رو بخوره! در این حد مضحک ئه. اصلا نفس عمل پیش بینی کردن چنین لیگی که هیچ چیز توش مشخص نیست مضحک ئه، چه برسه به اینکه میلان رو پایین تر از اینتر و یووه و رم قرار داده. میلان پارسال با 8- امتیاز و کلی بحران و مصدومیت، بلاخره تونست با اختلاف خیلی کمی نسبت به لاتزیو، مقام چهارم رو بگیره. من دلیلی نمیبینم که میلان امسال بهتر از پارسال کار نکنه.

نه بيا يه جور ديگه به قضيه نگاه كنيم! چون ميلا رو گذاشته زير اينتر شد نا معتبر؟!:D
بازم حرف -8 رو زدي كه قبلا هم زياد در موردش بحث كرديم (فيورنتينا...) و فكر كنم قانع شدي اونموقع اما امروز ميلان برده,اينتر مساوي كرده پس اوضاع فرق كرده...:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب قسمت اول حرفهات با قسمت دومش نميخونه!!؟!

درست نیست که بگیم در لیگ عامل شانس دخیل نیست ولی در اروپا هست
اگه تیمی در اروپا قهرمان بشه، "شانس" نقش مهمی در موفقیت اش بازی کرده!
خب اگه منظورت همینه، من قبول ندارم. معیار سنجش ات رو "یک بازی فوتبال" در نظر بگیر (چه در لیگ و چه در اروپا) و می بینی که در هر دو اتفاقات و حوادث به یک اندازه دخیل هستن
قبول بكنيم كه شانس نقش مهمي در اروپا بازي ميكنه اما معيار سنجشمون رو همون يه بازي فوتبال بگيريم؟!
درسته اتفاق و شانس در هردو هست اما همونطور كه خودت گفتي در اروپا چون يك بازيه اون عوامل خودش رو نشون ميده... بگذريم
بازم ميگم اگه دقيق اون پستم رو بخوني متوجه ميشي كه تمام تاكيدم روي تجربه بازيكنهاي ميلان بود و نه شانسشون!! و اصلا قصد نداشتم اون قهرماني رو ببرم زير سوال...
13.gif

ای داد بر من :blink: سیامک جان، میشه لطف کنی پست ام رو دقیق تر بخونی؟!... اصلا منظورم رو متوجه نشدی!! یعنی دقیقا داری اشتباه از حرف هام برداشت میکنی!!

اون quote هام در واقع چیزی ئه که از حرف های تو برداشت کردم نه نظرات خودم! دور شون رو قشنگ با گیومه برات مشخص میکنم:

درست نیست که بگیم (ردیوهد) "در لیگ عامل شانس دخیل نیست ولی در اروپا هست (سیامک)"

این هم حرفی ئه که تو میزنی، نظر من نیست که -> "اگه تیمی در اروپا قهرمان بشه، "شانس" نقش مهمی در موفقیت اش بازی کرده!"

امیدوارم متوجه اشتباه بزرگ ات در دقیق نخوندن پست ام بشی :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ئه من اون "درست نيست " اولش رو نديدم
21.gif

خب اما حالا بدتر شد كه! اتهاماتت دوتا شد
18.gif
اول اينكه او پست اولم رو ناقص نقل قول كردي (عوام فريبي
21.gif
) دوم اينكه اين جمله رو به من نسبت دادي:
اگه تیمی در اروپا قهرمان بشه، "شانس" نقش مهمی در موفقیت اش بازی کرده
در حالي كه اين برداشت اشتباهت از حرفهاي من بوده!! (افترا
21.gif
)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ريديو هد جان حالا جدي منظورم رو از اون پست متوجه شدي؟! خدايي يه بار كامل خونديش؟! يا هربار كه به كلمه شانس ميرسي خون جلوي چشمهاتو ميگيره؟!
285.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ئه من اون "درست نيست " اولش رو نديدم
21.gif

خب اما حالا بدتر شد كه! اتهاماتت دوتا شد
18.gif
اول اينكه او پست اولم رو ناقص نقل قول كردي (عوام فريبي
21.gif
)

آه... خوب شد تونستم منظورم رو درست برسونم...

اصلا من میتونستن اون پست ات رو نقل قول نکنم و باز هم حرف هام رو بزنم. پس قصد خاصی نداشتم. فقط حس کردم یه جملاتی اش اضافه ست :D تر و تمیز اش کردم!

