• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک عاقبت...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hadipro :
بالاخره یووه چی شد؟رفت سری B یا نه؟
به نظر من طرفدارای یووه به یک تیم جدید فکر کنند چون دیگه یوونتوس نابود شد همه بازیکناش هم پراکنده شدن.دیگه تیمی به نام یوونتوس وجود نداره.

خب البته همیشه هستن و شاید زیاد هم باشن کسایی که تیمی که طرفدارشن رو با نتایج فصول مختلف تغییر میدن!! جالبه که بشه یه فصل مثلاطرفدار میلان بود و فصل بعد اینتر و بعد هم یووه! نه دوست گرامی شما شاید اینطوری باشی ولی بهتره نظرت رو واسه خودت نگه داری .. یادم نمیاد به جز یووه طرفدار باشگاهی بوده باشم توی ایتالیا و دنیا .. چچه موقعی که با روبی باجو و راوانلی و ویالی و الکس تازه وارد همه تیما رو له میکردن چه حالا که ممکنه از همه تیم فصل پیشش 10 تا بازیکن هم نمونه .. دیگه بعد از بیش از 10 12 سال بیانکونرو بودن از بدترین فحش ها هم بدتره که بیام طرفدار تیم اشغالی مثه میلان یا اینتر یا هر تیم دیگه ای جز یووه باشم ..

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یوونتوس سری B رو با کسر30 امتیاز شروع میکنه...

اگه کارنامه یووه در42 بازی امسال شامل ( 30 پیروزی – 10 تساوی و 2 شکست) باشه

امتیازاتش به 100 میرسه .....خب اگه اون 30 امتیاز رو ازجمع امتیازات کم کنیم بیانکونری با 70 امتیاز به احتمال زیاد به بازی پلی آف میره ...اونوقت بعد از یک فصل قویترین تیم ایتالیا رو در سری آ خواهیم دید.
thank_you.gif

اینطور که مشخصه دل پیرو - سوپر جیجی و ندود در یووه می مونن

والری بوژینوف و مارکو مارکیونی هم دو خرید عالی تیممون هستند(به خصوص بوژینوف ) نمیدونم بازیهاشو در فیو دیدید یا نه ولی مطمئن باشید بوژینوف 20 ساله یکی از بازیکنان آینده دار یووه میشه.(اگه اشتباه نکنم فیورنتینا دو سال قبل 10میلیون پوند بابت خرید این بازیکن به لچه پرداخت)!!

انتخاب دشام هم ثابت کرد تیم مدیریتی یووه شامل (جیوانی کوبولی - ژان کلود بلانک و...) در بازار نقل و انتقالات کاملا سنجیده عمل میکنن ... دشام تمام فاکتورهای لازم رو برای ***** تیم بزرگ یووه داره...یک یوونتوسی اصیل که درسال 2004 با تیم نه چندان قدرتمند موناکو در فینال لیگ قهرمانان اروپا حاضر بود.

من به آینده یووه و موفقیت این تیم خوشبینم ... دلم روشنه که با قدرت بر میگردیم.:happy:

34.gif
34.gif

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکلات تیمها همیشه درایتالیا پیش میاد پارسال هم رم به دلیل اینکه مکسس رو غیر قانونی خریده بود از خرید و فروش بازیکن محروم شده بود.....!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از alireza_juve :
خب البته همیشه هستن و شاید زیاد هم باشن کسایی که تیمی که طرفدارشن رو با نتایج فصول مختلف تغییر میدن!! جالبه که بشه یه فصل مثلاطرفدار میلان بود و فصل بعد اینتر و بعد هم یووه! نه دوست گرامی شما شاید اینطوری باشی ولی بهتره نظرت رو واسه خودت نگه داری .. یادم نمیاد به جز یووه طرفدار باشگاهی بوده باشم توی ایتالیا و دنیا .. چچه موقعی که با روبی باجو و راوانلی و ویالی و الکس تازه وارد همه تیما رو له میکردن چه حالا که ممکنه از همه تیم فصل پیشش 10 تا بازیکن هم نمونه .. دیگه بعد از بیش از 10 12 سال بیانکونرو بودن از بدترین فحش ها هم بدتره که بیام طرفدار تیم اشغالی مثه میلان یا اینتر یا هر تیم دیگه ای جز یووه باشم ..
شما اگه تو ایتالیا زندگی میکنی حرفت درسته و میتونی هر هفته به استادیوم بری و بازی تیم محبوبت رو ببینی و حتی اون رو تشویق کنی.ولی میشه بگی از ایران چطور میخوای بازیهای یووه رو ببینی و نتایج رو تعقیب کنی.آیا خوندن نتایج تیم از روزنامه لطفی داره؟
اگر هم نمیخوای نتایج رو دنبال کنی دیگه طرفداری معنایی نداره.من از این جهت گفتم وگرنه ضعیف ترین تیمها تو دنیا هم طرفداران خودشون رو دارن که حاضر نیستن دیدن یه بازی از تیم محبوبشون رو با صد تا جام که تیمهایی مثل رئال و یووه و میلان آوردن عوض کنن.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

