یه سئوال

شروع موضوع توسط artin ‏27 اکتبر 2004 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    سلام
    اقا بقل هر پستی یه کیلیدی بود که وقتی می زدی می رفت اخر صفحه و می تونستی سریع پیغامتو بزاری
    اسمشو یادم رفته
    ولی قیبش زده
    الان هر بار که می خوام یه پست جدید بزنم باید ریپلای رو بزنم و بعد پست بزنم
    مشکل از کجاست ؟
    با دو تا بروزر همم امتحان کردم


    بعد تو قسمت ریپلای هم که میرم همه اپشنها از کار افتادن !
    کر و ایمیج و یو ار ال و فونتها و شکلها و همه رفتن
    جریان چی بید ؟
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
  4. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2

    بابا میدونم ولی از دیروز رفته
    با بروزرهایه زیر هم امتحان کردم ولی نیست
    IE ,Opera , Mozilla , Netscape
     
  5. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    اخرین بار کی چشم پزشکی رفتی؟؟؟
    راستی از کدوم دمو داری استفاده می کنی؟؟
     
  6. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    تو پنل كاربريت . قسمت Edit Options رو كليك كن . بعد برو پايين صفحه تو باكس Miscellaneous Options . اپشن Message Editor Interface: رو بزار روي Standard Editor ..
     
  7. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2

    دستت درد نکنه و مرسی
    ولی فرقی نکرد
     
  8. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
  9. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    868
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    راست مي گه اين ارتين
    دو تا مشكل ممكن باشه
    يكي اكس پي نسخه قديم 2003
    يكي ههم اينكه آقايان كش كنترل را نو كرده باشند
    سومي اينكه سرعت اينترنت پايين است
    اما من مشكل اول را با اون كامپيوترم دارم
    يا علي
     
  10. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2

    مرسی
    ولی من این ویندوزو 5 ماهه دارم
    از دیشب اینجوری شده
    اصلا جاش نمی یاد و ربطی به فیلتر نداره
    هیچ انگولکی هم نکردم
     
  11. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
  12. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2

    اینم عکس
    http://haroost.com/540.jpg
     
  13. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    اقا مشکل حل شد
    مشکل دو جا بود
    اول اینکه تو ستینگ پی تی یه چیزی عوض شده بود که شانکی گفت

    دوم تو اپرا اونجایی که آگنت اکسپلورر رو مشخض می کنی رفته بود رو موزیلا

    مرسی از همگی
     
  14. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    868
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    بابا من مي فهممت ولي باور كن دليلش اينه كه يع فايل جاوا مربوط به اين لود نمي شه
    اين دفعه براي رفرش از كنترل + r استفاده كن اگر نشد بيا منو بزن
     
  15. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    راست میگی و برا من هم خیلی عجیبه!!!!!
    یک کار بکن!! وردار تمام تم های موجود رو دونه به دونه انتخاب کن ببین کدوم درست میشه
     
  16. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    mehrdad1355
    مهرداد جان گفتم که مشکل حل شده بید
    مرسی
     
  17. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    من اون پستتو ندیده بودم و وقتی پست قبلیتو که عکس گزاشته بودی رو دیدم تا جواب رو بزنم طول کشید و پیغام بعدیدتو ندیدم
    در هر حال خدارا شکر که حل شد
     
  18. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    ما هم از همیاری و کمک شما سپاسگذاریم
    باشد فرستی تا جبران کنیم
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون