• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل حاد فوری ! دوشواری پزشکی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
عادت دارم همیشه خلال دندان چوبی
efbcadf5d7cb75c37b6a945bc1fea608.jpg
بزارم تو دهنم (فقط واسه یه دندونم که وسطش خالی از سکنس استفاده میکنم
3009.gif
) داشتم تو فیسبوک ک.... چرخ میزدم که یه عکس خنده دار دیدم و کنترل خودمو از دست دادم تا دهنمو باز کردم که بخندم این خلاله تعادلشو از دست داد و رفت سمت گلو و اومد پایین
3626.gif

بعد اون هر کاری کردم با سرفه و استفراغ و ... نتونستم بیرون بیارمش ! به ناچار یه تکه نون + آب میل کردم که راحت بیاد پایین !
918.gif

بچه ها به نظرتون میزنه مادر روده ها رو به فاک میده یا نه ؟
920.gif

اصلا تو معدم یه وضعیت تخماتیک باریه :|
860.gif

به نظرتون میمیرم ؟
910.gif

3074.gif
لطفا کمک کنید چیکار کنم؟ :دی

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
اسید که نخوردی یتیکه چوبه.هیچی نمیشه

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
یه سرچ بزن ببین چی مواد خوراکی ایی قابلیت حل بالاتری دارن. بخورشون چوبرو حل کنند تو خودشون.
اگه چنین مواد خوراکی وجود نداشته باشه تا صبح نمیکشه :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکم ممکنه معده رو اذیت کنه ولی بلا سرت نمیاد اسید معدت میپاشه روش آنچنان نرم و لهش میکنه که آب میشه و درمیاد :rolleyes:

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
ممکنه اطلاعاتم خیلی دقیق نباشه اما اگه به پزشک مراجعه میکردی، می کشیدن بیرون، مثل آندسکوپی که توی معده رو زیر و زیر می کنن. و به نظر مناسب ترین و آسوده ترین راه همینه که هرچه زود تری بری پیشه یه پزشک.
ایشالا که چیزی نیست.

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
خیالت راحت باشه هیچی نمیشه ! یه دونه از آشنا های ما یه دونه سکه قورت داده بود ! رفته بود دکتر گفته بودن که معده حزمش میکنه !
خود من هم چند سال پیش به اندازه یه دونه سکه پلاستیک قورت دادم ! باز هم مشکلی پیش نیومد ! چوب رو هم معده حزم میکنه ! خلاصه که اسید معده خیلی خرتر از این حرفاست :wacko:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یه سرچ برات زدم همه جا گفته بودن به پزشک مراجعه کنید واسه اندوسکوپی چون تیز بودنش ممکنه به اندام های داخلی آسیب بزنه
Ingested toothpicks have a high rate of complications and should be treated by endoscopic removal
بعد هم گفته بودن شانس بیارید به صورت longway از بدن خارج بشه نه بصورت sideway :لووووووول

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
یه سرچ برات زدم همه جا گفته بودن به پزشک مراجعه کنید واسه اندوسکوپی چون تیز بودنش ممکنه به اندام های داخلی آسیب بزنه

بعد هم گفته بودن شانس بیارید به صورت longway از بدن خارج بشه نه بصورت sideway :لووووووول

ممنون داداش !

انگار قضیه جدیه ! الان واقعا باید برم دکتر :(

اوه شیت :|

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بعضی اشیای خاص که خیلی تیز باشند و خطر پارگی داشته باشند رو باید با اندوسکوپ خارج کرد، ولی اکثر چیزهایی که خورده بشند اگر فقط مری رو رد کنند و به معده برسند دیگه حله.

نگران نباش به احتمال قریب به یقین هیچی نمیشه. ;)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب من یه ویزیت رایگان از یه دکتر خیلی خوب (خواهرم) واست گرفتم .

گفت که دو حالت داره ... اگه وارد معده شده باشه که احتمال 90% ظرف یک هفته همراه مدفوع دفع میشه و مشکلی نیست و احتمالا موقع دفع هم اذیت نمیکنه ... اما واسه اون ده درصد شما تا همون یه هفته باید هر موقع میری سرویس داخل مدفوعت رو یگردی که ببینی دفع شده یا نه .... اگه دفع نشد باید با انجام آندوسکپی در بیاریش.

در حالت دوم اصلا وارد معده نشده و توی مری باقی مونده ... که باید با آندوسکپی در بیاد .

شما میتونی بری عکس بگیری تا دقیقا متوجه بشی این خلال کجاست ... البته این امکانش هم هست که اگه به مری شما چسبیده باشه توی عکس خودشو نشون نده چون باریکه ....

میشه 8000 تومن :)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
این مورد رو به شوخی نگیرید دوست عزیز
بلعیدن خلال دندان می تونه کاملا بی عارضه باشه می تونه توام با کمی مشکلات گوارشی باشه و می تونه شما رو توی یک دردسر بزرگ بیاندازه
بزرگ نه از جهت علم پزشکی بلکه از نظر تمهیداتی که برای شخص بیمار باید در نظر گرفت ( اندوسکوپی و ... حتی به ندرت کلونوسکپی )
از اونجایی که اینجا ایرانه و شما و من ایرانی هستیم ، حالا من هرچی بگم بهتره بری دکتر ، شما طبق سنت دیرینه و 7000 ساله تا خون نیاد دکتر برو نیستی لذا
پیشنهاد می کنم کمی صبر کنی و البته با دقت و درایت :دی خروجی ها رو چک کنی ، اگر ظرف مدت 48 ساعت آن خلال صهیونیست با زبان خوش بیرون آمد که هچ - باهاش صحبت کنا . خلالها منطقی هستن ! - ولی اگر نیامد لازم نیست زنگ بزنی 110
باید بری درمانگاه و به متخصص داخلی مراجعه کنی و بجان مادرم متخصص داخلی همون دکتر عمومی نیست ! این نکته رو رعایت کن
چون گاهی اجسامی که در سیستم گوارشی باقی می مانند گاهی چند هفته و گاها چند ماه بعد عوارضی از خودشون نشون میدن که دیگه خیلی دیر شده ( اینو گفتم بترسونمت ولی جدا عواقب تشخیص دیرهنگام گاهی خیلی سخت و دردناکه )
لذا از الان یا خودت بشین یا یکنفر رو استخدام کن بشینه آثار هنریت رو با دقت آنالیز کنه ببینه اثری از خلال دندان هست یا نه ، بعدشم اگر زنده موندی خلاله رو بشور و بعد از غذا بده به اونی که همیشه دلت می خواسته ازش انتقام سختی بگیری
تنها خلال است که می ماند ، لوبیا هضم شدنیست ( دکتر شریعتی )

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بلعیدن خلال دندان می تونه کاملا بی عارضه باشه می تونه توام با کمی مشکلات گوارشی باشه و می تونه شما رو توی یک دردسر بزرگ بیاندازه
بزرگ نه از جهت علم پزشکی بلکه از نظر تمهیداتی که برای شخص بیمار باید در نظر گرفت ( اندوسکوپی و ... حتی به ندرت کلونوسکپی )
از اونجایی که اینجا ایرانه و شما و من ایرانی هستیم ، حالا من هرچی بگم بهتره بری دکتر ، شما طبق سنت دیرینه و 7000 ساله تا خون نیاد دکتر برو نیستی لذا
پیشنهاد می کنم کمی صبر کنی و البته با دقت و درایت :دی خروجی ها رو چک کنی ، اگر ظرف مدت 48 ساعت آن خلال صهیونیست با زبان خوش بیرون آمد که هچ - باهاش صحبت کنا . خلالها منطقی هستن ! - ولی اگر نیامد لازم نیست زنگ بزنی 110
باید بری درمانگاه و به متخصص داخلی مراجعه کنی و بجان مادرم متخصص داخلی همون دکتر عمومی نیست ! این نکته رو رعایت کن
چون گاهی اجسامی که در سیستم گوارشی باقی می مانند گاهی چند هفته و گاها چند ماه بعد عوارضی از خودشون نشون میدن که دیگه خیلی دیر شده ( اینو گفتم بترسونمت ولی جدا عواقب تشخیص دیرهنگام گاهی خیلی سخت و دردناکه )
لذا از الان یا خودت بشین یا یکنفر رو استخدام کن بشینه آثار هنریت رو با دقت آنالیز کنه ببینه اثری از خلال دندان هست یا نه ، بعدشم اگر زنده موندی خلاله رو بشور و بعد از غذا بده به اونی که همیشه دلت می خواسته ازش انتقام سختی بگیری

چرا توی ایران همه فکر میکنن یه اینترنیست یا متخصص داخلی، متخصص دل و روده است؟! :blink: حتی خانم دکتر سی پی یو هم این اشتباهو کرده! :D

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
چرا توی ایران همه فکر میکنن یه اینترنیست یا متخصص داخلی، متخصص دل و روده است؟! :blink: حتی خانم دکتر سی پی یو هم این اشتباهو کرده! :D

دوست عزیز متخصص دل رو روده که نداریم . اونی که شما می گی احتمالا استاد بره سفید باشه که کله پزی ! معروفیه اما فوق تخصص بیماریهای گوارشی داریم . مثل فوق تخصص بیماریهای غدد که اغلب و شاید بشه گفت اکثر این فوق تخصص ها هم از تخصص داخلی نشات می گیره
یعنی اگر کسی گفت تخصص غدد داره یا تخصص بیماری گوارشی تلویحا اشتباه کرده - از جمله شما - چون اینها فوق تخصص هایی هستند بعد از تخصص داخلی
لذا در تمامی جوامع استاندارد - نه ایران - از تخصص داخلی بعنوان مرجع اولیه تشخیص و رفرنس معتبر جهت اینکه می بایست به چه تخصص یا فوق تخصص دیگری مراجعه کرد استفاده می کنند . - در اینجا از پزشک عمومی این استفاده میشه ! که اصلا هم کار صحیحی نیست .
لذا بنظرم توصیه معقول برای کسی دچار عارضه اینچنینی شده اینست که بجای ارجاع دادن به یک فوق تخصص که پیدا کردنش خیلی هم آسون - و در عین حال در این زمان ضروری نیست - این باشه که بگیم به یک متخصص داخلی - لول پایینتر فوق تخصص بیماریهای گوارشی - مراجعه کنند .

موفق باشی

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
ممنون دکتر
11582.gif

شاسی انقدر اون لوازم رو واسم وارد نکردی که چوب دوسر... رفت اونجات ! :eek:
تو خفه
1516.gif

عمو بگیر بخواب به احتمال زیاد اسید معده دخلشو میاره

اسید معده خیلی خره؛ چیز و چوب نمیشناسه همه رو به خاک میده...

اگه بیدار شدی احساس درد و دوشواری در نواحی داخلیت کردی به دکتر مراجعت کن

اگرم الان احساس دوشواری میکنی برو اورژانس...

عمو دوشواریت تو حلق عرمین
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif
62izy85.gif
! عمو خلال دندون اگه از اونجا اومد بیرون , میزارمش تو شیشه الکل که تازه بمونه و پستش میکنم برات
یه قرص دایجستیو میخوردی که قشنگ هضم بشه :دی
نگران نباش احتمالا مشکلی برات پیش نیاد
تاحالا بربری خوردی؟
نون بربری ؟ آره زیاد .
خب من یه ویزیت رایگان از یه دکتر خیلی خوب (خواهرم) واست گرفتم .

گفت که دو حالت داره ... اگه وارد معده شده باشه که احتمال 90% ظرف یک هفته همراه مدفوع دفع میشه و مشکلی نیست و احتمالا موقع دفع هم اذیت نمیکنه ... اما واسه اون ده درصد شما تا همون یه هفته باید هر موقع میری سرویس داخل مدفوعت رو یگردی که ببینی دفع شده یا نه .... اگه دفع نشد باید با انجام آندوسکپی در بیاریش.

در حالت دوم اصلا وارد معده نشده و توی مری باقی مونده ... که باید با آندوسکپی در بیاد .

شما میتونی بری عکس بگیری تا دقیقا متوجه بشی این خلال کجاست ... البته این امکانش هم هست که اگه به مری شما چسبیده باشه توی عکس خودشو نشون نده چون باریکه ....

میشه 8000 تومن :)
ممنون از شما و خواهرتون
11290.gif

ساشی مردی؟
128fs4765852.gif

تو بروکی... یه ختم باید واست بگیریم
128fs4765852.gif
4ytbp1d.gif
ها نفس میکشم فعلا ! ولی معدم داره اسید میرینه
اگه زنده موندی بیا اینجا خبر بده
ما همه تو فکرتیم مشاهده پیوست 108593
34zn0n5.gif
بیا بغله عمو
زندس بابا الآن آنلاینه :D
1984.gif

تا یه شام با دستپختت نخورم ! جان به جان آفرین نخواهم داد !
همسایه دکتر شریعتی
3898.gif

شایدم روحش داره میاد فروم! :D

Last Activity: Today 12:51 PM
ریدم به روحی که بدون اجازه من بیاد فروم
1286.gif

11454.gif
بازم از اینا میخوام
دوست عزیز متخصص دل رو روده که نداریم . اونی که شما می گی احتمالا استاد بره سفید باشه که کله پزی ! معروفیه اما فوق تخصص بیماریهای گوارشی داریم . مثل فوق تخصص بیماریهای غدد که اغلب و شاید بشه گفت اکثر این فوق تخصص ها هم از تخصص داخلی نشات می گیره
یعنی اگر کسی گفت تخصص غدد داره یا تخصص بیماری گوارشی تلویحا اشتباه کرده - از جمله شما - چون اینها فوق تخصص هایی هستند بعد از تخصص داخلی
لذا در تمامی جوامع استاندارد - نه ایران - از تخصص داخلی بعنوان مرجع اولیه تشخیص و رفرنس معتبر جهت اینکه می بایست به چه تخصص یا فوق تخصص دیگری مراجعه کرد استفاده می کنند . - در اینجا از پزشک عمومی این استفاده میشه ! که اصلا هم کار صحیحی نیست .
لذا بنظرم توصیه معقول برای کسی دچار عارضه اینچنینی شده اینست که بجای ارجاع دادن به یک فوق تخصص که پیدا کردنش خیلی هم آسون - و در عین حال در این زمان ضروری نیست - این باشه که بگیم به یک متخصص داخلی - لول پایینتر فوق تخصص بیماریهای گوارشی - مراجعه کنند .

موفق باشی
بازم ممنون دکتر
6996.gif

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

موفق باشی

پس وقتی گاستروانترولوژیست هست، اینترنیست باید بره کله پزی کله بپزه! ماشالا ما که توی شهر دیگه متخصص داخلی نمی بینیم! همه رفتن روی بورد دوم... نصف بیشتر هم متخصص گوارش هستند که در ایران روی بورد دومشون نوشته فوق تخصص ولی از نظر علمی همون 2 تا تخصص دارن! :blush:

ایشون نه تنها نیازی به گاستروانترولوژیست ندارن، بلکه به اینترنیست و پزشک عمومی هم احتیاج ندارن! مداخله پزشکی در مورد ایشون فقط و فقط جراحی است! پس راهنمایی صحیح، ارجاع به جراح عمومی که ترجیحا فلوی لاپاراسکوپی داشته باشه هست که ایشون در صورت نیاز CT براشون می نویسن و با 3 تا سوراخ ناقابل، خلال رو خارج میکنن. اگر هم مشکلی نباشه که هیچی... مسئله اینجاست که درمان دارویی مثلا خوردن حلال چوب :D که توسط تخصصهایی که شما فرمودید، در اینجا جواب نمیده! البته خوردن مقادیر متنابهی روغن زیتون ممکنه خروج بی دردسر رو تسهیل کنه! :D

ضمن اینکه توی این روز تعطیلی جراح عمومی رزیدنت تمام اورژانسها هست و اگر هم نباشه آنکال هست، ولی متخصص داخلی و گوارش شما میخواید از کجا گیر بیارید؟ :D

پ.ن. متخصص دل و روده همون کسی است که بورد دومش در زمینه گاستروانترولوژی یا گوارش است، نه کله پزی! :دی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
پس وقتی گاستروانترولوژیست هست، اینترنیست باید بره کله پزی کله بپزه! ماشالا ما که توی شهر دیگه متخصص داخلی نمی بینیم! همه رفتن روی بورد دوم... نصف بیشتر هم متخصص گوارش هستند که در ایران روی بورد دومشون نوشته فوق تخصص ولی از نظر علمی همون 2 تا تخصص دارن! :blush:

ایشون نه تنها نیازی به گاستروانترولوژیست ندارن، بلکه به اینترنیست و پزشک عمومی هم احتیاج ندارن! مداخله پزشکی در مورد ایشون فقط و فقط جراحی است! پس راهنمایی صحیح، ارجاع به جراح عمومی که ترجیحا فلوی لاپاراسکوپی داشته باشه هست که ایشون در صورت نیاز CT براشون می نویسن و با 3 تا سوراخ ناقابل، خلال رو خارج میکنن. اگر هم مشکلی نباشه که هیچی... مسئله اینجاست که درمان دارویی مثلا خوردن حلال چوب :D که توسط تخصصهایی که شما فرمودید، در اینجا جواب نمیده! البته خوردن مقادیر متنابهی روغن زیتون ممکنه خروج بی دردسر رو تسهیل کنه! :D

ضمن اینکه توی این روز تعطیلی جراح عمومی رزیدنت تمام اورژانسها هست و اگر هم نباشه آنکال هست، ولی متخصص داخلی و گوارش شما میخواید از کجا گیر بیارید؟ :D

پ.ن. متخصص دل و روده همون کسی است که بورد دومش در زمینه گاستروانترولوژی یا گوارش است، نه کله پزی! :دی

خب شما نظرت اینه که ایشون به جراح مراجعه کنند اما از نظر من این امر فعلا - فعلا - اصلا ضروری نیست . اتفاقا فکر نمی کنم حتی درصورت پیش آمدن مشکل تنها راه حل ایشون جراحی باشه .چون گاهی - فقط گاهی - در این موارد اصلا نیازی به پیگیری خاصی هم نیست
چه برسه به حراحی اما توصیه اصلی اینه که با یک متخصص مشورت کنند . بخصوص درصورت بروز مشکلات گوارشی . اینجا شما جراح رو پیشنهاد می کنید . توصیه بدی هم نیست اما من لزومش رو الان - الان - حس نمی کنم و به پیگیری از طریق سلسله مراتب اعتقاد دارم .

بهرحال شخصا فکر می کنم ایشون به هیچ پزشکی مراجعه نمی کنن چون هنوز خون نیومده ! این یک قاعده کلی در خاورمیانه و بخصوص کشور 10000 ساله ی ماست

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب شما نظرت اینه که ایشون به جراح مراجعه کنند اما از نظر من این امر فعلا - فعلا - اصلا ضروری نیست . اتفاقا فکر نمی کنم حتی درصورت پیش آمدن مشکل تنها راه حل ایشون جراحی باشه .چون گاهی - فقط گاهی - در این موارد اصلا نیازی به پیگیری خاصی هم نیست
چه برسه به حراحی اما توصیه اصلی اینه که با یک متخصص مشورت کنند . بخصوص درصورت بروز مشکلات گوارشی . اینجا شما جراح رو پیشنهاد می کنید . توصیه بدی هم نیست اما من لزومش رو الان - الان - حس نمی کنم و به پیگیری از طریق سلسله مراتب اعتقاد دارم .

بهرحال شخصا فکر می کنم ایشون به هیچ پزشکی مراجعه نمی کنن چون هنوز خون نیومده ! این یک قاعده کلی در خاورمیانه و بخصوص کشور 10000 ساله ی ماست

بحث اینجاست که وسط این تعطیلی متخصص داخلی یا گوارش از کجا باید گیر بیاره؟ :D ولی جراح عمومی تا دلت بخواد توی اورژانسها ریخته... حالا چه مقیم، چه آنکال...

ضمن اینکه اگه مشکلی پیدا کنه، تنها راهش جراحی است... جدار داخلی روده خیلی پرز داره و چروکه و این احتمال گیر کردن رو افزایش میده، ولی از طرفی حرکات دودی هم نمیزارن به راحتی فرو بره... جدار داخلی روده ضحیم تر از اونیه که به سادگی یه خلال بهش فرو بره... ضمن اینکه دو سر خلال احتمالا توسط اسید هیدروکلریک معده کمی از تیزیشون کم شده... به هر حال یه متخصص گوارش هم حتی نمیدونه چه جور عکسی درخواست کنه... فقط یه جراح که روده رو باز کرده و میدونه میخواد چی کار، میتوانه درخواست عکس بده. در مورد یه تیکه چوب، تنها راه سی تی و کولونوسکوپی است که حداقل دو بار سی تی درخواست میشه. یک بار برای تعیین موقعیت خلال و وضعیتش، اینکه آزاده یا گیر کرده. یکی دیگه هم بسته به حال بیمار از چند ساعت تا 24 ساعت بعد که باز مشخص کنه خلال حرکت کرده یا نه و .... . این کارا رو عمرا یه متخصص داخلی یا متخصص گوارش بتوانن انجام بدن! :cool:

خونریزی اگه در دو سه متری انتهای روده باشه، مشخصه... اگه قبلش خونریزی داشته باشه فقط به صورت آزمایش (خون مخفی) قابل رویته.

به هر حال فکر کنم هیچ کدوم از موارد بالا نباشه و به قول پزشکان محترم، رد کرد! :D

بالا