• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال فنی درباره سورس

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان،یه سایت زدم اما هزینش زیاد شده،بدون سورس گرفتم 1500000 اما با سورسش میشد 7000.000 تومن.
حالا یه سوال؟؟؟؟؟ اومدیم و سایت من گرفت شلوغ شد....
اون برنامه نویس میتونه سورس رو نده؟؟؟یا حتی سایت رو خراب کنه؟؟؟
یا مثلا سال دیگه بگه هزینه سورس 15000.000 میشه؟؟؟؟؟
اگر اینجوری بشه چه خاکی تو سرم بریــــــــــــــــــــــــــــــــــزم؟؟؟؟؟؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
ســلام ، اگر اون برنامه نویس به هاست شما یا پنل مدیریت اتون دسترسی نباشه ( رمز و پسورد رو نداشته باشه ) نمی تونه در سایت شما ، یا سورس سایت شما دستکاری کنه .
البته فکر نکنم یه برنامه نویس حرفه ای با همچین کاری اعتبار خودشو خراب کنه . در مورد اینکه ایا می تونه سال آینده قیمت سورس رو بالاتر ببره ، باید عرض کنم بله می تونه ! تو این موارد
اگر قرار دادی نباشه طرفین هر کاری دلشون خواست می تونن انجام بدن :D یا حتی می تونه این سورس رو به شخص دیگری بفروشه و سایتی مشابه شما سایت شما ایجاد بشه .

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
متاسفانه تمام اون حدس هایی که زدید در عمل امکان پذیره! ولی بد به دلتون راه ندید! بعید میدونم اون کارها رو انجام بده.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
6500000 برای سورسش ؟ D:

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوستان،یه سایت زدم اما هزینش زیاد شده،بدون سورس گرفتم 1500000 اما با سورسش میشد 7000.000 تومن.
حالا یه سوال؟؟؟؟؟ اومدیم و سایت من گرفت شلوغ شد....
اون برنامه نویس میتونه سورس رو نده؟؟؟یا حتی سایت رو خراب کنه؟؟؟
یا مثلا سال دیگه بگه هزینه سورس 15000.000 میشه؟؟؟؟؟
اگر اینجوری بشه چه خاکی تو سرم بریــــــــــــــــــــــــــــــــــزم؟؟؟؟؟؟
سلام
شما بفرمائین سورسش چیه ببینیم میشه روش کاری کرد یا نه

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
شما بفرمائین سورسش چیه ببینیم میشه روش کاری کرد یا نه
والا فعلا آخرای کاره اما با asp.net نوشته،نمیخوام با درگیری به دست بیارم وگرنه خودم چنتا رفیق هکر دارم ... میخوام بخرم اگر بشه با تخفیفی که ازش بگیرم اما به قول اون دوستمون میتونه سورس رو به کس دیگه هم بده یه سایت عین سایت بنده داشته باشه طرف....

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
ســلام ، اگر اون برنامه نویس به هاست شما یا پنل مدیریت اتون دسترسی نباشه ( رمز و پسورد رو نداشته باشه ) نمی تونه در سایت شما ، یا سورس سایت شما دستکاری کنه .
البته فکر نکنم یه برنامه نویس حرفه ای با همچین کاری اعتبار خودشو خراب کنه . در مورد اینکه ایا می تونه سال آینده قیمت سورس رو بالاتر ببره ، باید عرض کنم بله می تونه ! تو این موارد
اگر قرار دادی نباشه طرفین هر کاری دلشون خواست می تونن انجام بدن :D یا حتی می تونه این سورس رو به شخص دیگری بفروشه و سایتی مشابه شما سایت شما ایجاد بشه .
سلام داداش،
برنامه نویسمه دیگه معلومه به هاستم و مدیریت دسترسی داره خوب..... اما هاست رو خودم خریدماااا اما بازم شنیدم فرقی نداره طرف میتونه رمز رو یه حرکتی روش انجام بده که نتونی سورس رو به دست بیاری :(

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
خیلیه نه داداش؟؟؟
به نظر من که اسکریپت خوب نوشته شده باشه ارزش داره سورسش رو داشته باشی البته دات نت! :دی
والا فعلا آخرای کاره اما با asp.net نوشته،نمیخوام با درگیری به دست بیارم وگرنه خودم چنتا رفیق هکر دارم ... میخوام بخرم اگر بشه با تخفیفی که ازش بگیرم اما به قول اون دوستمون میتونه سورس رو به کس دیگه هم بده یه سایت عین سایت بنده داشته باشه طرف....
دات نت که یه مشت دی ال ال هست چیشو میخان بزنن
خب اکثر برنامه نویس ها چون تنبل هستن و دنبال سود بیشتر مطمئن باش مشتری بیاد بگه میخوام بهش میده
چک و چونه بزن اگر فکر میکنی به دردت میخوره بخر سورسش رو
البته سیستم های فروشگاهی از 1 2 تومن شروع میشن تا 15 16 تومن بستگی داره تو سیستم شما چی نوشته باشن

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
متاسفانه تمام اون حدس هایی که زدید در عمل امکان پذیره! ولی بد به دلتون راه ندید! بعید میدونم اون کارها رو انجام بده.
سلام،والا ماکه اونو ندیدیم فقط یه شماره ازش دارم،از طریق یک سایت میانجی اون کارو انجام میده بعد اگر اکی بود پول براش واریز میشه!!!

