• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سیستم همکاری در فروش خیلی مطمئن بهم معرفی کنید

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
فقط پایگان :)
سیستم های کلیکی + همکاری در فروش دیگه را امتحان کردم بهترین سیستمی که الان ازش راضی هستم از هر لحاظ پایگان هست :)

1- پایگان فروش محصولاتش خوبه :) روزی 15 تا 30 تا سفارش راحت ثبت میشه
2- میزان برگشتی حدود 2 درصد تا حداکثر 4 درصد
3- 80% سفارش های ارسالی را پرداخت می کند (یعنی شما مثل سیستم های دیگه منتظر دریافت پورسانت نیستی !)
4- وضعیت سفارش ها تقریبا به روز عوض می شود یعنی امروز سفارش ثبت میشه همین امروز تا پایان وقت وضعیتش مشخص میشه ...
5- سیستم تشویقی افزایش پورسانت داره اگر فروش بالایی داشته باشید راحت 20% پورسانت بیشتر علاوه بر درامد عادی خواهید گرفت ...

دیگه چی میخوای ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فقط پایگان :)
سیستم های کلیکی + همکاری در فروش دیگه را امتحان کردم بهترین سیستمی که الان ازش راضی هستم از هر لحاظ پایگان هست :)

1- پایگان فروش محصولاتش خوبه :) روزی 15 تا 30 تا سفارش راحت ثبت میشه
2- میزان برگشتی حدود 2 درصد تا حداکثر 4 درصد
3- 80% سفارش های ارسالی را پرداخت می کند (یعنی شما مثل سیستم های دیگه منتظر دریافت پورسانت نیستی !)
4- وضعیت سفارش ها تقریبا به روز عوض می شود یعنی امروز سفارش ثبت میشه همین امروز تا پایان وقت وضعیتش مشخص میشه ...
5- سیستم تشویقی افزایش پورسانت داره اگر فروش بالایی داشته باشید راحت 20% پورسانت بیشتر علاوه بر درامد عادی خواهید گرفت ...

دیگه چی میخوای ؟
`
پايگان اينقد ساعت و جواهر الات من فروختم همش زده انتظار كالا بعد انصرافي!

محصولات نگين كالاش خيلي خوبه عكساشم كه ميزاره جذابه ولي اينجور فايده نداره همش انتظار كالا
سيستم بايد از قبل محصول رو جور كنه يا اگه نميتونه غير فعال

يا اگه اينكارو نميكنه ضرر پورسانتش رو بده
mr-net فقط تا حالا اينكارو كرده ساعت استورم فروختم نداشت ولي پورسانتش رو داد

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
محصولات لوکس قیمتشان بالاست و به همین دلیل انصراف هم بیشتر دارن :) کلا من بنر ها را جوری پخش کردم که سفارش محصولات لوکس کمتر هست و به همین دلیل مشکلی با این محصولات ندارم ولی خب در نظر بگیرید که محصولات لوکس قیمت بالاتری دارند و پورسانتشان هم بیشتره ...

خلاصه بازم پایگان از بقیه سیستم ها بهتره :)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
محصولات لوکس قیمتشان بالاست و به همین دلیل انصراف هم بیشتر دارن :) کلا من بنر ها را جوری پخش کردم که سفارش محصولات لوکس کمتر هست و به همین دلیل مشکلی با این محصولات ندارم ولی خب در نظر بگیرید که محصولات لوکس قیمت بالاتری دارند و پورسانتشان هم بیشتره ...

خلاصه بازم پایگان از بقیه سیستم ها بهتره :)

انصرافش به دليل نداشتن موجوديه كه اصلا به فروشنده ربطي نداره
ندارن غير فعالش كنن يا ضررش رو بدن
درصد انصرافي حتي از برگشتيم بيشتره

17.65
درصد سفارشات برگشتی :

22.06 درصد سفارشات لغوی : 60.29 درصد سفارشات سالم :

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام، دوستان من عضو سایت پارسیس هستم و خیلی هم راضی ام
این فروشگاهی هست که مجانی برام راه اندازی کردن : فروشگاه اینترنتی ایران کالا

در ضمن الان حدود 230 محصول داره و اکثرا پرفروش هستن، و خیلی هاشون رو کمتر جایی می تونین ببینین
اگر سفارشی خرید نقدی بشه فوری پول به حساب تون واریز میشه و مزیت دیگه اش اینه که پشتیبانی خوبی داره و به سوالات تون جواب میده
اگرم تو گوگل کلمه " همکاری در فروش " رو سرچ بکنین می بینین که جزء سایت های اول نشون داده میشه
برای ثبت نام از این لینک استفاده کنین همکاری در فروش و کسب درآمد

dishlame

Registered User
لایک‌ها
12
پایگان شدیداً پیشنهاد میشه...

قیمت های پایگان سر سام آوره ! برای مثال ساعت CK که قیمتش 19000 تومان هست رو 28000 میده ! هرچی هم توی توضیحات دو محصول (پایگان با جایی دیگه) خوندم تفاوتی ندیدم و ایمیل زدم که چرا اینجوری هست جوابی داده نشد !

محصول خوبی هست ، 7-8 تا فروختم ولی قیمت اصلیش رو فهمیدم از سایت برداشتم !

لغوی هم خیلی داره از بس دیر میره !

بالا