• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه نظر سنجی درباره سایت دانلود

Residentiwill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید اگه دارم احیانا جای اشتباه تاپیک میزنم. یه پرسشی برام پیش اومده.
احیانا چند نفر از کاربران این فروم سایت filehippo.com رو میشناسن و ازش استفاده کرده ن؟
میدونید چرا میپرسم؟ آخه من موندم سایت به اون معتبری و خوشنامی که معروفترین نرم افزارای دنیا از همه رقم رو مستقیم بدون هیچ دستکاری با کامنت در اختیار میذاره واسه دانلود همه، چه جوریه که برخی اینجا میان مثلا واسه دانلود یه چیز خیلی متداول و در دسترسی مثل نرم افزار utorrent یا چیزایی از این دست سایتهایی با آدرسهای عجیب مثل mammadaghachebacheyebahalie.com معرفی میکنن و از اون عجیب تر یکی هم پیدا میشه میره دانلود میکنه از اون دکه ؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز واقعا شرمنده اما اصلا منظورت رو نفهمیدم:eek:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
ببخشید اگه دارم احیانا جای اشتباه تاپیک میزنم. یه پرسشی برام پیش اومده.
احیانا چند نفر از کاربران این فروم سایت filehippo.com رو میشناسن و ازش استفاده کرده ن؟
میدونید چرا میپرسم؟ آخه من موندم سایت به اون معتبری و خوشنامی که معروفترین نرم افزارای دنیا از همه رقم رو مستقیم بدون هیچ دستکاری با کامنت در اختیار میذاره واسه دانلود همه، چه جوریه که برخی اینجا میان مثلا واسه دانلود یه چیز خیلی متداول و در دسترسی مثل نرم افزار utorrent یا چیزایی از این دست سایتهایی با آدرسهای عجیب مثل mammadaghachebacheyebahalie.com معرفی میکنن و از اون عجیب تر یکی هم پیدا میشه میره دانلود میکنه از اون دکه ؟

به دو علت:
1 - تبلیغات
2 - آشنا نبودن با سایت های معتبر خارجی

Residentiwill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به دو علت:
1 - تبلیغات
2 - آشنا نبودن با سایت های معتبر خارجی

آی قربون اون دهنت
دقیق زدی تو خال. من خودم هم به اون تبلیغاتش مظنون بودم. ولی بازم هرچی فکر میکنی اون تبلیغاته هم بدبختی اکثر اوقات بی محتوا و ببخشید چرته.
ممنون که پاسخ دادین. خدانگهدار.

• Like
Reactions: HoP

Residentiwill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز واقعا شرمنده اما اصلا منظورت رو نفهمیدم:eek:

خوب دو احتمال داره استاد گرامی
یا من خیلی کودن و بیسوادم که چهار خط نتونستم یه جوری بنویسم شما استاد بزرگ متوجه بشی یا اینکه شما خودت ترجیح میدی متوجه نشی.
فقط دعا میکنم اون اولی درست باشه.
قربانت مواظب خودت باش.

بالا