مرسی از همه.
یه سری جوابهایی که تو ذهنم بود رو گرفتم، اما لطف کنید در جواب به این سؤال تا حد امکان واقع بین باشید و مقاومت نکنید در مقابل یکسری اعتقادهاتون.
جوابی بدید که چند ماه یا چند سال آینده، حتی نیمه دوم عمرتون ازش پشیمون نشید.
توی گروههای وات چیزهای جالبی میفرستند، که مثلاً نمیدونم چرا هر چی بلا برای آدم بی دی.ن میاد عذاب الهی هست و هر چی بلا برای یه مسلمان میاد امتحان الهی و شاید تفاوت در نگرش انسانهاست...
یا همون به دنیا اومدن توی یه منطقه و خاندان پولدار و ...
و البته مسائل متافیزیک و قانون جذب.
اصلاً اینجا چند نفر به قانون جذب معتقدند؟
بنده خودم رفیق فابریکم فوق العاده خوش شانس بود، همون سال که میخواست بره دانشگاه توی مصاحبه ازش پرسیدند خوش شانسی یا بدشانس، بهشون گفته بود تا حالا تو زندگیم بدشانسی نیوردم!
قبلنها یه زمانی فکر میکردم خیلی بدشانسم و بدبیاریهای بسیاری میوردم که تصمیم گرفتم بی اعتقاد باشم و زندگیم خیلی عوض شد.
اما خب گاهی اوقات اینقدر بدشانسی برای آدم پیش میاد که واقعاً نمیدونی چطور باید فکر کنی که ایام به کامت پیش بره و کلافه میشی.
پ.ن: زندگی همونطور که دو دو تا چهار تا هست همونطور هم بسیار بسیار پیچیده است...
بهتره برای سوال جدید تاپیک بزنی
ولی مسئله ای که هست
به صورت علمی بیان می کنم
هیچ جای جهان جاذبه صفر نیست
چرا چون ذرات تشکیل دهنده ما و جهان برو ریز تر از اتم یک نیروی جاذبه به دور خودشون دارن و هنگامی که این ذرات تعداد زیادیشون دور هم جمع بشن و تشکیل یک سیاره رو بدن مثل زمین جاذبه ای بسیار قوی تر رو شما مشاهده می کنید
خیلی سادس الان شما که داری متنو می خونی موس کامپیوتر خودتو اندکی جا بجا کن !
بله الان شما موفق شدی تغییری تو جهان ایجاد کنی چون اون موس از ذرات و ذرات دارای انرژی های مختلف هستن
و با تغییر مکانشون شما انرزیشون رو به یه سمت دیگه داری روانه می کنی
در زندگی هم همینطور اعمال و رفتار ما باعث تغییر اینده میشه
الان یه سری میان میگن خب اونی که پولداره یا یهو پولدار شده چی
من نگفتم تنها دلیل تغییر روند زندگی و اینده ذرات هستن یکیش اینه
تو کامنت قبلیم گفتم بازم می گم قدرتمند ترین چیز در جهان هستی مغز انسان هست دست کمش نگیرین