nexpay

یه مشکل با مودم!!!

شروع موضوع توسط adeliry ‏9 فوریه 2006 در انجمن سخت افزار

  1. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    چند وقتی هست که تا میخوام connect بشم و دکمه dial رو میزنم سیستم بکل هنگ میکنه و ناچارا restart میکنم.

    مودم من creative هست که کامپیوتر اونو به صورت Agere systems PCI soft modem میشناسه و از پورت com3 استفاده میکنه.

    پورت های دیگه به کارت کپچر و...اختصاص دارند.

    میشه لطف کنید و راهنمایی بفرمایید( دیگه اعصاب برام نمونده):wacko:
     
  2. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    connection رو عوض کردی ؟

    یه دور هم مودم رو از اسلات در بیار (وقتی خاموشی) 2 باره بذار.

    ویتدوزت چیه؟ مودم رو خودش شناخته یا درایور ها رو نصب کردی؟؟؟
     
  3. Persiana

    Persiana مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2005
    نوشته ها:
    4,194
    تشکر شده:
    121
    محل سکونت:
    Persian Empire
    اگه ويندوز XP با سرويس پک 2 باشه ديگه کار مودم تمومه (منم کريتيو داشتم که با نام Agere شناخته شده بود، خيلي هم ازش راضي بودم ولي سرويس پک 2 ويندوز جان رو که اينستال کردم، مودم از کار افتاد، با عوض کردن پورت هم درست نميشه (يعني مال من که نشد) مجبور شدم آخرسر ازش دل بکنم و يدونه از اين زولتريکس هاي جيغ جيغو به جاش بذارم!
    ولي اگه شما اين پک رو اينستال نکرديد و اينجوري شده، پس مشکل بايد از يه چيز ديگه باشه (با ويندوز ديگه اي امتحان کرديد، مثلا 98 که ببينيد ايراد از برنامه است، ويندوزه يا خود مودمه؟).
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    سعي كن درايور جديدش رو دانلود كني
     
  5. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    ویندوزم XP و بدون نصب هیچ کدوم از service pack هاست. قبلا اصلا همچین مشکلی نداشتم. چیزی که تازه اضافه شده به سیستمم , همو کارت کپچر هست. کارت صدا هم onboard نیست و یکی از پورتها رو اشغال کرده.

    نظرتون چیه؟
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    شما بهتره يه ويندوز سرويس پك2 نصب كني و سعي كني درايور مودمت رو اپ ديت كني
     
  7. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    از کجا میشه راحت تر درایور جدیدیش رو پیدا کرد؟
     
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    از سايت خود كريتيو بگير
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal