• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کتاب میخوام بنویسم.چطور از کپی اش جلوگیری کنم

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام. من چند وقتیه که درباره یک موضوع خاص از منابع انگلیسی مطلب جمع کردم و الان منابعم کامله و بعد از مدتی میخوام شروع کنم به ترجمه اشون و یک E-book بنویسم. حالا من وقتی خواستم این e-bookl رو بفروشم فرداش همه میزارن رو سایتشون برای دانلود رایگان!! راهی هست که از این کار جلوگیری کرد؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
بهترین راه ننوشتن کتاب هست:D

این دوستمون به حالت شوخی جوابتو دادن اما واقعا اینطوریه . تحت هیچ شرایطی نمیتونی جلوی کپی شدن رو بگیری .

مخصوصا تو ایران که امن ترین قفلای جهان رو میشکونن .

پس در نتیجه بیا کتاب ننویس یا فکر فروشش رو از سرت بیرون کن.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
این دوستمون به حالت شوخی جوابتو دادن اما واقعا اینطوریه . تحت هیچ شرایطی نمیتونی جلوی کپی شدن رو بگیری .

مخصوصا تو ایران که امن ترین قفلای جهان رو میشکونن .

پس در نتیجه بیا کتاب ننویس یا فکر فروشش رو از سرت بیرون کن.

بهترین راه ننوشتن کتاب هست:D

خوب اگه توی یه سیدی بفروشم. میشه روی سیدی یه قفل قوی گذاشت که کپی نشه؟ یا اونم رو هوا میزنن؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
راهی نداره که جلوشو بگیری

ولی، من یه پیشنهاد دارم براتون
شما این کتاب رو بصورت رایگان و به نام خودتون منتشر کنید. مطئمن باشید فیدبک های بهتری از فروشش میگیرید :rolleyes:

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
تنها راه نوشتن کتاب و مرحله سخت تر پیدا کردن یک انتشارات برای چاپش است و بعد هم تبلیغ کتاب

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
خوب اگه توی یه سیدی بفروشم. میشه روی سیدی یه قفل قوی گذاشت که کپی نشه؟ یا اونم رو هوا میزنن؟

ببین دوست من بذار یه چیزی بگم که کلا بیخیال فروش داخل ایران بشی.

چند سال پیش دقیقا یادم نیست چه سالی بود یه آنتی ویروسی منتشر شد که احد الناسی قادر به شکستن قفل این نرم افزار نبود . از بس قفلای پیچیده و رمزنگاری های عجیب روش انجام شده بود .

اما تا این رسید داخل ایران یه ایرانی که فکر میکنم مهندسی نرم افزار خونده بود همچین قفلشو شکست که دهن کل حوضه آی تی باز موند . این شد که این آقا شد نفر اول جشنواره فجر.

حالا باز خودت میدونی ولی اصلا فکرشو نکن که بیشتر از 3-4 تا بفروشی چون بعدش دیگه کپی میشه و دانلود رایگان .

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
راهی نداره که جلوشو بگیری

ولی، من یه پیشنهاد دارم براتون
شما این کتاب رو بصورت رایگان و به نام خودتون منتشر کنید. مطئمن باشید فیدبک های بهتری از فروشش میگیرید :rolleyes:

نمیدونم. فکر کنم آخر سر همین کارو بکنم.

تنها راه نوشتن کتاب و مرحله سخت تر پیدا کردن یک انتشارات برای چاپش است و بعد هم تبلیغ کتاب

این یه ذره طاقت فرساست. معلوم هم نیست بگیره یا نه ولی ممنون بابت ایده تون

ببین دوست من بذار یه چیزی بگم که کلا بیخیال فروش داخل ایران بشی.

چند سال پیش دقیقا یادم نیست چه سالی بود یه آنتی ویروسی منتشر شد که احد الناسی قادر به شکستن قفل این نرم افزار نبود . از بس قفلای پیچیده و رمزنگاری های عجیب روش انجام شده بود .

اما تا این رسید داخل ایران یه ایرانی که فکر میکنم مهندسی نرم افزار خونده بود همچین قفلشو شکست که دهن کل حوضه آی تی باز موند . این شد که این آقا شد نفر اول جشنواره فجر.

حالا باز خودت میدونی ولی اصلا فکرشو نکن که بیشتر از 3-4 تا بفروشی چون بعدش دیگه کپی میشه و دانلود رایگان .

آره ایرانی جماعت همیشه دنباله یه راهه رایگان میگرده!

حالا یه ایده هم به ذهنم رسیده که توی یه ماه اول با استفاده از تبلیغ در گوگل و ایمیل مارکتینگ بزارمش برای فروش. فکر کنم اولش چون کتاب هیچجا نیست بخرند. بعدش میزارم دانلود رایگان.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

کار رو از اینترنت شروع نکن ...
بده یه ناشر کتابت رو چاپ کنه ( البته به صورت سوری ! ) مثلاً 1000 نسخه ...

بعد ایبوک رو بگذار برای فروش ...
اینطوری حداقل اگه سایتی بگذاره برای دانلود می تونی درخواست بدی اون سایت رو فیلتر کنند ....

خاک تو سر قوانین کشوری که یه نفر می خواد کتاب ترجمه کنه ی کتاب بنویسه باید نگران باشه دزدیده نشه !

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام

کار رو از اینترنت شروع نکن ...
بده یه ناشر کتابت رو چاپ کنه ( البته به صورت سوری ! ) مثلاً 1000 نسخه ...

