اگر نسبتا یکی باشه وقتی 2 نفر کارو تو 9 روز انجام میدن پس تکی 18 روزه انجام میدن پس برای مثال اگر هم من هم حسن کار تکی رو 18 روزه انجام بدیم با هم تو 9 روز انجامش میدیم پس میانگین من و حسن میشه 18 پس وقتی من 20 روز کار میکنم حسن باید به تنهایی مقداری کار کنه که میانگین من و حسن بشه 18 پس حسن به تنهایی 16 روز من به تنهایی 20 روز با هم 9 روز :lol:چرا 16 روز ؟
چرا 20 روز ؟؟؟
راه محاسبه تون رو هم بگید.
جواب آخر 25 صدم نمره داره فقط![]()
اول شما مشخص کن حسن از چه نظر شما سر تر داره که ممکنه باعث بشه سریعتر کارو تموم کنه?![]()
من موشکل زیاد دارم دوشواری هم زیاد دارم واسه همین تمرکز ندارم علاوه بر اون تنبلی در وجودم نهادینه شده :lol: ولی حسن موشکلی نداره پس تمرکز داره واسه همین سریع تر کارو انجام میده![]()
کاری که شما تو 9 روز انجام دادین 9/20 کاره بنابراین 11/20 کار رو حسن انجام داده . 20 ضربدر 9 تقسیم بر 11 میشه 16.363636 روز![]()
چقدر خوبه همش تایید بشی :lol:اگر من کار رو تنهایی در 20 روز انجام بدم، پس هر روز 1/20 کار رو انجام میدم. اگه حسن هر روز x کار رو انجام بده، و با هم کار در 9 روز تموم بشه:
تناسب میبندیم:
یک روز = x+1/20
نه روز = 1 (کل کار)
از رابطه بالا x=11/180 بدست میاد که کاری هست که حسن توی یک روز انجام میده.
حالا حسن اگه تنهایی کار کنه 180/11 روز طول میکشه که میشه حدود 16 روز
![]()
اگر من کار رو تنهایی در 20 روز انجام بدم، پس هر روز 1/20 کار رو انجام میدم. اگه حسن هر روز x کار رو انجام بده، و با هم کار در 9 روز تموم بشه:
تناسب میبندیم:
یک روز = x+1/20
نه روز = 1 (کل کار)
از رابطه بالا x=11/180 بدست میاد که کاری هست که حسن توی یک روز انجام میده.
حالا حسن اگه تنهایی کار کنه 180/11 روز طول میکشه که میشه حدود 16 روز
![]()