آژانس هواپیمایی
pop up

یه سوال ساده در مورد منبع تغذیه

شروع موضوع توسط amirdelta ‏13 اکتبر 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. amirdelta

    amirdelta کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    سلام
    خیلی ساده و مسخره است تا حالا یه همچین مشکل اعصاب خورد کنی نداشتم.

    اول توضیح بدم چی میخوام بعد مشکل رو میگم !

    من یه تغذیه میخوام که سه تا خروجی داشته باشه -- دو تا خروجی بین 12- و 12+ الی 15- و 15+ با جریان زیر 100 میلی

    -- یه خروجی 12 الی 16 ولت با جریان دهی حدود 1 آمپر

    هر دوتا هم DC

    رفتم یه ترانس با سر وسط 16 ولت خریدم بعد یه سرش رو پل دیود آماده گذاشتم روی خروجیش هم
    یه خازن 3300 میکرو/25ولت گذاشتم با یه مقاومت 10کیلو تا صاف بشه .بدون مشکل کار میکنه .
    برای خروجی متقارن مثبت و منفی قبلا این کار رو میکردم :
    [​IMG]


    اما حالا وقتی میخوام بار بذارم روی این مدار نمیدونم چرا ولتاژ متقارن (رو حالت بی باری کاملا متقارن) از +-10.5 ولت
    میاد روی 2- و 18+
    مدارمو اینجوری بستم
    [​IMG]

    به نظر شما مشکل چیه که ولتاژ متقارن اینقدر خراب میشه ؟
    در ضمن از هر کدوم از خروجی ها هم که تنها استفاده میکنم به مشکل کار میکنه ! !
     
  2. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    16
    دلیلش اینه که رگلاتور نذاشتی.
     
  3. amirdelta

    amirdelta کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    مطمئنا دلیلش رگولاتور نیست.
    چون من قبلا این مدارو استفاده کردم بدون هیچ موردی کار میکرده.
    الان فکر میکنم چون زمین دو مدار تغذیه از هم ایزوله نیستند این مشکل پیش میاد.
     
  4. mohsen++

    mohsen++ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    4
    دقیقا
    شما که ترانس سر وسط دار دارین میتونین یه کار بهتر انجام بدین خروجی ترانس رو به یه پل دیود (چهار تایی) بدین وسط ترانس با + پل دیود به شما ولتاژ + و وسط ترانس با - پل دیود به شما ولتاژ منفی میده که با خازن میتونین صاف و در صورت نیاز با رگولاتور اونو تثبیت کنین .
     
  5. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    808
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    دلیلش جریان بیش از حدیه که مدار میکشه .
    جریانی که از مقاومت های 1K میگزره باید خیلی بزرگتر از جریان خروجیت باشه ( پیش فرض بیشتر از 100 برابر )
    در این حالت از مقاومت های 1k حدود 10mA میگزره . در صورتی که شما گفتین زیر 100ma خروجی جریان میکشه .
     
  6. amirdelta

    amirdelta کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! محسن خان آفرین ! ! ! ! ! ! ! ! ! !​
    :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:


    :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

    بابا تجربه ! ! !

    تو که منو کشتی !

    چقدر به این موضوع لعنتی فکر کردم تا به یه جواب خوب مطمئن و راحت از لحاظ انجام برسم!

    کارت عالی بود فقط کسی که تو عمل بهش برخورده باشه میتونه یه همچین پیشنهادی بده ! !

    فقط چیزی که میمونه اینه :
    اگه از سر مثبت جریانی حدود 1.2 آمپر رد بشه فکر میکنی بیشتر از 3 ولت اختلاف ولتاژ بین سر مثبت و منفی بندازه ؟

    چون خودت بهتر میدونی که اختلاف ولتاژ رو برای مقایسه تو آپ امپ میخوام(البته تو مود فیلتر نه مقایسه).


    عرفان عزیز از شما هم تشکر میکنم.فکر کنم علتی که ذکر کردید صحیح باشه(البته که به مهارت شما هم شکی نیست چون قبلا پست های شما رو هم خوندم)
     
  7. boxilink