• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سیستم همکاری در فروش خیلی مطمئن بهم معرفی کنید

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان من یه سایت با بازدید بالا دارم که کلیک رو بنرا هم خیلی خوبه روزانه
با یکی دوتا سایت کار کردم تا حالا یکی ایران امیر بود 4 روز بنر رو گذاشتیم روزی 70-80 کلیک به گزارش خود سایت رو بنرا میرفت ولی روزی 5 تا درخواست خرید میزدن که هیچ کدومشون تایید نمیشدن !! نمی دونم چرا
اون یکی سیستم هم همین اوکسین ادزه که من روزی 70 تا کلیک دارم میدم به این سایت ولی اینقدر این سیستم ... هست که همش 10 -15 تا کلیک ثبت میکنه واسم تو روز حتی یه روز من با سه ای پی و ای اس پی مختلف روی یکی از بنرها کلیک زدم هیچ کدوم ثبت نشد !! بهشونم میگم جواب نمیدن ... فعلا منتظرم بودجم به میزان برداشت برسه که سریع بنر این سایت ... رو سریع بردارم ..

حالا لطفا یه سیستم به من معرفی کنید که اول خییییییییییییییییییلی مطمئن باشه دوم قیمت محصولاتش مناسب باشه سوم محصولای پر فروش داشته باشه چهارمم اینکه وقتی از این بنر ما میره تو سایتشون اوسه خرید صدتا بنر جور وا جور دیگه تو اون صفحه نباشه که این مشتری رو هوایی کنه و اون محصولا رو بخره جای این محصول :mad: اینجوری میشه تبلیغ مفتی ...
منتظرتون هستم

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان من یه سایت با بازدید بالا دارم که کلیک رو بنرا هم خیلی خوبه روزانه
با یکی دوتا سایت کار کردم تا حالا یکی ایران امیر بود 4 روز بنر رو گذاشتیم روزی 70-80 کلیک به گزارش خود سایت رو بنرا میرفت ولی روزی 5 تا درخواست خرید میزدن که هیچ کدومشون تایید نمیشدن !! نمی دونم چرا
اون یکی سیستم هم همین اوکسین ادزه که من روزی 70 تا کلیک دارم میدم به این سایت ولی اینقدر این سیستم ... هست که همش 10 -15 تا کلیک ثبت میکنه واسم تو روز حتی یه روز من با سه ای پی و ای اس پی مختلف روی یکی از بنرها کلیک زدم هیچ کدوم ثبت نشد !! بهشونم میگم جواب نمیدن ... فعلا منتظرم بودجم به میزان برداشت برسه که سریع بنر این سایت ... رو سریع بردارم ..

حالا لطفا یه سیستم به من معرفی کنید که اول خییییییییییییییییییلی مطمئن باشه دوم قیمت محصولاتش مناسب باشه سوم محصولای پر فروش داشته باشه چهارمم اینکه وقتی از این بنر ما میره تو سایتشون اوسه خرید صدتا بنر جور وا جور دیگه تو اون صفحه نباشه که این مشتری رو هوایی کنه و اون محصولا رو بخره جای این محصول :mad: اینجوری میشه تبلیغ مفتی ...
منتظرتون هستم

مطمئنترينش همينه
arianads.ir

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
فقط و فقط melimarket.net من خودم هم از این استفاده میکنم اینم سایتم : reledownload.com
بهترین سیستمیه که تا حالا تو عمرم دیدم...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
مطمئنی معتبره؟؟ اصلا مشتری داره؟؟
رنک الکساش 800 هزاره ها فک نکنم بازدیدی داشته باشه
منظور من به مهدی آنلاین هست

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
مطمئنی معتبره؟؟ اصلا مشتری داره؟؟
رنک الکساش 800 هزاره ها فک نکنم بازدیدی داشته باشه
منظور من به مهدی آنلاین هست
صاحب اين سايت صاحب سايت ادزسنتر هستش (سيستم كليكي)
تاپيك هم داره ميتوني ببيني چقدر اونجا ازش راضي هستن پس سيستم همكاريشم عاليه ديگه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
Melimarket.net
bermoda.ir
paypersell.bz

باهاشون کارکردم و 100 درصد تایید میشن.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
مرسی دوستان
فعلا که ملی مارکتو زدم تا ببینم خدا چی میخواد

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
تا جایی که پایگان هست با اون فوتوشاپ کارهای حرفه ایش و تبلیغات جذابش ، فعالیت روی سیستم دیگه ای اشتباه بزرگیه مگر اینکه محصولاتش زیاد باشه

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
من از همون ملی مارکت واریزی داشتم و محصولات و پورسانت هم که حرف نداره تازه یه فروشگاه هم برات میسازه با کلی قالب آماده ... به نظر من تو سیستم های همکاری در فروش تکه ..

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مهدی راست میگه arianads.ir هم سیستم همکاری و هم سیستم کلیکیشو هم مدیرش همه با هم تایید میشن :دی
امضا منم هست :-"

این خانومه تو هدر سایتت خیلی بد نگاه می کنه :eek:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
من از همون ملی مارکت واریزی داشتم و محصولات و پورسانت هم که حرف نداره تازه یه فروشگاه هم برات میسازه با کلی قالب آماده ... به نظر من تو سیستم های همکاری در فروش تکه ..
تعداد محصولاتش چندتاست؟

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
این خانومه تو هدر سایتت خیلی بد نگاه می کنه :eek:
:)) یه مرد گذاشته بودم :دی بچه ها گفتن خانوم بزار بهتره . منم هرچی یوزر بگه گوش میدم و خانم گذاشتم :دی
حالا مگه بده !! بهتره اینه که مرد بد نگاه کنه که :D

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
تعداد محصولاتش چندتاست؟

دقیق نشمردم ولی محصولاتش خیلی خوب و بروز هست و پورسانتشون هم خوبه میتونی تو این شاپ که با اتصال دامنه بهش ساختم ببینی : shop.reledownload.com

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

-Arash-

Registered User
لایک‌ها