• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کتاب میخوام بنویسم.چطور از کپی اش جلوگیری کنم

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
من هم تقریباً یه کار نزدیک به این میخوام انجام بدم، ولی مثل خارجیا رفتار میکنم. یه وبلاگ درست میکنم، کتاب رو بصورت سریالی، مثلاً 5 صفحه در هر آپدیت توی وبلاگ میزارم و البته رایگان. ولی از خواننده ها درخواست میکنم که اگه مطالب به دردشون بخوره، یه مبلغی مثلاً 1000 تومن از مترجم حمایت مالی بکنن. درسته که ما میگیم ایرانیا این کار رو نمیکنن، ولی ایران بزرگه و ایرانی زیاده و امکان اینکه از هر 100 نفر بازدید کننده 10 نفرشون این کار رو انجام بدن زیاده.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
خیلی ممنون از نظرات دوستان. اینم ایده ما که سوخت

ای بابا !
انقدر دوستان بد گفتند که بنده خدا پشیمون شد !

دوست عزیز ناراحت نباش و فکر نکن ایده شما سوخته !

شما کتابتون رو بنویسید و مطمئن باشید فروش هم خواهد داشت . راهش هم من گفتم که چطور از کپی های احتمالی جلوگیری کنید و طوری هم باشه که اگه کپی شد قابل پیگرد قانونی باشه ...

یه مقدار هم زرنگ باشید !
اول یه نسخه اولیه منتشر کنید و بعد وقتی خوب کپی شد تو اینترنت ، با شکایت و اطلاع رسانی از شکایتتون و نام بردن از سایتهای دزد ، خیلی ساده نسخه کامل رو منتشر کنید! راه برای چزوندن و شناسایی دزدها زیاده کلاً !

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
تاسفی دیگر میخوریم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من هم تقریباً یه کار نزدیک به این میخوام انجام بدم، ولی مثل خارجیا رفتار میکنم. یه وبلاگ درست میکنم، کتاب رو بصورت سریالی، مثلاً 5 صفحه در هر آپدیت توی وبلاگ میزارم و البته رایگان. ولی از خواننده ها درخواست میکنم که اگه مطالب به دردشون بخوره، یه مبلغی مثلاً 1000 تومن از مترجم حمایت مالی بکنن. درسته که ما میگیم ایرانیا این کار رو نمیکنن، ولی ایران بزرگه و ایرانی زیاده و امکان اینکه از هر 100 نفر بازدید کننده 10 نفرشون این کار رو انجام بدن زیاده.

از هر 100 نفر فکر کنم بتونی روی یکیشون حساب کنی . اما فکر اینو بکن که کلا چند نفر بخوان کتابتو دانلود کنن اونم از یک وبلاگی که رایگان راه اندازی شده .

تو میتونی کتابو برای میهن دانلود و سایتای دانلود بزرگ بفرستی یا از بین آشناهات اگر کسی سایت پر بازدید داره بدی بذارن توی سیاتشون و داخل خود کتاب این رو بگی که هر کسی میخواد و دلش خواست میتونه یه مبلغی هم به نویسنده بده .

تغریبا شبیه کاری که برای آنتی ویروس شید انجام شد . اولش مبلغی خرچ کرد و تو سایتای بزرگ گذاشتن واسه دانلود رایگان بعدش که همه دانلود کردن قسمت آپدیت و ایناش پولی بود و هرکسی میخواست آپ کنه باید یه پولی میداد.

به هر حال موفق باشید .

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
حالا دوست عزیز میشه بگید موضوع چی هست؟
یادمه شما یک جای دیگه هم در مورد کتابتون گفتید و من خودم بهش علاقه مند شدم
میشه یکم توضیح بدید؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
حالا دوست عزیز میشه بگید موضوع چی هست؟
یادمه شما یک جای دیگه هم در مورد کتابتون گفتید و من خودم بهش علاقه مند شدم
میشه یکم توضیح بدید؟

بدلیل یه سری از مسائل معذورم از گفتن موضوعش. ولی در آینده میگم حتما"

ای بابا !
انقدر دوستان بد گفتند که بنده خدا پشیمون شد !

دوست عزیز ناراحت نباش و فکر نکن ایده شما سوخته !

شما کتابتون رو بنویسید و مطمئن باشید فروش هم خواهد داشت . راهش هم من گفتم که چطور از کپی های احتمالی جلوگیری کنید و طوری هم باشه که اگه کپی شد قابل پیگرد قانونی باشه ...

یه مقدار هم زرنگ باشید !
اول یه نسخه اولیه منتشر کنید و بعد وقتی خوب کپی شد تو اینترنت ، با شکایت و اطلاع رسانی از شکایتتون و نام بردن از سایتهای دزد ، خیلی ساده نسخه کامل رو منتشر کنید! راه برای چزوندن و شناسایی دزدها زیاده کلاً !

نه عزیز. منظورم از اینکه ایده ام سوخت این بود که بدون بازده شد! وگرنه من تا همینجای کار ساعتها وقت گزاشتم بابت جمع آموری اطلاعات. فعلا" بعد یه مدت شروع میکنم به نوشتن تا بعد ببینم چی کار کنم. از شما و بقیه دوستان هم خیلی متشکرم که راهکارهای زیادی رو بهم پیشنهاد کردید که حتما" در تصمیم نهایی ام تاثیر گزار خواهند بود. (چه کتابی حرف زدم :دی)

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
نه عزیز. منظورم از اینکه ایده ام سوخت این بود که بدون بازده شد! وگرنه من تا همینجای کار ساعتها وقت گزاشتم بابت جمع آموری اطلاعات. فعلا" بعد یه مدت شروع میکنم به نوشتن تا بعد ببینم چی کار کنم. از شما و بقیه دوستان هم خیلی متشکرم که راهکارهای زیادی رو بهم پیشنهاد کردید که حتما" در تصمیم نهایی ام تاثیر گزار خواهند بود. (چه کتابی حرف زدم :دی)

به هر حال براتون ارزوی موفقیت می کنم.
شما کتاب رو عالی بنویس .. یه حرف جدید مطرح کن ... یه علم جدید رو وارد ایران کن ... وقتی کارت 20 باشه ، 19 هم تو چنگته ;)

موفق باشی :)

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
بالا