آژانس هواپیمایی
pop up

یه سوال جالب در مورد حلقه for

شروع موضوع توسط amir_3d_mad ‏6 دسامبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    من تو صفحه ASPX خودم 10 تا HyperLink دارم .
    حال میخوام موقع Load شدن صفحه ، بر اساس QueryString یکسری فایل Image از روی هاست چک بشن و در صورت وجود هرکدام در مسیر داده شده ، آدرس اون Image به HyperLink.ImageURL یکی از HyperLink ها نسبت داده بشه .
    مثل کد زیر :
    کد:
    [LEFT]    Private Sub adver(ByVal mid As String)
            Dim i As Integer
            Dim adver(10) As HyperLink
            For i = 1 To 10
                If FileIO.FileSystem.FileExists(Server.MapPath("~/members/" + mid + "/IMAGES/ADVER/" + i.ToString + ".gif")) = True Then
                    adver([i].ToString).ImageUrl = ("~/members/" + mid + "/IMAGES/ADVER/" + i.ToString + ".gif")
                Else
                    adver1.Visible = False
                End If
            Next i
        End Sub[/LEFT]
    ولی این کد اشتباهه . چون کار نمیکنه .
    میشه یه نگاهی به کد بندازین و کمکم کنین ؟
    یعنی هیچ اروری نمیده و صفحه به خوبی Load میشه . ولی هیچ یک از Image ها در صفحه نیستند !
     
  2. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    1-شما یک آرایه 10 تایی از نوع HyperLink تعریف کردید اما آرایه رو که پر نکردید . باید کنترل های HyperLink دروت صفحه تون رو بریزید توی آرایه یا نه ؟
    2-شما چرا توی else فقط adver1 رو مخفی کردید ؟
    3-ضمنا برنامه رو خط به خط اجرا کنید ببینید مسیر فایل ها رو درست براتون بر می گردونه یا نه .
    4-مشکل شما هیچ ارتباطی به حلقه for و عملکردش نداره
     
  3. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    خوب خودت چرا دیباگش نمیکنی ببینی در عمل چه اتفاقی می افته ؟

    بدونه از اون نقطه قرمز ها کتار دستور for ات بذار بعد دکمه فلش سبز ویژال استدیو رو بزن ببین چه اتفاقی می افته . بعد هم دکمه مرحه بعد رو بزن رو متغیر ها با کریزر موست برو بهت مقدارشون رو نشون میده بعد خودت میتونی بفهمی چشه ، تازه در موارد مشابه هم همینطوری میتونی گلیم خودت رو از آب بیرون بکشی !

    شاد باشی ;)