• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه ویروس جدید گرفتم کمک کنید

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من ویندوز SP2 مدیا سنتر نصب دارم
خیلی وقت هم هست که ازش استفاده میکنم . من از این ویندوز Image دارم و هر وقت خراب میشد از نو نصب میکردم ولی این سری فرقی نمیکنه، فکر میکردم ویروس توی درایو های دیگه هست که وقتی کلا ویندوز رو عوض کردم دیدم نه درسته ولی من حتماً باید همون قبلی رو داشته باشم
وقتی روی یک صفحه ی اینترنتی که سیو کردم کلیک میکنم این Error رو میده

(null i not a valid win 32 aplication

بعد از اون هم هارد به مدت 2 یا 3 دقیقه خود به خود فعال میشه و چراغ مربوط به هارد همینجوری میزنه و اعصاب منو بهم میریزه
بعضی وقتها هم توی اینترنت که میرم صفحه ی اولی که باز کردم کار نمیکنه و باید یک صفحه ی دیگه باز کنم که بتونم وارد سایتی بشم ولی فعلاً این مشکل رو ندارم و فقط بیخود کار کردن هارد منو دیوونه کرده
اگر میشه کمک کنید که چی کار کنم

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یه فایل روی سیستمت داری که ویروسی شده و قابلیت اجرا در ویندوز رو نداره ... اگه درایوتو فرمت میکنی برای اطمینان فرمت سطح پائین کن !

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
یه فایل روی سیستمت داری که ویروسی شده و قابلیت اجرا در ویندوز رو نداره ... اگه درایوتو فرمت میکنی برای اطمینان فرمت سطح پائین کن !

منظورت درایو ویندوز هست ؟
من وقتی ویندوز رو عوض میکنم درست میشه من فقط میخوام توی همین ویندوز این ویروس رو بکشم مگر نه با نصب دوباره ویندوز که مشکل حل میشه

راستی وقتی سیستم بالا میاد یا لاگ آف میگیرم سی پی چند دقیقه ای شدیداً فعال هست و اون موقع هارد کار نمیکنه

آنتی ویروسی چیزی نیست که مشکل من حل بشه ؟

بالا