nexpay

یه مشکل با نمایش متن در DIV

شروع موضوع توسط rahgouzar ‏26 ژانویه 2006 در انجمن CSS

  1. rahgouzar

    rahgouzar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    « اول از هر سوالی باید از آقا شایان عزیز تشکر کنم برای جمع آوری مقالات CSS و باعث شدن که من در کمترین زمان ممکن یاد بگرمش :happy:»

    حالا سوالم:

    مشکل من با المنت های تگ DIV هستش.
    من براش تعریف کردم که کجای صفحه باشه و رنگ و بوردرو همه چی ولی موقع نمایش متن همه رو پشت سره هم نشون میده !!! :blink:

    اصلا امکان داره من یه دیو طراحی کنم بگم همون طور که تو Front page متن رو تایپ میکنم نشون بده !؟
    یا باید برای هر کدوم از قسمتهای متنم یه DIV جدا گونه بسازم !؟
    یا ....

    برای درک بیشتر مشکلم به این عکس ها توجه کنید :
    متن من در Forntpage
    [​IMG]

    متن در بروزر:
    [​IMG]

    کد:
    div.TEXTcenter {
    	margin-left: 0px;
    	margin-right: 0px;
    	text-align:justify;
    	text-justify:kashida;
    	text-kashida:0%;
    	padding: 2px;
    	border: 1px solid #D0D0D0;
    	background-color: white;
    	width:7px;
    	height: 7px;
    	font-style: inherit;
    	text-transform: inherit;
    	font-variant: normal;
    	text-decoration: inherit;
    	list-style-type: inherit;
    	list-style-position: inherit;
    	marker-offset: auto;
    	font-family: Tahoma, Arial, Courier, "Times New Roman";
    	font-stretch: normal;
    	direction: inherit;
    	page-break-before: auto;
    	page-break-after: auto;
    	cursor: crosshair;
    	word-spacing: normal;
    	letter-spacing: normal;
    	white-space: normal;
    	display: inherit;
    	font-size: inherit;
    	line-height: inherit;
    	font-weight: normal;
    }       
     
  2. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    این مربوط به HTML?XHTML میشه !
    شما هر جایی که بخوای خط جدید باشه باید از تگ br استفاده کنی !
    که البته همیشه راحهای بهتری هم برای رستگاری هست !

    مثلا برای اون لیست ممیتونید از تگها ul و li استفاده کنید و ...
     
  3. rahgouzar

    rahgouzar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    راستشو بخواین خوف من دارم یه CSS درست میکنم که از شره طراحی 30 صفحه جدا گونه راحت شم نه اینکه برای هر کدوم از صفحه ها یه CSS طراحی کنم....

    "{ اول بگم که من میخوام سایت دانشکده رو طراحی کنم}"
    آخه میدوینید الان اطلاعات مربوط به این صفحه یه دونه لیست داره
    بعضی صفحه ها اصلا لیست نمیاخان( = اون استاد مقالاتی نداره)
    بعضی هام 3 تا لیست میخوان ( =اون استاد علاوه بر مقالات(1) کتابها(2) و پژوهش های(3) خاصی داشته) !!!

    یه راه رستگاریه دیگه میزاری جلوی پامون , استاد عزیزه من که هم تو مجید آنلاین کمکم میکنی هم در pt .
    :blush:
     
  4. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    شاید من درست متوجه نشدم .. ولی اینطور که خوندم همون راه رستگاری ulی کمک میکنه ..

    اگر نه که بیشتر توضیح بده

    (استاد خودتی :D)
     
  5. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    این صفحاتی که میخواید طراحی کنید داینامیک هستن ؟ یا برای هر استاد شما دستی یه صفحه درست میکنید ؟
     
  6. rahgouzar

    rahgouzar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    { ---------------ALI--------------------Quote--- }
    جواپ :
    نه Ul جواپ نمیده یا من هنوز تو css خیلی تازه کارم و این راه رستگاری رو درک نمیکنم !
    در مورده توضیح هم دیگه چطور بگم :wacko:
    { ---------------------نقل قول-------شایان----- }
    جواپ:
    نه دینامیک نیستن
    فرمت هر صفحه html هست.
    من میخوام یه صفحه CSS درست کنم بگم که مطالب رو این طوری در صفحه نمایش بده و 30 صفحه رو به اون لینک کنم.
    و دیگه برای هر 30 صفحه وقت نذارم برا تنظیم فونت و جینگولیاتش ! :happy:
    :eek:
     
  7. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    خب پس خیلی هم کارتون سخت نیست ... اگر خیلی آشنا نیستید با CSS یکی از این صفحات رو اینجا بذارید ... من ( یا هر کسی که وقت کرد ) درست کنه ... بقیه صفحات رو از روی اون بسازید .
     
  8. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    يك تگ توي html داريم كه وقتي متنو تو اون بنويسي همه كاراكتر هاي كنترلي مثل enter و اينچيز ها رو برات رو متن اعمال مي كنه
    من الان دقيق بادم نيست چيه چون زياد كاربرد نداره اما فك مي كنم اين تگ باشه
    HTML:
     <pre></pre>
    امتحان كن اگه اين نبود بگو تا بگردم دقيقشو پيدا كنم برات
     
  9. aideen

    aideen کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran - Karaj
    خب اون FrontPage احمقه دیگه! من والله اون CSSی رو که خودتون دادین (مال div.TEXTcenter) نگاه کردم، دلیل‌ این‌که اینا رو پشت سر هم نمی‌یاره اینه که اون‌جا ۲ طول و عرض تعریف کرده برای divتون:
    HTML:
    	width:7px;
    	height: 7px;
    اگر این‌ها رو وردارین، مشکل‌ش فکر کنم حل شه. با این‌حال علی‌الاصول برای این‌که یه div کاملاً مستقل در یک خط وایسه، معمولاً از
    HTML:
    clear:both
    استفاده می‌کنن.
    اگه باز مشکل‌تون حل نشد، لطفاً یه مثال با HTMLش بفرستین.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal