سایت ساز وبزیکسب درآمد

یه پروژه برای ذخیره وبازیابی اطلاعات به زبان سی++ میخواستم.

شروع موضوع توسط sha19425 ‏4 فوریه 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    21
    1- آقا کسی سورس کد هافمن به سی++ داره
    2-اگه پروژه دیگه ای هم دارید ممنون میشم .
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
  4. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    21
    خیلی ممنون.
     
  5. soheil_sf

    soheil_sf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
  6. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    چه جالب نمی دونستم تو سی هم می شه از Iostream استفاده کرد و کلی ابجکت داشت:eek::eek::eek::eek::eek:
     
  7. soheil_sf

    soheil_sf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    شما اگه تو کد آقای استادزاده یک بار کلمه ی class رو دیدین جایزه دارین
    تازه منظور من روش استفاده از فایل آقای استادزاده بود که از همون روش قدیمیه زبان C استفاده کرده بودن ولی تو لینکی که من دادم از روش آبجکتی استفاده شده.
     
  8. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    نمی شه بیگید چون از جریان های سی استفاده کرده پس کدش سی هست حتما شما هر در جریان هستید که ایشون علاقه خاصی به استفاده از فایل های سی داشت اینو می تونید به حساب سبک برنامه نویسی بزارید نه زبان
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی