آژانس هواپیمایی
tanki

یه سئوال در مورد پارک دومین

شروع موضوع توسط agric ‏21 سپتامبر 2007 در انجمن توسعه وب

  1. agric

    agric Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    417
    تشکر شده:
    0
    فرض کنید یه سایت داریم به آدرس site.ir حالا می خوایم دومین site.com را طوری به این سایت اضافه کنیم که با نوشتن site.com مشخص نشه که سایت اصلی site.ir هست.
    در حالیکه وقتی می خوایم این کار رو از طریق پارک دومین انجام بدیم با نوشتن site.com توی آدرس بار، وقتی سایت داره بالا میاد آدرس ریدایرکت میشه به site.ir و مشخص میشه دومین اصلی site.ir هست.
    کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل سراغ داره؟
     
  2. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    خب شما پارک نمیکنی. ریدایرکت میکنی!!
    خصوصیت پارک دومین هیمن است که نشانی در آدرس بار عوض نشه.
    کنتل پنل سایتت چیه که اگه بلد بودم بهت بگم چی کار کنی
     
  3. hamidrs

    hamidrs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2007
    نوشته ها:
    295
    تشکر شده:
    0
    حاجاقا درست می گن !

    شما از چه گزینه ای در کنترل پنلتون استفاده می کنید ؟
     
  4. sarsabz

    sarsabz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2006
    نوشته ها:
    843
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    روی زمین
    من توی سی پنل از پارک دومین استفاده کردم ولی فقط همون صفحه اول رو با اون اسم نشون می ده!می شه کاری کرد که بقیه صفحات رو هم با اون نشون بده مثل
    agar irib.ir park shode bashe roye mysite.com
    bad bejaye inke bezani info.mysite.com be zani info.irib.com va hamonmaralebe info.mysite.com ro nesh0on bede vabara baghiye safahat ham hamintor
     
  5. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    من متن پنگلیشی که نوشته بودی نفهمیدم. شاید از نصف شب بودنم باشه، شایدم از چیز دیگه. ولی تو فارسی بنویس تا من دوباره بخونم ببینم میفهمم یا نه.
     
  6. sarsabz

    sarsabz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2006
    نوشته ها:
    843
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    روی زمین
    من نمی دونم کامپیوترم چه دردی گرفته که باید چندین بار التو شیف رو بزنم تا زبونش عوض بشه
    می گم اگر دامنه دوم رو پارک کنی فقط صفحه اول به اسم اون دامنه هست و صفحات بعد بر می گرده به اسم دامنه اول!
    تو ریدایرکتت همون صفحه اول هم به اسم دامنه اولی هست
     
  7. خرید بیت کوین
  8. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    خب این مساله میتونه ناشی از لینک دهی صفحات باشه نه پارک دامنه!!
    ببین فرض کن ما یک سایتی داریم به نام اول، توی این سایت اول، یک سری لینک هست به سایر صفحات ولی به جای اینکه این لینک ها به صورت page2.html باشند، به صورت http://aval.com/page2.html هستند. حالا سایت دوم رو پارک میکنیم به این سایت اول، وقتی که میزنیم www.2vom.com صفحه اول سایت اول میاد، نشانی بالای مرورگر هم به صورت http://www.2vom.com است. حالا میریم روی لینک صفحه دوم کلیک میکنیم، چه صفحه ای میاد؟ این صفحه : http://aval.com/page2.html که این مساله ربطی به پارک دومین نداره. اما اگر لینک به صورت page2.html بود، وقتی از سایت دوم میرفتیم به صفحه دوم، آدرس بالای مروگر هم به صورت http://2vom.com/page2.html میومد.
    خداکنه تونسته باشم منظورم رو برسونم.
     
  9. sarsabz

    sarsabz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2006
    نوشته ها:
    843
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    روی زمین
    ماله من سی پنل هست!البته ممکته ربطی نداشته باشه!:blink:
    اون رو هم چک کرده بودم، درواقع یه بار زدم http://aval.com/page2.html یه بار دیگه هم http://aval.com/page2.html
    به صورت مستقیم، برای ساب دامنه ها هم همین
    اما کار نکرد:(
     
  10. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    این دوتایی که نوشتی که عین هم هستند که پسر خوب!!!
    بعدش هم یک چیزی. پارک دومین برای پارک کردن یک دامنه بر روی یک دامنه ی دیگه است نه بر روی یک ساب دومین دیگه! تو که از سی پنل استفاده میکنی، برای اینکه هر وقت دامنه http://2vom.com رو بزنی و ساب دومین http://sub.aval.com بیاد، باید از AddOn Domain استفاده کنی.
    یک کاری هم برات کردم برو ببین.
    من یک سایت دارم به نام hajagha.net
    یک سایت دیگه دارم به نام feizbakhsh.ir
    دامنه فیض بخش رو من پارک کردم روی حاجاقا. یعنی درواقع فیض بخش فضایی و فایلی نداره.
    حالا برو به این نشانی http://feizbakhsh.ir/1.htm
    فایل 1.html یک فایلیست که در هوست حاجاقاست. ولی می بینی که با دامنه فیض بخش هم میاید.
    در این فایل دو تا لینک هست. اولی (here) به صورت
    HTML:
    <a href="2005_11_01_archive.html">here</a>
    نوشته شده و دومی به صورت
    HTML:
    <a href="http://hajagha.net/2005_11_01_archive.html">here + hajagha</a>
    همونطور که می بینی، اولی در دامنه فیض بخش میاد ولی دومی در دامنه حاجاقا(که فیلش خیس است البته!!)
    در آخر اگر قشنگ توضیح بدی که چی میخوای، شاید بهتر کمکت کنم.
     
  11. sarsabz

    sarsabz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2006
    نوشته ها:
    843
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    روی زمین
    از توضیحات و وفتی که می زاری تشکر:happy:
    1.اشتباه چا÷ی بود!
    http://www.mypersonalexperience.net/Holy Books
    حالا به جای mypersonalexperience.net از icib.ir استفاده کن می بی نی که میفرستدت به صفحه
    http://www.mypersonalexperience.net/Holy Books/tiki-index.php!
    البته فکر می کنم مشکل از اینجا باشه که از فولدر ریدارکت می شه به فایل ایندکس اون چون اینبار من این رو امتحان کردم جواب داد:
    http://www.icib.ir/Holy Books/tiki-index.php
     
  12. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    اولا خواهش میکنم. همه ما اینجا هستیم برای اینکه اگر کمکی از دستمون بر میاد انجام بدیم.
    اما در مورد مشکلت، تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه:
    ببین وقتی تو به نشانی www.site.com/X میری، این ایکس یا باید یک فایل باشد که در این صورت باید پسوندی داشته باشد یا اینکه اسم یک فولدر باشد که در این صورت مرورگر به نشانی www.site.com/X/index.html یا با پسوندی دیگر میرود.
    خب حالا ما یک نشانی داریم به نام http://www.icib.ir/Holy%20Books . این Holy Books طبق اصل بالا یا باید فایل باشد یا اسم یک فولدر. قاعدتا اسم یک فولدر است پس مرور گر میرود به به دنبال www.icib.ir/Holy%20Books /index.php ولی ما می بینیم که به جای این نشانی، آدرس www.mypersonalexperience.net/Holy%20Books/tiki-index.php. می آید. یعنی چی؟ یعنی در فایل مثلاً index.php یک کدی قرار داده شده که برو به نشانی فوق. برای همین همیشه این اتفاقی که گفتی میفتد. حالا اگر در فایل ایندکس، بگی برو به فایل tiki-index.php به جای اینکه بگی برو به نشانی www.mypersonalexperience.net/Holy%20Books/tiki-index.php فکر میکنم که قضیه حل شود.
     
  13. websitedesigner

    websitedesigner Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2013
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    TEH
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی