• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه چیزی تو مایه های اپی لیدی میخوام

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
یه محصول مث اپی لیدی که موها رو از ریشه دراره و بشه برای تمام نقاط بدن استفادش کرد . چه مارکی ، حدود قیمت و ... .
شخص مورد نظر مذکر میباشد
146fs96171.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مومک بهترین گزینس برای درد کمتر و سریعتر و راحت تر

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
عزیزم اگر مشهد هستی بگو من بگم کجا بری البته کسی که اپیلاسون میکنه خانومه و اگه مذهبی هستی بدردت نمیخوره.روش کارم اپیلاسیون با موم هست که دردش هی اولش زیاده اما کم کم کم میشه من الان 2 ساله که دارم میرم پیش همین خانوم راضی هم هستم.قسمت های خصوصیم هم خودم میام خونه با موم ویت میزنم.اگرم مهشد نیستی باید تو شهرت کسی باشه که اینکارو بکنه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
راستی حالا که بحثش شد من یک سوال دارم.من تا حالا 3.ک..س نداشتم.یک عده میگن جنس مخالف پشمالو دوس دارن یک سری میگن نه اپیلاسیون شده دوس دارن.کدومش از اخر؟ راستی این راه ها رو من تست کردم به فکرش نباشاپی لیدی>>>درد خفنموبر پودر>>>ته مو میمونهموبر اسپری>>>بهترین مارکشم گرفتم مالی نبودموبر کرم>>>تست نکردم والا اما حتما مالی نستچز دادن با وازلین>>>>بد نبود اما زیاد خوبم نبود.موم های آماده >>>>خوبه اما برای کل بدن بخوای بگیری باید 60 70 تومن بدیاپیلاسیون>>>>به نظر من با قیمت کم بهترینهلیزر>>>عالیه اما خوب باید 2 3 تومن بذاری کنار تا پوستت صاف شه

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
مومک بهترین گزینس برای درد کمتر و سریعتر و راحت تر
گزینه خوبیه . اما نه من حالشو دارم و نه کسی هست که واسم انجام بده . اپی لیدی هم سریع تره از نظر من .
عزیزم اگر مشهد هستی بگو من بگم کجا بری البته کسی که اپیلاسون میکنه خانومه و اگه مذهبی هستی بدردت نمیخوره.روش کارم اپیلاسیون با موم هست که دردش هی اولش زیاده اما کم کم کم میشه من الان 2 ساله که دارم میرم پیش همین خانوم راضی هم هستم.قسمت های خصوصیم هم خودم میام خونه با موم ویت میزنم.اگرم مهشد نیستی باید تو شهرت کسی باشه که اینکارو بکنه
مشهد نیستم ، حتی تا حالا پا بوس آقا هم نیومدم .
راستی حالا که بحثش شد من یک سوال دارم.من تا حالا 3.ک..س نداشتم.یک عده میگن جنس مخالف پشمالو دوس دارن یک سری میگن نه اپیلاسیون شده دوس دارن.کدومش از اخر؟ راستی این راه ها رو من تست کردم به فکرش نباشاپی لیدی>>>درد خفنموبر پودر>>>ته مو میمونهموبر اسپری>>>بهترین مارکشم گرفتم مالی نبودموبر کرم>>>تست نکردم والا اما حتما مالی نستچز دادن با وازلین>>>>بد نبود اما زیاد خوبم نبود.موم های آماده >>>>خوبه اما برای کل بدن بخوای بگیری باید 60 70 تومن بدیاپیلاسیون>>>>به نظر من با قیمت کم بهترینهلیزر>>>عالیه اما خوب باید 2 3 تومن بذاری کنار تا پوستت صاف شه
فعلا پول کافی ندارم برای لیزر . شاید تا 1 سال دیگه . مومک بهترین گزینست اما خب یکم وقت گیره بخصوص اگه آدم دست تنها باشه .
ضمنا اون موردی که گفتی در مورد گوریل و کوسه ... سلیقه ها مختلفه ، یه نفرو میبینی از موی پا خوشش میاد ، یکی دیگه از موی سینه ، یکی از موی دست ... بستگی داره طرف تا چه حد منحرف جنسی باشه !

