پخ دادم بابت . ..اول باید از قالب ببینی اسم کلاس اون دکمه جیه بعد از استایل قالب margin-top رو بیشتر کنی
اول باید از قالب ببینی اسم کلاس اون دکمه جیه بعد از استایل قالب margin-top رو بیشتر کنی
نمیدونم والا کدوم کلاس هست ولی فکر کنم کلاس سوم دبیرستان باشه:دی
تو استایل قالب فقط یه کلمه margin-top وجود داره که اونم نوشته 18px که اونم زیاد کردم تغییر نکرد؟
ol.commentlist li div.reply{position:absolute;right:0;top:8px;}
این خط رو تو استایل پیدا کن :
HTML:ol.commentlist li div.reply{position:absolute;right:0;top:8px;}
مقدار top: 8 هست الان , بیشترش کن
مثلا 15 ...
میاد پایین
اما به خاطر کش ممکنه تغییرات رو نبینی , وقتی تغییر دادی به اخر ادرس استایل تو قالب یه ؟ اضافه کن که تغییرات رو ببینی
پ خ رو هم همونجا میگم![]()
درست شد ، اگه دوبار ریپلای کرده باشه چی؟
روی هر نظر یه ( پاسخ دادن) هست ، خب کسی که به یکی از نظر ها پاسخ داده رو اسم اون شخصی که پاسخ داده نیز کلمه(پسخ دادن ) میفته که اون مثل قبل مشکل دار هست؟
ممنون بابت زحمتی که کشیدی ، واقعا عالی بود.. فکر کنم پخ هم اومد میرم بخونم..
ol.commentlist li ul.children li div.reply{top:-8px;}
درست نشد، آره والا شما نبودی کلا ول معطل بودیم تو این گوگل لعنتی..HTML:ol.commentlist li ul.children li div.reply{top:-8px;}
اینو پیدا کن
- رو بردار درست میشه
خواهش میکنم عزیز , دیدی فرق نداره کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم (دیروز رو میگم)![]()
درست نشد، آره والا شما نبودی کلا ول معطل بودیم تو این گوگل لعنتی..
خدا شما را از سر ما کم نکنه :blush:
(top:15px;)
مقدار 8 رو بشتر کن
15 مثلا که بیاد پایین ترلطف داریHTML:(top:15px;)
![]()
راستی یه مشکل دیگه از این قسمت ، این قسمت کلا مشکل داره ، تورو خدا ببخشید :
کلمه پاسخ دادن تو قسمت دوم همون ریپلای نفر دوم روی نوشته ها میفته ، مثلا کلمه تست که نوشته بودی اصلا دیده نمیشد بعدا فاصله رو طبق حرف خودت زیاد کردم نشون داده میشه ولی اگه دو خط باشه نشون داده نمیشه ؟
فرجاد جون واقعا ازت ممنونم ، اجرت با خدا
tnx:thumbsup:
ol.commentlist li div.comment-text{border-top:1px solid #fff;margin:0 0 10px;padding-top:10px;}
ol.commentlist li div.comment-text{border-top:1px solid #fff;margin:0 0 10px;padding-top:10px;padding-right:20px;}
خواهش میکنم عزیز
این قالب رو کی فارسی کرده ؟
اینو پیدا کن :
HTML:ol.commentlist li div.comment-text{border-top:1px solid #fff;margin:0 0 10px;padding-top:10px;}
اینو بزار جاش :
HTML:ol.commentlist li div.comment-text{border-top:1px solid #fff;margin:0 0 10px;padding-top:10px;padding-right:20px;}
اگر باز زیر اون دکمه پاسخ بود مقدار padding-right:20px رو بیشتر کن
واقعا قالب خوبی هست سبک و سئو شده اگه افرونه ها غیر فعال باشه ، سئو سایت رو 98 درصد نشون میده.
ممنون درست شد.