حرف شما رو در مورد طرفداری یه تیم قبول دارم و اینکه آدم تیمش هرنتیجه ای هم بگیره باز طرفدار اون تیم باقی بمونه اینو نشون می ده که طرف واقعا عاشق فوتبال و تیم مورد علاقه خودشه. ولی این دلیل نمی شه که شما به تیمها دیگه توهین کنی. فعلا که همون توهینی که گفتی در مورد تیم یوونتوس صادقه و وقتی کل کثافتکارهای توی لیک مشخص شده دیگه در این مورد نیاز به توضیح نداره. یوونتوس تقریبا از سال 2000 به بعد همه نتایج خودش رو همینجوری بدست آورده و آخر عاقبتش هم بهتر از این نخواهد بود.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از bocelli :
یوونتوس سری B رو با کسر30 امتیاز شروع میکنه...

اگه کارنامه یووه در42 بازی امسال شامل ( 30 پیروزی – 10 تساوی و 2 شکست) باشه

امتیازاتش به 100 میرسه .....خب اگه اون 30 امتیاز رو ازجمع امتیازات کم کنیم بیانکونری با 70 امتیاز به احتمال زیاد به بازی پلی آف میره ...اونوقت بعد از یک فصل قویترین تیم ایتالیا رو در سری آ خواهیم دید.
thank_you.gif

اینطور که مشخصه دل پیرو - سوپر جیجی و ندود در یووه می مونن

والری بوژینوف و مارکو مارکیونی هم دو خرید عالی تیممون هستند(به خصوص بوژینوف ) نمیدونم بازیهاشو در فیو دیدید یا نه ولی مطمئن باشید بوژینوف 20 ساله یکی از بازیکنان آینده دار یووه میشه.(اگه اشتباه نکنم فیورنتینا دو سال قبل 10میلیون پوند بابت خرید این بازیکن به لچه پرداخت)!!

انتخاب دشام هم ثابت کرد تیم مدیریتی یووه شامل (جیوانی کوبولی - ژان کلود بلانک و...) در بازار نقل و انتقالات کاملا سنجیده عمل میکنن ... دشام تمام فاکتورهای لازم رو برای ***** تیم بزرگ یووه داره...یک یوونتوسی اصیل که درسال 2004 با تیم نه چندان قدرتمند موناکو در فینال لیگ قهرمانان اروپا حاضر بود.

من به آینده یووه و موفقیت این تیم خوشبینم ... دلم روشنه که با قدرت بر میگردیم.:happy:

34.gif
34.gif
سلام لورا خوبی.کم پیدایی.شایدم من کم پیدام.:eek:
راستی من شنیدم مثل اینکه سری B ایتالیا.خودش B1 و B2 و B3 داره.حالا یوونتوس تو کدومش باید بازی کنه؟
به تاپیک کشتی کچ هم سر بزن.:)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از zfarhad2003 :
حرف شما رو در مورد طرفداری یه تیم قبول دارم و اینکه آدم تیمش هرنتیجه ای هم بگیره باز طرفدار اون تیم باقی بمونه اینو نشون می ده که طرف واقعا عاشق فوتبال و تیم مورد علاقه خودشه. ولی این دلیل نمی شه که شما به تیمها دیگه توهین کنی. فعلا که همون توهینی که گفتی در مورد تیم یوونتوس صادقه و وقتی کل کثافتکارهای توی لیک مشخص شده دیگه در این مورد نیاز به توضیح نداره. یوونتوس تقریبا از سال 2000 به بعد همه نتایج خودش رو همینجوری بدست آورده و آخر عاقبتش هم بهتر از این نخواهد بود.

این مساله چیزی نیست که به یه باشگاه بشه ربطش داشت یا حتی یه لیگ خاص .. الان میبینی که چنتا تیم دیگه هم مورد اتهام قرار گرفتن که مسینا و لچه هم جزوشونه و تیمای بزرگی هم نیستن .. مشابهش توی المان هم منتها با یه کیفیت دیگه اتفاق افتاد و این قضیه شرط بندیها هم تو اکثر لیگای مطرح هست پس اینکه اینجور وانمود کنین که مثلا اگه طرفدار اینتر هستین و نقش اون تو این قضیه پر رنگ نبوده تیم محبوبتون رو معصوم و بی اطلاع از همه جا نشون بدین نمیتونه منطقی باشه .. ضمن اینکه توی همین قضیه هم میبینید که سهم فیورنتینا و میلان هم خیلی کمتر نبوده پس خواهشن همه چی رو قاطی نکنین .. اینم که میگید از سال 2000 من نمیدونم مبنای این حرفتون از کجاست ولی ضرب المثله هست که میگه یه درخت که میفته طیرزن هم زیاد میشه!!!!!!! پس میشه هرجور حرف و حدسی رو هم به راحتی زد ولی بهرحال من شخصن بسیار خوشحالم که هیچوقت میلان رو دوست نداشتم چه موقعی که مثلث هلندیش همه رو جذب میکرد .. هیچوقت اینتری نبودم با اون مثلث المانیش (اون قدیم ترا که توی ایران بازیای استقلال پرسپولیس هم پخش زنده نداشت فقط گاهی از این دو تا تیم اینتر و میلان و مثلثای المانی و هلندیشون حرف نیشد) .. از اول هم یوونتینو بودم با جام یا بدون اون .. اون کلمه اشغال هم توهین نیس! اگه توهین حسابش میکنید چیزی که زیاد اینجا انجام شده انواع کلمات بدترش به یووه بوده که طبیعتا طرفداراش رو هم در بر میگیره ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hadipro :
شما اگه تو ایتالیا زندگی میکنی حرفت درسته و میتونی هر هفته به استادیوم بری و بازی تیم محبوبت رو ببینی و حتی اون رو تشویق کنی.ولی میشه بگی از ایران چطور میخوای بازیهای یووه رو ببینی و نتایج رو تعقیب کنی.آیا خوندن نتایج تیم از روزنامه لطفی داره؟
اگر هم نمیخوای نتایج رو دنبال کنی دیگه طرفداری معنایی نداره.من از این جهت گفتم وگرنه ضعیف ترین تیمها تو دنیا هم طرفداران خودشون رو دارن که حاضر نیستن دیدن یه بازی از تیم محبوبشون رو با صد تا جام که تیمهایی مثل رئال و یووه و میلان آوردن عوض کنن.

متوجه استدلالت نمیشم! چه ربطی داره؟ مثه این میمونه که بگی توی تورین که طرفدارای یووه از تورینو کمتر هستن باید تعصب و علاقشون از شهری که طرفدارای یووه توش بیشترن کمتر باشه .. یووه یه باشگاه بین المللی محبوبه .. برای من انقد مهم هست که گلای راوانلی و اون خوشحالی کردن منحصربفردش هم یادمه چه برسه جدیدترش! روزنامه چیه؟ مگه علاقه به تیم فقط به دیدن بازیاشه یا رفتن استادیوم!! من به عنوان یه استقلالی تیر! سال 76 همه بازیا رو رفتم استادیوم و بعدش تا سال 81 به زور دو بار رفتم تا امسال که دوباره چنتا بازی رو رفتم .. شما میتونی بگی من کدوم سال استقلالی تر بودم؟! سالی که میرفتم استادیوم هر بازی یا 3 سالی که نرفتم؟! برای من تفاوتی نمیکنه .. ضمن اینکه سری بی هم پخش میشه و اتفاقا کانالای ایتالیا اون رو بیشتر تحت پوشش دارن!!! رای اسپرت هر هفته نشون میده یه بازیو .. تازه کوپا ایتالیا هم هست .. برای من همینکه یووه و کاپیتان محبوبش الکس بازم میرن که از اعتبار یووه دفاع کنن کافیه که هرجوری شده بازیاشو پیگیری کنم ..