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
این مومک چیه که یوزر هورسا هم گفت؟ مومک همون موم ها آماده هست منظور؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
خوب اگه مومک همون برگه های آماده موم هست که بهترین مارکش رو که من استفاده کردم ویت بود.مشکل اونا اینه که اولا پشتت رو نمیتونی بزنی البته من نمیتونم چون تنها زندگی میکنم یم دوست دختر داشته باشی حله :دی مشکل بعدی اینه که موها کوتاه رو نمیگیره.شما اگه تهرانی یادم میاد یک بیوتی کلاب بود تو خیابون رشید که اپیلاسیون مردا رو نجام میداد

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
خوب اگه مومک همون برگه های آماده موم هست که بهترین مارکش رو که من استفاده کردم ویت بود.مشکل اونا اینه که اولا پشتت رو نمیتونی بزنی البته من نمیتونم چون تنها زندگی میکنم یم دوست دختر داشته باشی حله :دی مشکل بعدی اینه که موها کوتاه رو نمیگیره.شما اگه تهرانی یادم میاد یک بیوتی کلاب بود تو خیابون رشید که اپیلاسیون مردا رو نجام میداد

نه ، مومک با برگه های آماده موم فرق داره . یه ماده ایه مث عسل . اگه گیاهی باشه که خیلی عالیه ، هم رشد موها خیلی کند میشه ، هم اینکه پوست دچار التهاب نمیشه و هم اینکه درد کمتری داره به نسبت موم های غیر گیاهی . البته اون برگه های آماده ای که میگی روی سطحش یه لایه موم داره .

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
انقدر خودتون رو زجر ندید ! از کرم موبر استفاده کنید... بعد از استفاده طولانی مدت، موهارو نازک و درنهایت بسیار کم پشت میکنه...

روش کارش هم بسیار ساده و آسان هست... کرم رو میزنی و 10 مین صبر میکنی و بعدش میشوری...

تازه توی این 10 مین میتونی جورابهات رو هم بشوری... :دی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
انقدر خودتون رو زجر ندید ! از کرم موبر استفاده کنید... بعد از استفاده طولانی مدت، موهارو نازک و درنهایت بسیار کم پشت میکنه...

روش کارش هم بسیار ساده و آسان هست... کرم رو میزنی و 10 مین صبر میکنی و بعدش میشوری...

تازه توی این 10 مین میتونی جورابهات رو هم بشوری... :دی

کرم موبر ویت داشتم ، بسیار مزخرف . ضمنا کرم موبر موها رو از تحتانی ترین قسمت ساقه از بین میبره و باعث رشد نکردن مجدد مو یا کاهش رشد مو نمیشه .

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
یه کرم بهتر بخر، من الان از اسپری استفاده میکنم ولی پارسال یه کرم خوب خریده بودم که خیلی راضی بودم و خودم ضعیف و باریک شدن مو رو تجربه کردم ! تازه رو جعبه خود کرم هم نوشته بود !

موهارو از ریشه درمی آورد... (الان این اسپری که دارم از ساقه جدا میکنه موهارو...)

الان منتظرم این اسپری تموم بشه تا دوباره سویچ کنم روی کرم...

mahvare

Registered User
لایک‌ها
13
بابا بیخیال چخ کارا اپی لیدی واسه مذکر!

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
بابا بیخیال چخ کارا اپی لیدی واسه مذکر!
عنوان تاپیکو یه بار دیگه بخون
یه کرم بهتر بخر، من الان از اسپری استفاده میکنم ولی پارسال یه کرم خوب خریده بودم که خیلی راضی بودم و خودم ضعیف و باریک شدن مو رو تجربه کردم ! تازه رو جعبه خود کرم هم نوشته بود !

موهارو از ریشه درمی آورد... (الان این اسپری که دارم از ساقه جدا میکنه موهارو...)

الان منتظرم این اسپری تموم بشه تا دوباره سویچ کنم روی کرم...

میشه مارکش رو بگی ؟ یا یه چیزی معرفی کن که بدرد بخور باشه .

بالا