• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سئوال فنی در مورد سئو

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام دوستان.
سایتم رو دادم به 3eo.in سئو کنه 300 تومنم پرداختم الان یه هفته هست میگذره ایندکس سایتم تو گوگل دو برابر شده ولی ورودیم از گوگل از 300 تا در روز رسیده به روزی 50 تا باهاش تماس میگرفتم میگه طبیعیه کار داره جواب میده و همیشه اول بازدید میاد پایین بعد زیاد میشه میگه هنوز سئو رو کامل انجام ندادم و نتیجه تا 20 روز دیگه مشخص میشه.آیا این حرفا منطقی هست؟

فرهادم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
20 روز صبر کنید بعد ببینید چی میشه
سایت شما قانونی هست؟ اگه اره پس نگرانی نداره که فیلتر بشه بعد دوباره کاری بشه یه مقدار صبر کنید
به شما چقد قول ورودی داده؟ ایشون به من قول 10 هزار داده بود فعلا پول ندادم بهش من به هیچ کدوم از سئو کار های ایرانی اعتماد ندارم.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
اگر تغییری در ساختار لینک ها ( یا بخشی از لینک ها ) ایجاد کرده باشند , حرف های ایشون صحیح است و مدتی افت بازدید خواهید داشت و بعد از این مدت , اگر سئو خوب باشه افزایش بازدید خواهید داشت
ولی اگر تغییری در ساختار لینک ها ایجاد نشده باشد , نباید افت بازدید از گوگل داشته باشید

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دامنه ir هست؟

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
20 روز صبر کنید بعد ببینید چی میشه
سایت شما قانونی هست؟ اگه اره پس نگرانی نداره که فیلتر بشه بعد دوباره کاری بشه یه مقدار صبر کنید
به شما چقد قول ورودی داده؟ ایشون به من قول 10 هزار داده بود فعلا پول ندادم بهش من به هیچ کدوم از سئو کار های ایرانی اعتماد ندارم.
ایشون قول دادند که توی دوتا کلمه سایت من رو بیارن صفحه اول گوگل

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
اگر تغییری در ساختار لینک ها ( یا بخشی از لینک ها ) ایجاد کرده باشند , حرف های ایشون صحیح است و مدتی افت بازدید خواهید داشت و بعد از این مدت , اگر سئو خوب باشه افزایش بازدید خواهید داشت
ولی اگر تغییری در ساختار لینک ها ایجاد نشده باشد , نباید افت بازدید از گوگل داشته باشید

منظورتون از تغییر ساختار چی هست؟من الان توی گوگل یه موضع رو که سرچ میکنم سایتم که میاد روی لینک کلیک میکنم اما به جایی اینکه بره به اون لینک صفحه اول سایتم باز میشه.همین تغییر ساختار هست؟

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
در ضمن این رو بگم که که توی یک هفته ای که سئو کردن ایندکس سایتم از 30 هزارتا شده 50 هزارتا ولی بازدید به شدت کاهش یافته.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
اگه داخل گوگل وب مستر برید ب احتمال زیاد خواهید دید که ربات های گوگل به سایت شما دسترسی ندارن و ارور dns داده...این ارور گلی هست که ایرنیک بر سر هممون زده ,یعنی کسی که 16هزار ورودی داشت روزی الان شده 7 هزار...یعنی در معنای واقعی کلمه هممون به فنا رفتیم و هرکی دامنه ir داشت و ارور dns داد سایتش بدبخت شد .

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
منظورتون از تغییر ساختار چی هست؟من الان توی گوگل یه موضع رو که سرچ میکنم سایتم که میاد روی لینک کلیک میکنم اما به جایی اینکه بره به اون لینک صفحه اول سایتم باز میشه.همین تغییر ساختار هست؟
نه احتمال زیاد منظور دوستمون این هست: که مثلا اول ادرس پست هاتون به این شکل بود
mysite.ir/?post110
بعد سئو به این شکل تغغییر کنه
mysite.ir/دانلود آهنگ جدید رضا صادقی

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
اگه داخل گوگل وب مستر برید ب احتمال زیاد خواهید دید که ربات های گوگل به سایت شما دسترسی ندارن و ارور dns داده...این ارور گلی هست که ایرنیک بر سر هممون زده ,یعنی کسی که 16هزار ورودی داشت روزی الان شده 7 هزار...یعنی در معنای واقعی کلمه هممون به فنا رفتیم و هرکی دامنه ir داشت و ارور dns داد سایتش بدبخت شد .
نه توی گوگل وبمستر من همچین اروری هم نیافتاده و همچنین همونطور که گفتم نزدیک به 20 هزارتا ایندکس سایتم این هفته زیاد شده

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
نه احتمال زیاد منظور دوستمون این هست: که مثلا اول ادرس پست هاتون به این شکل بود
mysite.ir/?post110
بعد سئو به این شکل تغغییر کنه
mysite.ir/دانلود آهنگ جدید رضا صادقی

آره ساختار لینک رو عوض کرده!

حالا چقدر طول میکشه تا دوباره این لینکا با ساختار جدید ثبت بشه تو گوگل؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
آره ساختار لینک رو عوض کرده!

حالا چقدر طول میکشه تا دوباره این لینکا با ساختار جدید ثبت بشه تو گوگل؟
والله در مورد زمانش اطلاع ندارم ولی بعد از تغییر ساختار یه مدت بازدید کم میشه و بعدش درست میشه

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
پس درسته
یعنی اینکه تو نامک یا همون لینک پست ها یه تغییری ایجاد کردن و چون گوگل آدرس قدیمی رو داره ریدایرکت میشه به ایندکس سایتتون تا خطای 404 نده
اگه امکانش هست و براتون مقدوره یه عکس از گوگل وب مستر سایتتون بذارید ببینم چیکار کرده

فرهادم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان اگه خبر داشته باشین فارس سئو با 14 سال سابقه کاری در انگلستان تازه اومدن ایران گفتم اطلاع بدم از گوگل هم مدرک رسمی دارند

netnazar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آدرس سایت چیه؟

بالا