• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه راهنمایی !!

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی جای دیگه ای هم نبود که بپرسم!
من یه مدت نبودم اینجا امروز که اومدم دیدم انگار کل دار و دسته ی SHARING PS4 ها جمع شده؟!من میخواستم SHARING بگیرم ولی الان هرچی سرچ میکنم میبینم انگار نه انگار اینجا قبلا همچین تایپیکی بوده و همه ی تایپیک ها پاک شدن و مثلا کاربر BATVAM(اگه اشتباه ننوشته باشم!)هم بن شده!
خواستم بدونم ایا این سیستم بسته شده یا کلاهبرداری صورت گرفته که همه چی محو شده یا...!!؟؟
دوستان همینجا یا توی PM راهتمایی کنن خیلی ممنون میشم
از مدیران هم معذرت میخوام بابت ایجاد تایپیک در این قسمت ولی این سوال برام مهمه لطف کنن یه مدت پاکش نکن

|Dark Knight|

Registered User
لایک‌ها
58
واقعا این کاربر BATVAM اینجا فعالیت داشته قبلا؟
توی یه انجمن دیگه یه نفر با همین اسم از من 10 دلاری PSN خرید و فرار کرد. اگه خودش بوده باشه، کلاهبرداریش برای من اصلا عجیب نیست چون سر منم یه بار کلاه گذاشت.

خدایا هدایت کن...

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
خب این کلاهبرداری کرده یعنی بقیه همه با هم کلاهبرداری کردن یدفعی از هستی محو شدن؟؟!!!
کلی فروش داشتن ظرفیت 1,2,3
همین مرتضی هم میفروخت!!
یه جور همه چیز پاک شده فکر کنم من خواب دیدم تا یکی دو ماه پیش همچین طرحی بوده!
اصلا آیا این طرح رو هست یا کلا سونی جمعش کرده؟؟!!!

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
عزیزم این کار از ضفر تا صد ایراد داشته و حالا هر کسی به نحوی ازش استفاده میکرده!

یه سری ها با کردیت کارت های هکی بازی میخریدن و سونی میفهمید بن میکرد و از این جور داستانا!

فیزیکی بخر با خیال راحت بازی کن و بعد هم بفروش

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
نه میخوام بدونم دچی شد که یدفعه همه رو باهم پاک کردن!
و کاربر Batvamهم کارش به نظر درست میومد و کسی شکایتی نداشت ولی الان میبینم اونم بن شده
اصلا همین مرتضی هم میفروخت ولی الان تو تایپیکش هیچ خبری از شیرینگ نیست!!

بالا