آژانس هواپیماییexchanging

یه مشکل اساس توی وردپرس

شروع موضوع توسط deldare_ashegh3 ‏23 می 2010 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. deldare_ashegh3

    deldare_ashegh3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    596
    تشکر شده:
    69
    با سلام خدمت دوستان واساتید محترم.
    من نزدیک 2 ماه هستش که از دیتالایف به وردپرس اومدم.تا اینجا ازش خیلی راضی بودم.اما متاسفانه از وقتی که این سیستم رو بالا آوردم هروز از سوی مدیر بهم گوشزد میشد که مصرف سی پی یو و رمت داره بالا میره... من ابتدا زیاد اهمیت نمیدادم تا اینکه از یک هفته پیش سایت من مدام داره سوسپاند میشه وقتی مشکل رو از مدیر سرور پرسیدم بهم گفت که یک نوع حمله ی ddos بهت انجام میشه و 50 در صد cpu رو مصرف میکنه ...
    من بازهم حرفش و قبول نمیکردم و میگفتم چه کسی میاد واسه یه سایت کوچیک و ناشناس وقت و هزینه بزاره که ddos کنه و حتما سرورش ضعیفه واسه همین خاطر فایلهای دانلودم رو به سرور دیگه ای منتقل کردم که به سرور ایشون فشار نیاد....
    اما متاسفانه بازهم این مشکل حل نشد و باز هم به علت مصرف بیش از حد cpu سایتم بسته شد
    تا اینکه یهو یاد یکی از پست هام افتادم که رتبه اول رو توی مطالب پر بازدیدم داره و آمار بازدیدش به سرعت و به طور کاذبی هروز داره بالا میره و سرعت پیشرفتش خیلی بالاست وقتی که این پست رو نشون مدیر سرور دادم بهم گفت مشکل دقیقا تو این پستت دیده میشه گفت به ازای هر 100 بار رفرشی که تو سایتت انجام میشه این پستت فقط میتونه یکیش رو ثبت کنه چون سرعت رفرش خیلی بالاست و اجازه لود کامل صفحه رو نمیده و توی وبگذر هم که اصلا دیده نمیشه.....
    این رو هم بگم که آمار من فقط روزانه 800 تا 1000 تاست
    الان من نمیدونم که مشکل من حمله ddos هستش یا یک کد نویسی مخرب توی قالب یا مشکلی با یکی از افزونه ها .....
    خواهش میکنم که تو این زمینه بهم کمک کنید من فقط تا 48 ساعت وقت دارم که این مشکل رو حل کنم و گرنه سایتم برای همیشه از طرف مدیر بسته میشه
     
  2. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    سایتت انگلسیه یا فارسی؟
    قالبها و پلاگینها رو از جای مطمئن دانلود کردی یا نه؟
    از قالب یا پلاگین نال شده استفاده نمیکنی؟
     
  3. deldare_ashegh3

    deldare_ashegh3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    596
    تشکر شده:
    69
    سلام سایت من فارسی هستش
    قالب رو یه نفر پولی واسم طراحی کرده و متاسفانه چون آشنایی با کد نویسی ندارم نمیدونم از لحاظ کد نویسی قالبم مشکل داره یا نه؟
    من تمام افزونه ها مو از طریق پنل وردپرس نصب میکنم پس به همین دلیل فکر نمیکنم افزونه ی غیر استانداردی توی سایتم نصب شده باشه.
    فقط یکی از دوستان افزونه ی شماره صفحات رو واسم دستکاری کرد که از راست به چپ بشه
    آدرس سایتم رو هم میتونید از امضای من مشاهده کنید ضمن اینکه ازتون میخوام به قسمت برترین مطالب و پست اول دقت کنید. این پست من همینجوری داره آمارش میره بالا اونم به صورت کاذب...
     
  4. mohammad_p30

    mohammad_p30 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2006
    نوشته ها:
    551
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    system32
    افزونه ای که تعداد بازدید هر مطلب رو نشون میده رو غیر فعال کنید .
    برای هر مطلب از تگ زیاد استفاده نکنید .
    افزونه WP-Memory-Usage رو نصب کنید ببینید چقدر از رم دارید استفاده می کنید شاید هاستتون ....
    از هاست های معتبر استفاده کنید .
     
  5. deldare_ashegh3

    deldare_ashegh3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    596
    تشکر شده:
    69
    به نظرم با پاک کردن این افزونه فقط روی مسئله پاک میشه و تغیری در روند این مشکل پیش نمیاد
    من تا حالا از تعداد زیادی تگ استفاده میکردم حدودا 20 الی 30 تگ برای هر پست نمیدونم مقدار استانداردش چندتاست؟اگه میشه راهنمایی کنید
    افزونه ای که معرفی کردین رو نصب کردم خیلی جالب و مفید هستش از بابت معرفی این افزونه واقعا ممنونم و اینهم وضعیت رم من :
    Memory limit : 128 MByte
    Memory usage : 19.18 MByte
     
  6. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    ربطی به هاست نداره. بازدید 1000 آی پی در روز نیاز به سرور غول نداره. / میخوای یه اسکریپت بت بدم، هر جا خواستی ران کن ببین چطوری اشک سرورو در میاره

    مشکل از کد نویسیه شماست که لود سی پی رو میبره بالا، میخوای یه قالب درست و حسابی از خود وردپرس دانلود کن بذار رو سایتت ببین چطور میشه. قالبای خود وردپرس معمولاً آپتیمایز شده و کد مخرب به هیچ وجه نداره!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    حاجی 99.9% مشکل از افزونه هاست.
    تمام افزونه هایی رو که نصب کردی بزار اینجا اسمشون رو.... این یک/
    دو: همین الان هرچی افزونه هست رو غیر فعال کن
    ====
    Memory limit و Memory usage هم مشکلی نداره.... نرماله نرماله
    ====================

    اگر از افزونه ها نبود که بدون شک باید باشه.... اون یک دهم درصد برمیگرده به قالبت.
     
  9. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    اكثرا دوستان وقتي ميان سوال ميپرسن واضح همه مسائل رو نميگن و شرح ميدن
    خوب بگو قالب و سايتت چيه اسمش
    بعد پلاگين ها رو بگو كه نصب كردي
    و در آخر بده يكي كه وردپرس كاره برات چك كنه بگه مشكلت چيه
     
  10. deldare_ashegh3

    deldare_ashegh3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    596
    تشکر شده:
    69
    چشم اگر از افزونه ها نبود حتما این کار رو انجام میدم.

    افزونه هایی که من نصب کردم و در حال حاضر فعال هستند اینها هستند:
    Akismet
    All in One SEO Pack
    Broken Link Checker
    Contact Form 7
    DB Cache
    Google XML Sitemaps with qTranslate Support
    Hyper Cache
    My Category Order
    Nofollow Links
    Page Links To
    Random Posts widget
    SEO Friendly Images
    Smart 404
    Wordpress Thread Comment
    WP-Memory-Usage
    WP-PostViews
    WP Page Numbers

    اینا الان فعال هستند طبق گفته شما همشون رو غیر فعال کردم.البته به جز My Category Order چون بدون این افزونه دسته بندی کلا غیر فعال میشه و بازدید کنندها نمیتونن استفاده کنند.

    عزیزم وقتی قالبم دست ساز هست و اسم خاصی نداره به چه اسمی صداش کنم؟
    اینم از آدرس سایت بنده www.p30lux.com


    اگه اطلاعات دیگه ای نیاز داشتید بهم بگید در اختیارتون بزارم
     
    Last edited: ‏23 می 2010
  11. deldare_ashegh3

    deldare_ashegh3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    596
    تشکر شده:
    69
    فقط یه مشکلی که هست مدیر سرور بنده به علت شرایط کاریش بعد از تغیراتی که انجام میدم نمیتونه فورا نتیجه رو اعلام کنه واسه همین میخواستم بپرسم افزونه ای مثل wp memory usage hast هست که مصرف cpu رو نشون بده؟
     
    Last edited: ‏23 می 2010
  12. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    معذرت بابت آف پست .

    میشه این اسکریپت رو به من بدید !
     
  13. deldare_ashegh3

    deldare_ashegh3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    596
    تشکر شده:
    69
    خوشبختانه به نظر میرسه با نصب افزونه های مربوط به cache مشکلم حل شده فعلا که کارکرد سی پی یو نرمال هستش توکل به خدا ایشالا که دیگه سایتمون بسته نمیشه .....
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    شکر.....