آژانس هواپیماییexchanging

@ یه سیستم پیشنهاد بدین - قیمت بدین واسه این مشخصات @

شروع موضوع توسط Cyber.Back ‏10 ژانویه 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. Cyber.Back

    Cyber.Back Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    1,240
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    --- ! ----
    سلام عزیزان

    یکی از فامیلامون میخواد سیستم بگیره تهرانه :)

    مانیتور و اسپیکر + موس و کیبورد رو داره

    فقط کیس و متعلقات ! رو باس بگیره


    کلا میخواد واسه کیس 300 تومن بده :)


    شما چی پیشنهاد میکنید یا چی واسه فروش دارید ! :happy: با این قیمتا


    چون یه بنده خدایی اینجوری پیشنهاد کرده بود :




    خوب دوستان بنظرتون قیمت چطوره ؟ اینکه با این قیمت همینا خوبن یا نه ؟

    درضمن مادربورد یه گرافیک 256 هم روشه ! بنظرتون کارسیستمو راه میندازه یا باس یه گرافیک بخره ؟ :)


    و خوشحال میشم راهنمایی کنید :blush::)
     
  2. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,548
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    قطعات که سلیقه ای هست

    ولی پاور باید یه مارک خوب باشه

    به نظر من ارزونترین پاور GREEN را بخرین فکر کنم 350w باشه

    DVDwiter هم سونی یه زمانی خوب بود 3 سال پیش

    اگه میخواین ارزون بخرید 22 تومنه سامسونگ بردارید چون این مارکای ارزون همشون مثل هم شدن

    هاردم به خاطر 10 تومن ارزش نداره 160 بخرین

    رم را 2*1 گیگ بردارید که doulchanel فعال بشه
     
  3. Cyber.Back

    Cyber.Back Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    1,240
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    --- ! ----
    مرسی دوست قدیمی بابت پیشنهادتون


    از این قطعات که گفتم قیمتشون رو ندارید ؟ چون سیستم رو واسه خودم نمیخوام و یکی از فامیلامون دوست دارم یه سیستم خوب براش جمع کنم با توجه به پولش ! چون اگه سیستم رو واسه خودم بردارم میگم فوقش عوضش میکنم و جهنم الضرر یا تو مغازم یه جوری ردش میکنم بره قاطی باقالیا

    ولی چون ماله فامیل هست دیگه نمیخوام هم خوبی کنم و هم فردا هزار حرف پشت سرم باشه :)


    بازم مرسی
     
  4. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,548
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    خواهش میکنم دوست گرام

    یه سری به سایت www.rayansaba.com بزنید

    هر قیمتی که گفته 5 تومن الی 10 تومن ازش کم کنید قیمت واقعیش میشه

    یه چیز دیگه هم یادم اومد

    به نظر من سعی کنید مادربرد ddr3 واسش ببندید که بعدا بتونه ارتقاش بده و اگه رمهاش خراب شد مجبور نشه کلی باج

    بده واسه رمهایی که تو بازار نیستن .. چون تولید ddr2 کم کم داره متوقف میشه

    الان مادربرد ddr3 روی قیمت 60-70 هم توی سایت دیدم بود

    http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3847

    http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3508

    موفق باشید
     
    Last edited: ‏10 ژانویه 2010
  5. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    دی وی دی رایتر سامسونگ 25 تومنه
    پاور 380 گرین هم 32
    سی پی یو 5300 هم 68 تومنه
    هارد رو هم 500 بگیر
     
    Last edited: ‏10 ژانویه 2010
  6. Cyber.Back

    Cyber.Back Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    1,240
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    --- ! ----
    ممنون از همه دوستان


    فقط 2 سوال !


    بنظرتون CPU, و مادربورد رو AMD بخریم یا Intel


    و دوم !

    چه مادربوردی رو پیشنهادمیکنید که هم ddr3 و همddr2 رو باهم جواب بده من یه مدل asusدیدم ولی قیمتش بالاس و به کار دوستمون نمیاد با توجه به قیمتش ! :(


    حالا چی پیشنهاد میدین این 2 مورد رو ؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. H@/\/\ID

    [email protected]/\/\ID Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2009
    نوشته ها:
    14,602
    تشکر شده:
    1,359
    محل سکونت:
    زنــــــجان
    اديت;)
     
    Last edited: ‏12 ژانویه 2010
  9. Cyber.Back

    Cyber.Back Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    1,240
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    --- ! ----
    پس تا اینجا 1 -0 به نفع اینتل :دی

    پس AMD زیاد خوب نیس !


    حالا این مادربورد گیگا که لینک دادی قیمتش حدودا چنده ؟

    و ممنون بابت راهنماییتون

    موفق باشید
     
  10. H@/\/\ID

    [email protected]/\/\ID Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2009
    نوشته ها:
    14,602
    تشکر شده:
    1,359
    محل سکونت:
    زنــــــجان
    والا نميدونم
    رفيقم پارسال 240 خريد
    الان نميدونم
    خوب حالا چرا ddr2 و ddr3 ساپورت؟
    همون 3 كه خوبه
     
  11. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
    ...................
     
  12. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,548
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    JUST AMD
     
  13. MicroSystem

    MicroSystem Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,649
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اهواز
    اين مادربرد بعيد ميدونم DDR3 باشه با اون چيپ عهد دقيانوس
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. H@/\/\ID

    [email protected]/\/\ID Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2009
    نوشته ها:
    14,602
    تشکر شده:
    1,359
    محل سکونت:
    زنــــــجان
    اديت كردم
    خداوكيلي كند شده بود
    شمام اديت كنين:wacko:
     
  16. Cyber.Back

    Cyber.Back Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    1,240
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    --- ! ----
  17. Rezazzzjjj

    Rezazzzjjj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,746
    تشکر شده:
    139
    به نظر من هارد 500 بشه بهتره
    سی پی یو رو حتما amd (تو قیمت پایین amd بهتره ) بگیره
    پاور هم گرین
    البته اینجا اساتید سخت افزار زیاد هستن،من نظر شخصیم رو گفتم
     
  18. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    نظر شخصیه منم همینه
     
  19. H@/\/\ID

    [email protected]/\/\ID Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2009
    نوشته ها:
    14,602
    تشکر شده:
    1,359
    محل سکونت:
    زنــــــجان
    داداش قرار شد اديت كنين;)
     
  20. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,548
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    تقصیر از من نیست :happy: بودجه کمه ;)

    البته واسه منم جالبه که با این چیپ زده DDR3

    ولی اگه DDR3 باشه واقعا با صرفه هست

    گرافیکشم بهتراز intel و call of duty 5 را جواب میده
     
    Last edited: ‏12 ژانویه 2010
  21. MicroSystem

    MicroSystem Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,649
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اهواز
    مادبرد با گرافيك آنبورد خوب و DDR3 ساپورت اين هست
    http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=1351
    [​IMG]
    COD6 رو هم جواب ميده

    پاور هم همين پاورها 10-12 تومني جواب مده
     
    Last edited: ‏12 ژانویه 2010
  22. MicroSystem

    MicroSystem Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,649
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اهواز
    ممكنه ويندوز سنگين شده باشه
    ممكنه ويروس گرفته باشه
    ممكنه هارد خراب شده باشه و ....