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر من که اسکریپت خوب نوشته شده باشه ارزش داره سورسش رو داشته باشی البته دات نت! :دی

دات نت که یه مشت دی ال ال هست چیشو میخان بزنن
خب اکثر برنامه نویس ها چون تنبل هستن و دنبال سود بیشتر مطمئن باش مشتری بیاد بگه میخوام بهش میده
چک و چونه بزن اگر فکر میکنی به دردت میخوره بخر سورسش رو
البته سیستم های فروشگاهی از 1 2 تومن شروع میشن تا 15 16 تومن بستگی داره تو سیستم شما چی نوشته باشن
سایت ثبت آگهی

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
سایت ثبت آگهی
برای سایت آگهی دو تا سه تومن اگر دیزاین ریسپانسیو نباشه معقول هست
اگرم اپلیکیشن نوشته باشن براش اون وقت قیمت بیشتر میتونه باشه
نه یه سایت آگهی خالی

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
سلام داداش،
برنامه نویسمه دیگه معلومه به هاستم و مدیریت دسترسی داره خوب..... اما هاست رو خودم خریدماااا اما بازم شنیدم فرقی نداره طرف میتونه رمز رو یه حرکتی روش انجام بده که نتونی سورس رو به دست بیاری :(

سلام مجدد ، خوب قرار نیست که تا ابد یوزر و پسورد هاست شما رو داشته باشه ، همانا خداوند Change Pass را آفرید . در هر صورت خودتو سرزنش کن همه ما به نوعی از این اشتباهات و تجربه ها داشتیم .
اصولا" شما قبل از اینکه باید کارتون رو شروع می کردین مشورت می کردین نه بعدش ! نمیخوام ناامید اتون کنم ولی انتظار زیادی نداشته باشید که به کس دیگری نفروشه .
شاید راهش این باشه صادقانه به اون برنامه بنویسید شرایط مالی خوبی ندارین و تمام امیداتون به موفقیت این سایت هست و ازش بخواین که سورس رو به کسی نفروشه ( این وسط یک چیز دیگری هم جای سوال داره ، ایا برنامه نویس اتون در صورت بروز مشکل پشتیبانی رو بر عهده گرفته یا خیر ؟!)

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
برای سایت آگهی دو تا سه تومن اگر دیزاین ریسپانسیو نباشه معقول هست
اگرم اپلیکیشن نوشته باشن براش اون وقت قیمت بیشتر میتونه باشه
نه یه سایت آگهی خالی
نه فقط سایت خالیه!!!
با اپلیکیشن 15 میلیون میگیره!!! خداییش کارش خوبه
ریسپانسیو مینویسه! اما امروز باهاش صحبت کردم گفتم اگر بخوام بخرم با این قیمت اصلا،گفت نه اونو که باهم صحبت میکنیم بعد گفتم به کسی ندی این سورسوهاااا گفت نه اگرم بدم که تاحالا هیچ سورس سایتی رو به کسی ندادم(بعید میدونم) کلا با سایتت متفاوت میدم که نمونه کارام بیشتر بشه!!!
اینارو گفت حداقل یکم دلم آروم شد!!! حالا یه سایت دیگه هم با این سورس درست بشه اما عین سایت خودم نباشه مهم نیست... یعنی چاره ای نیست...

Last edited:

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
سلام مجدد ، خوب قرار نیست که تا ابد یوزر و پسورد هاست شما رو داشته باشه ، همانا خداوند Change Pass را آفرید . در هر صورت خودتو سرزنش کن همه ما به نوعی از این اشتباهات و تجربه ها داشتیم .
اصولا" شما قبل از اینکه باید کارتون رو شروع می کردین مشورت می کردین نه بعدش ! نمیخوام ناامید اتون کنم ولی انتظار زیادی نداشته باشید که به کس دیگری نفروشه .
شاید راهش این باشه صادقانه به اون برنامه بنویسید شرایط مالی خوبی ندارین و تمام امیداتون به موفقیت این سایت هست و ازش بخواین که سورس رو به کسی نفروشه ( این وسط یک چیز دیگری هم جای سوال داره ، ایا برنامه نویس اتون در صورت بروز مشکل پشتیبانی رو بر عهده گرفته یا خیر ؟!)
به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی!!!
خودش گفته تا شیش ماه بعدش پشتیبانیش رایگانه و کلا پشتیبانی هم میکنه همه ی سایت هایی رو که نوشته...

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
اگر سورس encrypt شده باشه که خب آره شما دسترسی به سورس ندارید و این بدترین نوع سفارش کاره!
معمولا برنامه نویس یا طراح سایت بصورت اپن سورس کار میکنه و اصلا موضوعیت نداره سورس رو بده یا نده. یعنی باید بده.
اینو باید از اول طی میکردید که حق این کدها برای شماست و به دیگری نده و سورس کامل رو در اختیارتون بذاره همراه با قرارداد کتبی و رسمی.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
ریسپانسیو مینویسه!
الان بچه ۴ ساله هم میتونه رسپانسیو بنویسه ملاک خوبی برای گران بودن نیست
سورس هم نگیرید به درد نمیخوره فردا به مشکلی بخورید یا تغییرات بدین باید باز دس تبه دامین این بشر بشین حالا ناز کنه یا قیمت بالا بگه ... :D

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
به نظر من اگر طرف یه برنامه نویس حرفه ای باشه یه همچین قیمتی کاملا طبیعیه. زیاد هم به این فکر نکنید که طرف سورس رو به کس دیگری میفروشه یا نه چون اصلا مبنای برنامه نویسی استفاده و بهینه سازی مجدد از نرم افزار هست و اگر نه هیچ نرم افزاری تا حالا پیشرفت های چشمگیر نداشت.
اگر شما واقعا سایتی که میخواهید بزنید روش خوب کار کنید و بالا بیاریدش حتی اگر سورس رو به صد نفر دیگه هم بفروشه باز هم سایت شما همواره بالا میمونه وکسی توانایی رقابت با اون رو نداره. با عرض معذرت باید بگم که این تفکر شما که سورس رو به کس دیگه ای نفروشه واقعا بچگانست!!!! بهترین مثالش هم میشه نرم افزار های اپن سورس رو نام برد که با این که رایگان هستند و سورس آنها دست همه هست و همه می توانند با آنها سایت بزنند ولی فقط عده ی معدودی از این سایت ها که خوب کار می کنند موفق می شوند.
شما فقط چند لحظه به ویندوز فکر کنید!
مایکروسافت یک بار اونو نوشت ولی الآن به صدها نفر داره میفروشه. تازه همون لایسنس ارزون ویندوز رو هم توی ایران ما زحمت می کشیم و کرک میکنیم و به حق مایکروسافت احترام نمیگذاریم.:general703::general703:توسعه نرم افزار بدون فروش و استفاده مجدد از اون به نظر من کار احمقانه ای هست.
اینا گفتم تا شاید بقیه هم که در این بازار کار میکنند کمی از تفکرات پوسیده ای که توی ایران در مورد این صنف وجود داره کم بشه.

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر من اگر طرف یه برنامه نویس حرفه ای باشه یه همچین قیمتی کاملا طبیعیه. زیاد هم به این فکر نکنید که طرف سورس رو به کس دیگری میفروشه یا نه چون اصلا مبنای برنامه نویسی استفاده و بهینه سازی مجدد از نرم افزار هست و اگر نه هیچ نرم افزاری تا حالا پیشرفت های چشمگیر نداشت.
اگر شما واقعا سایتی که میخواهید بزنید روش خوب کار کنید و بالا بیاریدش حتی اگر سورس رو به صد نفر دیگه هم بفروشه باز هم سایت شما همواره بالا میمونه وکسی توانایی رقابت با اون رو نداره. با عرض معذرت باید بگم که این تفکر شما که سورس رو به کس دیگه ای نفروشه واقعا بچگانست!!!! بهترین مثالش هم میشه نرم افزار های اپن سورس رو نام برد که با این که رایگان هستند و سورس آنها دست همه هست و همه می توانند با آنها سایت بزنند ولی فقط عده ی معدودی از این سایت ها که خوب کار می کنند موفق می شوند.
شما فقط چند لحظه به ویندوز فکر کنید!
مایکروسافت یک بار اونو نوشت ولی الآن به صدها نفر داره میفروشه. تازه همون لایسنس ارزون ویندوز رو هم توی ایران ما زحمت می کشیم و کرک میکنیم و به حق مایکروسافت احترام نمیگذاریم.:general703::general703:توسعه نرم افزار بدون فروش و استفاده مجدد از اون به نظر من کار احمقانه ای هست.
اینا گفتم تا شاید بقیه هم که در این بازار کار میکنند کمی از تفکرات پوسیده ای که توی ایران در مورد این صنف وجود داره کم بشه.

والا خداییش اولا که اصلا پولی ندارم که بخوامم بخرم ازش،اگرم داشتم میدادم یکی اندرویدش رو برام درست کنه تا اینکه بخوام سورسش رو بخرم...... نظرت چیه؟؟؟

بالا