• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سیستم مدیریت محتوای فارسی کم حجم معرفی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahkar3

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام
دوستان عزیز بنده برای چت رومم یه وبلاگ اطلاع رسانی میخوام درست کنم که کاربرا هم بتونن نظراتشونو برای هر مطلب بفرستن
منتها میخوام یه چیز سبک و جم و جور مثه وبلاگ های بلاگفا باشه در همون سطح اگه همچین اسکریپتی رو میشناسید لطفا معرفی کنید فقط لطفا کم حجم و از نظر امنیت قوی باشه
سپاس

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
وردپرس

allkala

Registered User
لایک‌ها
30
بدون شک وردپرس
گزینه دیگه ای ندارید :)

shahkar3

Registered User
لایک‌ها
21
سپاس اساتید بزرگوار
بنده الان چندتا سایت وردپرس دارم روی این دامینم نتونستم به صورت ساب دامین وردپرس نصب کنم نمیدونم چرا ولی رودامنه های دیگه راحت نصب کردم و کار کردم باهاشون
میخوام نظرگذاشتن یکم راحت تر باشه کار باهاشون راحت باشه اینهمه دنگ و فنگ و قالب تنظیم کردن و شخصی سازی نداشته باشه یه سیستم سبک و آماده تر نیست؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سپاس اساتید بزرگوار
بنده الان چندتا سایت وردپرس دارم روی این دامینم نتونستم به صورت ساب دامین وردپرس نصب کنم نمیدونم چرا ولی رودامنه های دیگه راحت نصب کردم و کار کردم باهاشون
میخوام نظرگذاشتن یکم راحت تر باشه کار باهاشون راحت باشه اینهمه دنگ و فنگ و قالب تنظیم کردن و شخصی سازی نداشته باشه یه سیستم سبک و آماده تر نیست؟
http://blog.ir/
سرویس وبلاگدهی شرکت بیان

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
تشکر دوست عزیز
بنده عرض کردم اسکریپت وگرنه سرویس وبلاگدهی زیاد سراغ دارم :):angrybirds1:
از وردپرس ساده تر میشه سرویس وبلاگدهی :) برسی کنید ببینید چرا نمیتونید نصب کنید! نصب وردپرس و تنظیم یه قالب و نصب افزونه و کلی کار دیگه نهایتاً یک ساعت وقت میگیره، از این هم ساده تر همون وبلاگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا