♂MAJID
کاربر تازه وارد
من فکر میکنم این یه توطئه علیه یووه هستش
فعلا خودش خودش رو خراب کرده :lol:به نقل از alireza_juve :هیچکسی نمیتونه هیچرقمه یووه رو خراب کنه .. یووه تو قلب ماست و کاپیتان الکس هم همینطور ...
FORZA ITALIA .. FORZA JUVE .. VIVA ALEX
می گما ، اینتر - یوونتوس کی داربی بوده؟به نقل از ciamac :خودمم مخالف رفتنشون به دسته های Bو C هستم اخه اونوقت دوتا از مهمترین داربیها (اینتر-یووه و اینتر-میلان) رو برای مدتی نمیبینیم:hmm:
به نقل از daneshmand :می گما ، اینتر - یوونتوس کی داربی بوده؟
یووه تو لیگ قهرمانان با انگیزه تر و عالی بازی میکنه !!به نقل از madonna_200490 :فعلا خودش خودش رو خراب کرده :lol:
اگه دقت کرده باشید یووه فقط تو ایتالیا خوب بازی میکنه
به نقل از daneshmand :می گما ، اینتر - یوونتوس کی داربی بوده؟
به نقل از asromalover :آره دیگه فکر کنم باید تیمتون رو عوض کنید همونطور که همه یووه ایها دارن عوض میکنن مثلا الکس میخاد بچسبه به توتی یه طورایی رم بخرش حداقل روی نیمکت توی سری آ باشه بقیه هم صلواتی بین رم و اینتر پخش میشن
راستی بااین حساب توی لیگ گذشته اینتر اول میشه رم دوم میشه و با پالرمو و یه تیم دیگه میرن جام قهرمانان ! چه حالی میده !
به نقل از asromalover :آره دیگه فکر کنم باید تیمتون رو عوض کنید همونطور که همه یووه ایها دارن عوض میکنن مثلا الکس میخاد بچسبه به توتی یه طورایی رم بخرش حداقل روی نیمکت توی سری آ باشه بقیه هم صلواتی بین رم و اینتر پخش میشن
راستی بااین حساب توی لیگ گذشته اینتر اول میشه رم دوم میشه و با پالرمو و یه تیم دیگه میرن جام قهرمانان ! چه حالی میده !
عزیزم من کجا گفتم طرفدار یووه هستم؟به نقل از ciamac :یووه باید به طرفدارایی مثل شما افتخار کنه:hmm:
عزیزم بازی اینتر یووه فرق فوکوله دربی ایتالیانو!! ( البته فرق میفوکولید! حالا که دیگه...)
حالا بازم درس تاریخ جغرافیا بدین بهم
دیگه وقتشه یه تجدید نظری توی طرفداری از تیم هاتون بکنید![]()
T I A M O
به نقل از daneshmand :تازه قراره بعد از اعلام رای دادگاه جشن قهرمانی اینتر تو فصل قبل رو برگزار کنیم.
به نقل از ciamac :انشالا![]()
بابا ! بامزه .............. (اوه عذر مي خوام ، شايد اين طوري بايد بگمبه نقل از CP-YOU :آقا تبریک من رو بپذیرید شما اینتری ها مثل ستاره هالی هر 72 سال یکبار صاحب مقام میشید و این برای کل دنیا فرخنده اس ...
ضمنا توجه شما به دربی فردا بین آلمان و پرتغال جلب می کنم !! :happy: :happy: