• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سؤال قدیمی: به شانس معتقدید؟

به شانس...

• Total voters
    46

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
درود

حتماً براتون پیش اومده که مدتها به "شانس" بی اعتقاد باشید، اما هزار و یک بدبیاری شک به دلتون میندازه که نکنه واقعاً حقیقت داشته باشه.
لطفاً در نظرسنجی شرکت کنید ببینم به کجا میرسیم.
ممنون
lucky_luke_07.png

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اگه وجود نداره پس اینایی که چش باز میکنن پول مفت دستشون و یه ساعتم تو عمرشون کار نکردن چین؟!
اینا جز شانس چیز دیگه ای نداشتن که!

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
معتقدم و متوسط شانس هستم. توی گزینه ها نبود :p

همه زندگی بر مبنای شانس و احتمالاته .... اما من معتقدم خوش شانسی ها و بد شانسی ها در دراز مدت اثر هم رو خنثی میکنن و آدم می مونه و نتیجه زحمات و تصمیماتش

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
شانس یه اتفاقه مثل همه اتفاقای دیگه
ممکنه یکی تمام عمر بدشانس یا خوش شانس یا چیزی بین این دو باشه احتمال هرکدوم هم به اندازه تموم اتفاقای دیگس

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
شانس یه اتفاقه مثل همه اتفاقای دیگه
ممکنه یکی تمام عمر بدشانس یا خوش شانس یا چیزی بین این دو باشه احتمال هرکدوم هم به اندازه تموم اتفاقای دیگس

اگر خوش شانسی و بد شانسی 2 روی یک سکه باشن، احتمال اینکه یکی تمام عمرش بدشانس باشه ( یعنی با 1 میلیون بار پرتاب سکه، همیشه خط بیاد) خیلی کمه.... در پرتاب های زیاد ( اتفاقات زیاد زندگی) تعداد خوش شانسی و بدشانسی خیلی به هم نزدیکه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به شانس اعتقاد دارم به این حالت که آدم یه جاهایی ممکنه شانس بیاره و یه جاهایی بدشانسی!
ولی نه اینجوری که یکی کلاً بدشانسه تو زندگیش و یکی هم از ازل تا ابد خوش شانس!
تو گزینه ها نبود، من به این شانسی که شما نوشتی اعتقاد ندارم :D

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
اگر خوش شانسی و بد شانسی 2 روی یک سکه باشن، احتمال اینکه یکی تمام عمرش بدشانس باشه ( یعنی با 1 میلیون بار پرتاب سکه، همیشه خط بیاد) خیلی کمه.... در پرتاب های زیاد ( اتفاقات زیاد زندگی) تعداد خوش شانسی و بدشانسی خیلی به هم نزدیکه
خو من هم همینو گفتم احتمال خوش شانس بودن یک برروی تعداد تموم اتفاقای دیگس

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
شانس ندارم نمیدونم چه چجوریه :D:general208:

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
من کاملا معتقدم نظر من این همه آدمها هم خوش شانسن هم بدشانس و مطلق وجود نداره ولی یکی میبینی تعداد خوش شانسیش زیاد یکی برعکس واس همین ب یکی میگن خوش شانس یکی بدشانس

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
به نظرم بله شانس هستش گاهی در یک موقعیت یا قرعه به نام تو خوب یا بد میفته ، ولی
اگر با بهترین تصمیمات و عملکرد خوب در همان لحظه می تونید میزان شانس و موفقیت خودتون رو به حداکثر برسونید بدین
وسیله 80% شانس در اختیار شماست .

:general711::D:general710::general210:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
شدیدا به وجودش اعتقاد دارم
تو هر دین و مذهب و جامعه ای وجود داره منتها با اسم مختلف
تو اسلام مثلا بهش میگن حکمت و رحمت خداوند

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
از نظر علمی شانس وجود نداره و تنها و تنها قدرت مقز هستش که روی موضوعات اثر میزاره
برای مثال یه مستندی بود
به صد نفر یه چوب گلف دادن گفتن چوبه ماله فلان کس بوده و یارو همش مینداخته تو سولاخ توپو و ....
به صد نفرم همون چوبو دادن گفتن چوبش شخمیه
صد نفری که با مغزشون بازی شده بود نتایج بهتری رو اوردن

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
شانس رو با تقدیر، سرنوشت هم می شناسند که معانی متفاوتی داره. به نظر من یکسری چیزها در کنترل ما نبوده و ما باید یا اونا رو تغییر بدیم یا شیوه نگاهمون بهشون رو تغییر بدیم. بعضی وقتها هم شانس حاصل یکسری فرآیند های پیش بینی پذیره ولی آدم نادان بهش میگه شانس.

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
بله چرا شانس وجود داره.

چه مزخرفاتی می گن بعضی ها که در کنترل تو هست همه چیز. خواهشا چرند نگید.

شما یه تاس رو بنداز بعد بگو من اگه بهتر تاس رو می انداختم حتما عدد دلخواهم میومد پس من مقصرم خب معلومه که اینطور نیست.

زندگی تک تکمون هم همینه . یکی اتفاقات خوشایندی تو زندگیش می افته یکی بدبخت روزگاره یکی هم زندگیش معمولی می چرخه.

یکی وسط بهترین کشور به دنیا میاد یکی هم تو عراق. خب برای عراقیه 99 درصد احتمال بدبختی هست و 1 درصد خوشبختی. همون یک اتفاق اول ( به دنیا اومدنه تو اون کشور ) رو کسی که شانس نیاره دیگه خیلی کار براش سخت می شه.

به بیان دیگه مثل معدل گرفتن نمرات ضریب دار می مونه مثلا به دنیا اومدن تو عراق و خاورمیانه اونقدر ضریبش بالاست که می شه گفت طرف بدشانس بوده.
:(

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کوشا از وقتی که پشتیبانش بهش زنگ می زنه خوش شانس تر شده :D

1.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
مرسی از همه.
یه سری جوابهایی که تو ذهنم بود رو گرفتم، اما لطف کنید در جواب به این سؤال تا حد امکان واقع بین باشید و مقاومت نکنید در مقابل یکسری اعتقادهاتون.
جوابی بدید که چند ماه یا چند سال آینده، حتی نیمه دوم عمرتون ازش پشیمون نشید.
توی گروههای وات چیزهای جالبی میفرستند، که مثلاً نمیدونم چرا هر چی بلا برای آدم بی دی.ن میاد عذاب الهی هست و هر چی بلا برای یه مسلمان میاد امتحان الهی و شاید تفاوت در نگرش انسانهاست...
یا همون به دنیا اومدن توی یه منطقه و خاندان پولدار و ...
و البته مسائل متافیزیک و قانون جذب.
اصلاً اینجا چند نفر به قانون جذب معتقدند؟
بنده خودم رفیق فابریکم فوق العاده خوش شانس بود، همون سال که میخواست بره دانشگاه توی مصاحبه ازش پرسیدند خوش شانسی یا بدشانس، بهشون گفته بود تا حالا تو زندگیم بدشانسی نیوردم!
قبلنها یه زمانی فکر میکردم خیلی بدشانسم و بدبیاریهای بسیاری میوردم که تصمیم گرفتم بی اعتقاد باشم و زندگیم خیلی عوض شد.
اما خب گاهی اوقات اینقدر بدشانسی برای آدم پیش میاد که واقعاً نمیدونی چطور باید فکر کنی که ایام به کامت پیش بره و کلافه میشی.
پ.ن: زندگی همونطور که دو دو تا چهار تا هست همونطور هم بسیار بسیار پیچیده است...

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
مرسی از همه.
یه سری جوابهایی که تو ذهنم بود رو گرفتم، اما لطف کنید در جواب به این سؤال تا حد امکان واقع بین باشید و مقاومت نکنید در مقابل یکسری اعتقادهاتون.
جوابی بدید که چند ماه یا چند سال آینده، حتی نیمه دوم عمرتون ازش پشیمون نشید.
توی گروههای وات چیزهای جالبی میفرستند، که مثلاً نمیدونم چرا هر چی بلا برای آدم بی دی.ن میاد عذاب الهی هست و هر چی بلا برای یه مسلمان میاد امتحان الهی و شاید تفاوت در نگرش انسانهاست...
یا همون به دنیا اومدن توی یه منطقه و خاندان پولدار و ...
و البته مسائل متافیزیک و قانون جذب.
اصلاً اینجا چند نفر به قانون جذب معتقدند؟
بنده خودم رفیق فابریکم فوق العاده خوش شانس بود، همون سال که میخواست بره دانشگاه توی مصاحبه ازش پرسیدند خوش شانسی یا بدشانس، بهشون گفته بود تا حالا تو زندگیم بدشانسی نیوردم!
قبلنها یه زمانی فکر میکردم خیلی بدشانسم و بدبیاریهای بسیاری میوردم که تصمیم گرفتم بی اعتقاد باشم و زندگیم خیلی عوض شد.
اما خب گاهی اوقات اینقدر بدشانسی برای آدم پیش میاد که واقعاً نمیدونی چطور باید فکر کنی که ایام به کامت پیش بره و کلافه میشی.
پ.ن: زندگی همونطور که دو دو تا چهار تا هست همونطور هم بسیار بسیار پیچیده است...

بهتره برای سوال جدید تاپیک بزنی
ولی مسئله ای که هست
به صورت علمی بیان می کنم
هیچ جای جهان جاذبه صفر نیست
چرا چون ذرات تشکیل دهنده ما و جهان برو ریز تر از اتم یک نیروی جاذبه به دور خودشون دارن و هنگامی که این ذرات تعداد زیادیشون دور هم جمع بشن و تشکیل یک سیاره رو بدن مثل زمین جاذبه ای بسیار قوی تر رو شما مشاهده می کنید
خیلی سادس الان شما که داری متنو می خونی موس کامپیوتر خودتو اندکی جا بجا کن !
بله الان شما موفق شدی تغییری تو جهان ایجاد کنی چون اون موس از ذرات و ذرات دارای انرژی های مختلف هستن
و با تغییر مکانشون شما انرزیشون رو به یه سمت دیگه داری روانه می کنی
در زندگی هم همینطور اعمال و رفتار ما باعث تغییر اینده میشه
الان یه سری میان میگن خب اونی که پولداره یا یهو پولدار شده چی
من نگفتم تنها دلیل تغییر روند زندگی و اینده ذرات هستن یکیش اینه
تو کامنت قبلیم گفتم بازم می گم قدرتمند ترین چیز در جهان هستی مغز انسان هست دست کمش نگیرین

بالا