بعد ایبوک رو بگذار برای فروش ...
اینطوری حداقل اگه سایتی بگذاره برای دانلود می تونی درخواست بدی اون سایت رو فیلتر کنند ....

خاک تو سر قوانین کشوری که یه نفر می خواد کتاب ترجمه کنه ی کتاب بنویسه باید نگران باشه دزدیده نشه !

سلام.
یکی از دوستام ناشر آشنا سراغ داره. باید باهاش صحبت کنم ببینم چطوریاست.
واقعا خاک :|

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
کتاب رو که نمیشه قفل گذاشت ، قوقش اینه که دوباره تایپش می کنن.

بهتربن راه حل همون طور که Amir9891 گفت ثبت کتاب تو کتابخانه ملی ایران هست ، ثبت که شد می تونی از هر کسی که کتابت رو بدون مجوز منتشر کرد شکایت کنی.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
کتاب رو که نمیشه قفل گذاشت ، قوقش اینه که دوباره تایپش می کنن.

بهتربن راه حل همون طور که Amir9891 گفت ثبت کتاب تو کتابخانه ملی ایران هست ، ثبت که شد می تونی از هر کسی که کتابت رو بدون مجوز منتشر کرد شکایت کنی.

شکایت هم دردسر خودشو داره. یه دفعه هزارتا سایت و وبلاگ از همدیگه کپی میکنن میزارن دانلود. حالا من بیام دونه دونه شکایت کنم تقریبا" غیر ممکنه.

فکر کنم بیخیال فروش بشم بهتره :))

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
یک نر افزاری هست که به صورت فایل exe کتاب را در می اره و نمی شه ازش کپی کرد
تو این سایت یه زره بگردی پیدا می کنی اموزشش را هم گذاشته
کسب و کار اینترنتی

خیلی ممنون. یه نگاهی میندازم. بازم امکان کپی اش هست ولی از هیچی بهتره. لااقل دیر کپی میکنن!!

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
یک نر افزاری هست که به صورت فایل exe کتاب را در می اره و نمی شه ازش کپی کرد
تو این سایت یه زره بگردی پیدا می کنی اموزشش را هم گذاشته
کسب و کار اینترنتی

فوقش تایپش می کنه طرف ;)

شکایت هم دردسر خودشو داره. یه دفعه هزارتا سایت و وبلاگ از همدیگه کپی میکنن میزارن دانلود. حالا من بیام دونه دونه شکایت کنم تقریبا" غیر ممکنه.

فکر کنم بیخیال فروش بشم بهتره :))

نه چند تا که مسدود بشن و یه نفر که شروع کنه به شکایت بقیه حساب کار دستشون میاد ;)
یکی دو تا سایت که فیلتر بشن و یکی دو تا بلاگ کلاً از طرف سرویس دهنده حذف بشن در آینده هم دیگه یه مقدار کپی رایت بیشتر رعایت میشه ...

خیلی ممنون. یه نگاهی میندازم. بازم امکان کپی اش هست ولی از هیچی بهتره. لااقل دیر کپی میکنن!!

اگه سرعت تایپ دزد زیاد باشه و یا بده به یه تایپیست براش تایپ کنه خیلی طول نمیکشه :D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

ببخشید منظورم جشنواره خوارزمی بود . آخه جشنواره فجر واسه فیلمه :D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
این اینترنت کلا بلای جون کپی رایت شده . حالا شما ایرانو میگین ، خارج هم وضعش خیلی بهتر نیست ! . بدبخت چند سال زحمت کشیده یه کتاب نوشته، عین آب خوردن توی تورنت و ... آپلود میشه. فقط اونجا خواننده ها اکثرشون رعایت میکنن ، قبل از دانلود کپی رایت کتابو چک میکنن که البته روز بروز از تعداد این خواننده ها کم میشه، بالاخره این سیدا و پیرا همشون که ایرانی نیستن :D
پ.ن : فقط دو راه وجود داره که بتونی ایبوک بفروشی. راه اول که اینه که انقدر کتابت تاپ باشه و ادم مشهوری باشی که یه دانشگاهی ، موسسه آموزشی چیزی ، امتیاز استفاده از ایبوکتو برای فرضا ترمی 200 تا دانشجوش بخره. راه دوم اینه که نمیگم ، چون خودم میخوام استفاده کنم ، اگه بگم راهکارم دست دوم میشه:D

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
واقعا راهی ندارید هر چیزی کپی میشه
اگر مثل اون فردی باشید که از کتابناک شکایت کرد و خوابوند سایت را خوب همه میترسند
البته یک نکته ای اضافه کنم که اگر میخواید بزارید توی فضای مجازی برای فروش که اصلا درست نیست و فروشی فکر نکنم داشته باشید
همون طور که گفتند بهترین راه چاپ کردن کتاب هست نمونش هم یک کتاب در مورد سئو بود که نسخه ی اولیه که اومد پر شد نت از کپیش اما نسخه های بعد که اومد چاپی شد و کسی زیاد نرفت دورو بر این که کتابو بشینه بنویسه
هرچند بودند کسانی که نوشتن گذاشتند برای دانلود
اما کلا فراموش نکنید اینجا ایران است صدای مملکت بدون کپی رایت :دی

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
خیلی ممنون از نظرات دوستان. اینم ایده ما که سوخت

بالا