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
يووه 29 جام رو داره يا بالاخره 2 جام رو پس گرفتن؟ :grrr:

bianco vino71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطف کنید و وقتی صحبت می کنید روی صحبتاتون یه خورده وقت هم بزارید و فکر کنید

اگه واقعا ً مافیا پشتیبان یووه بود الآن دست روی دست می گذاشت و بیکار می نشست ؟ پس کجاست اون مافیایی که می گین ؟ چرا نمیاد حمایت کنه ؟

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استفانو پالاتزي دادستان فدرال ايتاليا در دادگاه تجديد نظر پرونده رسوايي تقلب و تباني خواستار سقوط ميلان به سري B شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ شب گذشته گراندهتل شهر رم محل بررسي فرجام خواهي خاطيان پرونده رسوايي فوتبال ايتاليا بود و در حالي كه قرار است روز دوشنبه (فردا) حكم دادگاه تجديد نظر اعلام شود، دادستان فدرال ايتاليا در اظهار نظري خواستار سقوط ميلان به سري B و كسر 3 امتياز از اين تيم شد.
سخنان پالاتزي باعث خشم طرفداران روسونري گرديد و بسياري از نويسندگان ورزشي ايتاليا هم به انتقاد از اين دادستان پرداختند كه سعي مي كند با نظرات خود شرايط را در اين كشور بحراني تر كند.

میلان هم به احتمال زیاد میره سری بی منبع:ایپنا

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اینم نتیجه فرجام خواهی
not-me.gif

یووه – سری ب با کسر 17 امتیاز
sorry.gif

بیانکو چلستی و فیو در سری آ – به ترتیب با کسر 11 و 19 امتیاز
روسونری هم با 8- امتیازدر سری آ ...حضور میلان در Champions Leagueواقعا تاسف برانگیزه.
این احکام واقعا ناجوانمردانه س.
fie.gif

Juventus: Were relegated with 30 point penalty; now still in Serie B but with 17-point deduction. Given three match stadium ban
AC Milan: Were allowed to stay in Serie A but with 15-point penalty; now still in Serie A but with eight point deduction and put back into Champions League, but with one-match stadium ban
Lazio: Were relegated with seven-point penalty; now put back in Serie A with 11-point deduction, but given two-match stadium ban
Fiorentina: Were relegated with 12-point penalty; now put back in Serie A with 19-point deduction, but with three-match stadium ban

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/5215178.stm
http://www.raisport.rai.it/sportarticolo/0,10719,42175,00.html

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا چه تیمهایی میرن جام قهرمانان ؟

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
جواب ما رو هم كه نمي خواين بدين.

پس من نتيجه مي گيرم يووه 29 جام رو داره.

و حالا با اين وضعيت فصل بعدي در سري آ خواهد بود.

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تصمیمات اصلا عادلانه نیست...این رفتار چند گانه دادگاه ، عفو و بخششی که فقط شامل حال میلان - فیو و لاتزیو میشه... دو جامی که از یووه گرفته شد... عدم حضور بیانکونری در لیگ قهرمانان در حالیکه میلان در این جام حضور داره -کاهش در کسر امتیازات که فقط مال این سه تیمه و...

اسکودتوی دو سال قبل به اینتر رسید ..ولی دومی هنوز تکلیفش مشخص نیست!

ضمنا این دو جام یووه کوفتشون بشه چون لیاقتشو نداشتن...( این دو باشگاه میلانی رو میگم)

راستی تا یادم نرفته بگم جیوانی کوبولی مدیر جدید یووه گفته این حکم دادگاه استیناف روبه هیچ وجه قبول نداره اقدامات حقوقی بیشتری انجام میده و قراره در دادگاههای مدنی فرجام خواهی کنه

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
واقعا" مسخرس .

2 جام رو از يووه گرفتن.17 امتياز منفي در سري B.

از بازي كردن در جام باشگاه ها محروم.

تيم به اين قدرتمندي رو نتونستن جور ديگه اي متوقف كنن.

حالا خيلي ها در خواب و خيال به اين اميدن كه يووه ديگه اون تيم سابق نشه.

ولي وقتي 2008-2007 قهرمان سري آ شد تمام روياهاشون پوچ ميشه و

دوباره يووه رو بايد تيم اول ايتاليا و اروپا ببينن.

... و يووه به زودي 3 ستاره خواهد شد.

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از stefan :
واقعا" مسخرس .

Juventus is the best team of Serie A
70.gif
85.gif
15.gif

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
به نقل از stefan :
واقعا" مسخرس .

اول 30 امتیاز منفی بهش دادن
دومن به فرض سال 2007-2008 قهرمان ایتالیا بشه خب دوباره سال بدش به دلیل همکاری با مافیا و خریدن داوران میاد سری ب :D :lol:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان اینجا تاپیک تبلیغ و طرفداری از تیم منفور و مغلوب و مافیوزیه یووه نیستااا گفته باشم

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
براي اينتر هم بايد تاسف خورد چون حالا ميلان 8 امتياز منفي داره و

بعيده تيمي مثل اينتر بتونه كاري كنه.

بالا