یه شبیه ساز کم دردسر اندروید معرفی میکنید؟

شروع موضوع توسط javad93 ‏21 می 2014 در انجمن ویندوز

  1. javad93

    javad93 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,712
    تشکر شده:
    754
    سلام دوستان
    نبال ی شبیه ساز اندروید هستم!فقطم بخاطر وایبر میخوامش(دیوایس اندرویدی ندارم که روش وایبر بزارم....) کار دیگه ای ندارم!
    لطفا راهنمایی کنید.


    ممنون
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. alireza_asol

    alireza_asol Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2010
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    74
    محل سکونت:
    تهران
    خوب وایبر ورژن ویندوزم داره
    برو سایتش دانلود کن !!!
     
    javad93 از این نوشته تشکر کرده است.
  4. Arashdn

    Arashdn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    46
    محل سکونت:
    ارومیه <-> تهران
    وایبر واسه اینکه رو پی سی نصب بشه نیاز داره که روی یه گوشی فعال شده باشه .....
     
    javad93 از این نوشته تشکر کرده است.
  5. javad93

    javad93 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,712
    تشکر شده:
    754
    نبود کسی راهنمایی کنه؟!؟
     
  6. حسن ياور

    حسن ياور Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    1,258
    محل سکونت:
    قم
    یه نرم افزار هست GenyMotion ورژن لینوکسی داره نمی دونم تو ویندوز هم میشه استفاده کرد یا نه
    در کل اصلا کار جالبی نبود خیلی اذیت می کرد
    http://www.genymotion.com/
     
  7. miladdn2

    miladdn2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2014
    نوشته ها:
    2,328
    تشکر شده:
    745
    محل سکونت:
    دزفول
    bluestacks !

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
     
    Arashdn از این نوشته تشکر کرده است.
  8. rfadayi

    rfadayi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2012
    نوشته ها:
    859
    تشکر شده:
    73
    محل سکونت:
    مشــــــهـد/MaShHaD
    من نرم افزار blustacks رو دارم و روش وایبر و لاین به راحتی کار
    میکنه

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
     
    Arashdn از این نوشته تشکر کرده است.
  9. Arashdn

    Arashdn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    46
    محل سکونت:
    ارومیه <-> تهران
    من نصبش کردم و چیز جالبیه
    کانتکت ها رو هم ایمپورت کردم
    ولی هر کاری میکنم وایبر کانتکت ها رو نشون نمیده (تو بقیه برنامه ها کانکت ها بدون مشکل میان) ، دلیل خاصی میتونه داشته باشه؟
     
  10. faridcboy

    faridcboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2,180
    تشکر شده:
    1,258
    با bluestacks اکانتو باز
    اس ام اس که اومد وریفای شد نسخه ویندوز رو نصب کن اونم باز یه وریفای میخاد با bluestacks وریفای کن و bluestacks رو دیگه میتونی اصلن پاک کنی!
    یا هم بیا برات تبلت بدم با اون برو!!!:D:D:D
     
    Arashdn از این نوشته تشکر کرده است.
  11. Arashdn

    Arashdn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    46
    محل سکونت:
    ارومیه <-> تهران
    بعد تو نسخه پی سی میشه ، کانکت اضافه / حذف کرد؟
    تو خود bluestacks نمیشه مشکل رو حل کرد؟
     
  12. faridcboy

    faridcboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2,180
    تشکر شده:
    1,258
    امتحان کنید
    مطمئن نیستم
     
  13. behzad00

    behzad00 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    5,230
    تشکر شده:
    1,063
    محل سکونت:
    سنندج
  14. razi4888

    razi4888 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 مارس 2013
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    30
    من YouWave رو دارم ولی وایبر روش کار نمیکنه
    کسی نمیدونه دلیلش چیه
     
  15. hshs90

    hshs90 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2013
    نوشته ها:
    190
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    تهران
    بهترین کار وایبر کامپیوتره که سیمکارتتو بزاری تو یه گوشیه دیه فعال که کردی درش بیاری.امتحانم کردم میشه.خیالت راحت
     
    sha-hab از این نوشته تشکر کرده است.
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی