آژانس هواپیماییexchanging

یه مشکل عجیب با مودم

شروع موضوع توسط naaji ‏15 جولای 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,378
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    سلام دوستان من الان یه هفتس یه اکسس پوینت خریدم
    ای دی اس الو بهش وصل کردم و پی سیم رو با لن بهش وصل کردم و لب تاپم رو با وایرلس
    تا دو روز پیش همه چیز خوب بود ولی الان دو روزه که نه سایت یاهو و سایر چیزاشو باز میکنه نه یاهو مسنجر رو
    سایت یاهو رو که ارور نات فاند میده یاهو مسنجر هم یه ارور عجیب ...
    ولی با مودم معمولی که تست میکنم راحت وارد یاهو میشه
    این مشکل واقعا رو اعصابم رفته
    چه کار باید بکنم تا حل بشه :(
     
  2. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    سلام، آقا من اگر درست یادم باشه شما یک مودم ADSL وایرلس داشتید. Access Point جریانش چیه؟ :blink: این دوتا خیلی فرق می کنند ها!

    یعنی شما فقط با سایت یاهو مشکل دارید؟ سایت های دیگه برای شما بدون مشکل باز می شوند؟
    یک Command Prompt باز کنید و تایپ کنید:
    کد:
    ping www.yahoo.com
    ببینید خروجی چیست.
     
  3. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,378
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    سلام اره اقا من همونم که راهنمایی کردی و درست شد مودمم مرسی
    ولی الان این مشکل رفته تو مخی
    پینگ گرفتم همه سایت ها رو به جز سایت یاهو پینگ میده واقعا خیلی عجیبه
    با اون یکی مودم معمولیم که پینگ گرفتم یاهو هم پینگ داد ولی با این وایرلسه نمیده
    یه بارم مودم رو ریست کردم دوباره کانفیگ کردم ولی نشد
    به نظر شما مشکل از ای پی هاش نیست؟ چون یه رنج ای پی میده موقع کانفیگ میگه با این ای پی ها وصل میشی یه موقع مثلا یاهو با اونا مشکل نداره؟