یه کد برا کوپی کردن فولدر با زیر فولدر ها

شروع موضوع توسط baranmatin ‏20 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. baranmatin

    baranmatin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    یه کد برا کوپی کردن فولدر با زیر فولدر هامیخوام.fبا php
    اگه میتونید راهنمایی کنید
     
  2. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    می شه بیشتر بگین که چی مدنظرتون هست ؟
     
  3. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    می شه بیشتر بگین که چی مدنظرتون هست ؟
     
  4. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    می شه بیشتر بگین که چی مدنظرتون هست ؟
     
  5. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    ببخشین قاطی کرده بود pc
     
  6. baranmatin

    baranmatin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    یه برنامه ای مینویسم یه چیزی مثل cms که قسمت template اش رو دارم دستی مینویسم .حالا یه کدی توی php مثل
    کد:
    <?php
    $file = '1.txt';
    $newfile = 'example.txt.bak';
    
    if (!copy($file, $newfile)) {
       echo "failed to copy $file...\n";
    }
    ?>  (
    میخوام ولی این کد فقط فایل رو کپی میکنه .من میخوام کل فولدری که دارم رو با تمام فایل های عکسی که درونش هستند رو توی مسیر ی ذخیره کنه
    پیشاپیش ممنونم :)
     
  7. footbal
  8. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    ها این کد من ارور میداد ! درستش کردم ولی چون باسهBaranmatn بهتر بود دیگه نزاشتمش ! :)
     
  9. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
  10. baranmatin

    baranmatin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    ممنوووووونم درست شد:lol:
    موفق باشید
     
  11. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    اسکریپت کار کرد ؟
     
  12. baranmatin

    baranmatin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    بله:cool:
    البته این کد آقای mamalionline رو خواستم استفاده کنم ارور داد ولی بعد یه کد مثل همون پیدا کردم درست شد
    http://php.morva.net/manual/en/function.copy.php
    PHP:
    A function that copies contents of source directory to destination directory and sets up file modes.
    It may be handy to install the whole site on hosting.
    <?php
    // copydirr.inc.php
    /*
    26.07.2005
    Author: Anton Makarenko
       makarenkoa at ukrpost dot net
       webmaster at eufimb dot edu dot ua
    */
    function copydirr($fromDir,$toDir,$chmod=0757,$verbose=false)
    /*
       copies everything from directory $fromDir to directory $toDir
       and sets up files mode $chmod
    */
    {
    //* Check for some errors
    $errors=array();
    $messages=array();
    if (!
    is_writable($toDir))
       
    $errors[]='target '.$toDir.' is not writable';
    if (!
    is_dir($toDir))
       
    $errors[]='target '.$toDir.' is not a directory';
    if (!
    is_dir($fromDir))
       
    $errors[]='source '.$fromDir.' is not a directory';
    if (!empty(
    $errors))
       {
       if (
    $verbose)
           foreach(
    $errors as $err)
               echo 
    '<strong>Error</strong>: '.$err.'<br />';
       return 
    false;
       }
    //*/
    $exceptions=array('.','..');
    //* Processing
    $handle=opendir($fromDir);
    while (
    false!==($item=readdir($handle)))
       if (!
    in_array($item,$exceptions))
           {
           
    //* cleanup for trailing slashes in directories destinations
           
    $from=str_replace('//','/',$fromDir.'/'.$item);
           
    $to=str_replace('//','/',$toDir.'/'.$item);
           
    //*/
           
    if (is_file($from))
               {
               if (@
    copy($from,$to))
                   {
                   
    chmod($to,$chmod);
                   
    touch($to,filemtime($from)); // to track last modified time
                   
    $messages[]='File copied from '.$from.' to '.$to;
                   }
               else
                   
    $errors[]='cannot copy file from '.$from.' to '.$to;
               }
           if (
    is_dir($from))
               {
               if (@
    mkdir($to))
                   {
                   
    chmod($to,$chmod);
                   
    $messages[]='Directory created: '.$to;
                   }
               else
                   
    $errors[]='cannot create directory '.$to;
               
    copydirr($from,$to,$chmod,$verbose);
               }
           }
    closedir($handle);
    //*/
    //* Output
    if ($verbose)
       {
       foreach(
    $errors as $err)
           echo 
    '<strong>Error</strong>: '.$err.'<br />';
       foreach(
    $messages as $msg)
           echo 
    $msg.'<br />';
       }
    //*/
    return true;
    }
    /* sample usage:
    WARNING:
    if You set wrong $chmod then You'll not be able to access files and directories
    in destination directory.
    For example: once upon a time I've called the function with parameters:
    copydir($fromDir,$toDir,true);
    What happened? I've forgotten one parameter (chmod)
    What happened next? Those files and directories became inaccessible for me
    (they had mode 0001), so I had to ask sysadmin to delete them from root account
    Be careful :-)
    <?php
    require('./copydirr.inc.php');
    copydirr('./testSRC','D:/srv/Apache2/htdocs/testDEST',0777,true);
    ?>
    */
    ?>
    بازم از راهنماییتون ممنونم
     
  13. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    منم از کد شما استفاده کردم . ممنون
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک