• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه راه حل اساسی واسه برگردوندن ROM i-Mate JAMin

m_h_rasti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه جمین دارم
JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship_2
خوب من اومدم این رام رو روش آپگرید کردم
RUU_Prophet_2151327_21513121_021921_DOP_ASIA_WWE_Ship-NoVendorID
در واقع همون رام dopod 818
حالا وقتی آخرین رام سایت آی میت واسه جمین رو دانلود کردم و می خوام روش آپگرید کنم تو قسمت آخر که یک تا 100 می خواد نشون بده ارور 296 رو میده و میگه فایل NBF این رام تو pda اجرا نمی شه یه فایل NBF دیگه بگیر
تو این مایه ها
اومدم با برنامه
ProphetAKU2_unlockCID_2
cid رو هم unlock کردم
ولی متاسفانه باز نمی تونم آخرین رام آپدیت سایت آی میت رو - رو جمینم بریزم
لطفا دوستان در این خصوص کمک کنید
لازم به ذکر است که واسه نصب رام Dopod رو جمینم هیچ مشکلی ندارم و به راحتی نصب می شه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه جمین دارم
JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship_2
خوب من اومدم این رام رو روش آپگرید کردم
RUU_Prophet_2151327_21513121_021921_DOP_ASIA_WWE_Ship-NoVendorID
در واقع همون رام dopod 818
حالا وقتی آخرین رام سایت آی میت واسه جمین رو دانلود کردم و می خوام روش آپگرید کنم تو قسمت آخر که یک تا 100 می خواد نشون بده ارور 296 رو میده و میگه فایل NBF این رام تو pda اجرا نمی شه یه فایل NBF دیگه بگیر
تو این مایه ها
اومدم با برنامه
ProphetAKU2_unlockCID_2
cid رو هم unlock کردم
ولی متاسفانه باز نمی تونم آخرین رام آپدیت سایت آی میت رو - رو جمینم بریزم
لطفا دوستان در این خصوص کمک کنید
لازم به ذکر است که واسه نصب رام Dopod رو جمینم هیچ مشکلی ندارم و به راحتی نصب می شه

قربان شما از کجا این رام آپدیت دوپود رو گرفتین؟ جدیداً گرفتین یا قدیم؟ ببینید من تا جایی که یادم می یاد، توی xda developers نوشته بودن که اگه cid رو آنلاک کنید بعداً واسه آپدیت رام با سایت کارخونه ی سازنده ممکنه دچار مشکل بشید، بعداً البته توضیح داده بود که اگه اینقدر باهوش هستید که بتونید یه رام آپگرید رو خودتون انجام بدید، لازم نیست غصه ی آپگرید های سایت سازنده رو بخورید:happy: فکر می کنم هم همینطور باشه، الان این آپدیت جدید جمین که شما می خواین بگیرین aku چند هستش؟ چون یه آپدیت aku 3.2 که همه گفته بودن خیلی پایداره ، واسه ی پرافت ، توی xda developers گذاشتن، اون رو بگیرید فکر می کنم بهتر باشه، من این آپدیت هایی که توی بخش نرم افزار گذاشتم، فایل های cab مال شاخه ی extRom همین رام جدید هستن... بازم اگه خواستید با رام خود جمین از سایتش آپدیت کنید، سوالتون روی توی xda developers مطرح کنید فکر می کنم بیشتر وارد باشن اونجا
ولی خودمونیم، این رام آپدیت های جدید چندان فرقی ایجاد نمی کنن در عملکرد گوشی ها، چه اجباریه واسه زود به زود عوض کردنشون؟ مگر اینکه یکی دوهفته دیگه صبر کنید تا اولین aku 3 ها رسماً ریلیز بشن، که این بروبچ خفن xda developers رامش رو دامپ کنن و دستکاری کنن و بعداً برای پرافت و ... بدن;)

m_h_rasti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون از توجه و راهنمائی
ببین من تونستم آخرین آپدیت سایت آی میت رو تا مرز 95% پیش ببرم اما به 95% که رسید بعد از یه مکث چند دقیقه ای پیغام ارور 326 رو می ده ERROR [320~328] : INVALID COMMAND بدین معنی
These errors seldom occur. However, if one of these errors occur, it could not be recovered and the device had to be sent back to the customer service center. In this case, you have to flash a new ROM code.
خوب و دیگه جلوتر هم نمی ره
اینجا رو موندم چیکار کنم
اگه راهنمائی م کنی ممنون میشم دوست عزیز

بالا