دوم اينكه اين جمله رو به من نسبت دادي:
اگه تیمی در اروپا قهرمان بشه، "شانس" نقش مهمی در موفقیت اش بازی کرده
در حالي كه اين برداشتت اشتباهت از حرفهاي من بوده!! (افترا
21.gif
)

پس این چیه:

البته قضيه ليگ قهرمانان اروپا به نظر من فرق داره! اونجا عامل شانس نقش مهمي بازي ميكنه, منظورم اين نيست كه ميلان شانسي قهرمان شد چون "شانس در اختيار ذهنه آمادست!" كه اينم با تجربه رابطه مستقيم داره
در نهايت به اينجا ميرسيم كه تجربه عامل اصلي قهرماني تيم ميلان بوده p+q=r
21.gif

اما قهرماني توي ليگ جوان با انگيزه ميخواد و ...

من دقیقا حرفی رو که خودت زدی نوشتم. تو پست خودت هم پر رنگ اش کردم. تو نوشتی عامل شانس نقش مهمی در اروپا داره، ولی در لیگ برای قهرمانی باید بازیکن جوون و با انگیزه داشت. میشه بگی چه برداشت اشتباهی کردم؟! :rolleyes:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب اينو چي ميگي:
البته قضيه ليگ قهرمانان اروپا به نظر من فرق داره! اونجا عامل شانس نقش مهمي بازي ميكنه, منظورم اين نيست كه ميلان شانسي قهرمان شد چون "شانس در اختيار ذهنه آمادست!" كه اينم با تجربه رابطه مستقيم داره
در نهايت به اينجا ميرسيم كه تجربه عامل اصلي قهرماني تيم ميلان بوده p+q=r
اما قهرماني توي ليگ جوان با انگيزه ميخواد و ...

من سعي كردم با تمام اون صحبتها , يك منظور و مفهوم خاص رو برسونم , نميشه كه يه بخشيش رو جدا كني و روش بحث كني!
مگه هر فرصت گل توي يه بازي يه شانس براي گل زدن نيست؟! تيمي هم كه از لحاظ ذهني آماده تر باشه ازين فرصتها بهتر استفاده ميكنه... و تيمي از لحاظ ذهني آماده تره كه با تجربه تره ...
حالا اگه خودت اصرار داري من بگم ميلان شانسي قهرمان اروپا شد مشكلي نيستا!!
302.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب اينو چي ميگي:

من سعي كردم با تمام اون صحبتها , يك منظور و مفهوم خاص رو برسونم , نميشه كه يه بخشيش رو جدا كني و روش بحث كني!
مگه هر فرصت گل توي يه بازي يه شانس براي گل زدن نيست؟! تيمي هم كه از لحاظ ذهني آماده تر باشه ازين فرصتها بهتر استفاده ميكنه... و تيمي از لحاظ ذهني آماده تره كه با تجربه تره ...
حالا اگه خودت اصرار داري من بگم ميلان شانسي قهرمان اروپا شد مشكلي نيستا!!
302.gif

متوجه منظورت اش شدم. تو میگی "شانس در اروپا دخیل ئه ولی برای بهره بردن از شانس، یه تیم باید با تجربه باشه. و چون میلان با تجربه بود، قهرمان شد." پس منظورت اینه که شانس داشتن اساس و پایه موفقیت ئه؟ یه سئوال: اگه تیمی با تجربه باشه ولی شانسی به دست نیاره که ازش استفاده کنه، اون وقت تکلیف اش چیه؟! پس حرف تو این معنی رو هم میده که "میلان اول از هر چیزی خوش شانس بود". :rolleyes:

من که یکبار گفتم. دوباره هم میگم، در فوتبال داشتن روحیه و انگیزه در کنار یک تیم کارا، مهم ترین عامل موفقیت ئه نه "شانس و استفاده بهینه از شانس به واسطه ی تجربه"! :D

ولی تو آخر پست ات و بعد از همه ی حرف هات این رو گفتی: "اما قهرماني توي ليگ جوان با انگيزه ميخواد و ...". منظورت اینه که "روش قهرمانی در اروپا و لیگ متفاوت ئه". در واقع منظور کلی ات اینه که: "برای قهرمانی در اروپا یه تیم شانس میخواد و بازیکن های با تجربه ای که بتونن از این شانس حداکثر استفاده رو ببرن، اما برای قهرمانی در لیگ یه تیم بازیکن های جوون و کار آمد میخواد (نه شانس و بازیکن های با تجربه)". درسته؟! خب من این رو به هیچ وجه قبول ندارم!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
متوجه منظورت اش شدم. تو میگی "شانس در اروپا دخیل ئه ولی برای بهره بردن از شانس، یه تیم باید با تجربه باشه. و چون میلان با تجربه بود، قهرمان شد." پس منظورت اینه که شانس داشتن اساس و پایه موفقیت ئه؟ یه سئوال: اگه تیمی با تجربه باشه ولی شانسی به دست نیاره که ازش استفاده کنه، اون وقت تکلیف اش چیه؟! پس حرف تو این معنی رو هم میده که "میلان اول از هر چیزی خوش شانس بود

دقيقا!!

خب هر تيمي براي خودش موقعيت , فرصت يا شانس بيشتري ايجاد كنه و اين توانايي رو داشته باشه كه ازشون استفاده كنه موفقه

ابدا !! اين معني رو ميده كه به خوبي ازش استفاده كردن نه كه بيشتر داشتن!!

من که یکبار گفتم. دوباره هم میگم، در فوتبال داشتن روحیه و انگیزه در کنار یک تیم کارا، مهم ترین عامل موفقیت ئه نه "شانس و استفاده بهینه از شانس به واسطه ی تجربه"!

خب اينا همون "ذهن آماده" است كه من گفتم, غير از اينه؟!

در واقع منظور کلی ات اینه که: "... اما برای قهرمانی در لیگ یه تیم بازیکن های جوون و کار آمد میخواد (نه شانس و بازیکن های با تجربه)". درسته؟! خب من این رو به هیچ وجه قبول ندارم!

هيچكدومش به تنهايي جواب نميده

100% اين حق رو داري كه قبول نكني

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
متوجه منظورت اش شدم. تو میگی "شانس در اروپا دخیل ئه ولی برای بهره بردن از شانس، یه تیم باید با تجربه باشه. و چون میلان با تجربه بود، قهرمان شد." پس منظورت اینه که شانس داشتن اساس و پایه موفقیت ئه؟ یه سئوال: اگه تیمی با تجربه باشه ولی شانسی به دست نیاره که ازش استفاده کنه، اون وقت تکلیف اش چیه؟! پس حرف تو این معنی رو هم میده که "میلان اول از هر چیزی خوش شانس بود
دقيقا!!

خب هر تيمي براي خودش موقعيت , فرصت يا شانس بيشتري ايجاد كنه و اين توانايي رو داشته باشه كه ازشون استفاده كنه موفقه

ابدا !! اين معني رو ميده كه به خوبي ازش استفاده كردن نه كه بيشتر داشتن!!

من که یکبار گفتم. دوباره هم میگم، در فوتبال داشتن روحیه و انگیزه در کنار یک تیم کارا، مهم ترین عامل موفقیت ئه نه "شانس و استفاده بهینه از شانس به واسطه ی تجربه"!

خب اينا همون "ذهن آماده" است كه من گفتم, غير از اينه؟!

در واقع منظور کلی ات اینه که: "... اما برای قهرمانی در لیگ یه تیم بازیکن های جوون و کار آمد میخواد (نه شانس و بازیکن های با تجربه)". درسته؟! خب من این رو به هیچ وجه قبول ندارم!

هيچكدومش به تنهايي جواب نميده

100% اين حق رو داري كه قبول نكني

:D پس داریم به یه توافقاتی میرسیم... من منظورت رو دقیق فهمیدم. راست میگی، میلان شانس داشت و از شانس هاش به خوبی استفاده کرد. خب، این هم برای خودش هنره! پس قبول داری که توانایی استفاده از شانس با داشتن روحیه ارتباط صد در صد داره دیگه؟
(میلان در بازی استانبول بعد از اینکه بازی 3-3 شد، چندین و چند موقعیت صد در صد گل داشت (که یکی اش به شوا رسید و ضربه ی محکم و روی پاش از فاصله ی 2 متری به طرز ماورا الزمینی ای توسط دودک مهار شد)، چرا نتونست ازشون استفاده کنه؟ چون روحیه ی میلان داغون شده بود... (عکس اش هم صادق هست: لیورپول روحیه ی باورنکردنی پیدا کرده بود))

بالا