یه کمک ساده

شروع موضوع توسط kave01 ‏13 اکتبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    من میخوام روز نوشت وبلاگم را به صورت روزنوشت عظمتی درست کنم ولی تو قرار دادن کدهای که باعث کشویی شدن روز نوشت میشه مشکل دارم کسی میتونه کدهای اونو بده و توضیح بده چگونه درون قالب قرارشون بدم؟ ممنون میشم:happy: :happy:
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اینکار با استفاده از جاوا اسکریپت میسره !
    شما باید مثلا 2 تا پست از وبلاگ روزنوشت رو به صورت عادی نشون بدید و بعدیا رو به صورت کشویی در بیارین !
     
  3. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    شاهد جان اینو میدونستم ولی نمیدونم چرا وقتی این کدهای جاوا رو تو روزنوشت قرار میدم کل صفحه اصلی بصورت کشویی میشه:blush: :wacko:
    ________________________________
    سرزمین من
     
  4. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    رفیق...اگرر اشتباه نکنم تنظیمات جاوا رو اشتباه انجام میدی! دقت کنی ردیقه!
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    کدهایی که استفاده میکنیو بزار !
     
  6. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    شاهد جان مثلا کدهای زیر کدهای روز نوشت هستند. چه تغیراتی باید انجام بدم تا روزنوشت بصورت کشویی نمایش داده بشه:happy: :happy:
    کد:
    <!--------------------------------------------------------Start roozane Tags--------------------------------------------------------------->
    <font face="Tahoma">
    <MTOtherBlog blog_name="roozane">
    <MTEntries lastn="2"><font color="#737373" style="font-size: 9pt">
    <MTDateHeader></MTDateHeader> <b><$MTEntryTitle$></b><br />
    <$MTEntryBody$></font><span style="font-size: 9pt"><font color="#737373">
    </font>
    <span lang="en-us"><font color="#C0C0C0">
    <a href="<$MTEntryPermalink$>"><font color="#737373"></font></a></font><MTEntryIfAllowPings><font color="#737373"> .
    </font><font color="#C0C0C0">
    <a class="comments" href="<$MTCGIPath$><$MTTrackbackScript$>?__mode=view&entry_id=<$MTEntryID$>" onclick="OpenTrackback(this.href); return false">
    <font color="#737373">دنبالک (<$MTEntryTrackbackCount$>)</font></a></font><font color="#737373">
    </font>
    				</MTEntryIfAllowPings>				<MTEntryIfAllowComments>				 
    				<font color="#737373">
    </font>
    				
    <a class="comments" href="<$MTCGIPath$><$MTCommentScript$>?entry_id=<$MTEntryID$>" onclick="OpenComments(this.href); return false">
    <font color="#737373">نظرات (<$MTEntryCommentCount$>)</font></a>
    				<font color="#A2A2A2">
    <br />
    </font>
    </MTEntryIfAllowComments></span></span></MTEntries></MTOtherBlog>
    </font><span style="font-size: 9pt"><font color="#A2A2A2">
    <!--------------------------------------------------------end roozane Tags--------------------------------------------------------------->
    
    فکر کنم اسکریپت زیر درست باشه
    کد:
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function Daily(Down)
    {
    current=(document.getElementById(Down).style.display == "none") ? "block" : "none";
    document.getElementById(Down).style.display = current;
    }
    </script>
    
    البته کدهای عظمتی را که تجزیه تحلیل میکردم تو کد زیر مشکل پیدا کردم
    کد:
    <div><a href="#" onmouseover="window.status='ديدن ادامه‌ي روزنوشت'; return true" onmouseout="window.status=''; return true" onclick="Daily('MoreDailyB'); return false;">ادامه‌ى روزنوشت</a>
    <div id="MoreDailyB" style="display:none; padding-bottom: 3px;"> 
    
    </div>
    
    _______________________________
    سرزمین من
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این فک کنم مشکلش این باشه :
    میخوای دوتا پست به صورت عادی باشن و بقیه کشویی !
    خوب من اینجا کدی که این دوتا پست رو متمایز کنه نمیبینم ! فقط این هست !
    HTML:
    <MTEntries lastn="2">
    که دوتا رو میاره !
     
  8. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    نگاه کنید اون کدهای main index روزنوشت در نظر بگیرید من کدهای زیر را چطوری بین انها بذارم که مثلا اخرین پست را نشون بده و مثلا 3 تا پست قدیمی رو بصورت کشویی قرار بده؟(در کل کدها را کجا قرار بدم)

    کد:
    <div><a href="#" onmouseover="window.status='ديدن ادامه‌ي روزنوشت'; return true" onmouseout="window.status=''; return true" onclick="Daily('MoreDailyB'); return false;">ادامه‌ى روزنوشت</a>
    <div id="MoreDailyB" style="display:none; padding-bottom: 3px;"> 
    
    </div>
     
  9. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این کدهات اینقدر شلوغ پلوغن که گیجم کرد !
    اینو ببین ! http://www.p30blog.com/archives/000498.html
    شما از این استفاده کن جواب میده !
    البته این برای آرشیو موضوعی درست شده ! میتونی تگ هاشو جایگزین کنی !
    HTML:
    <MTEntries lastn="2">
    این دوتا پست آخر رو نشون میده ! باید به صورت عادی تو صفحه باشه !
    HTML:
    <MTEntries offset="2" lastn="6">
    و این هم اون دوتا پست آخر رو جا میزاره و میره تا پست 6 نشون میده ! اینو شما باید به صورت کشویی در بیاری! که بیننده اگه خواست 6 تا پست بعد رو هم ببینه !
     
  10. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    از اين كدها استفاده كن. ساده‌تر و كم‌دردسرتره ...

    کد:
    <script>
    function showhide(id){
    if (document.getElementById){
    obj = document.getElementById(id);
    if (obj.style.display == "none"){
    obj.style.display = "";
    } else {
    obj.style.display = "none";
    }
    }
    }
    </script>
    
    
    
    <a href="#" onclick="showhide('dd'); return(false);">hide again</a></p>
    
    <div style="display: none;" id="dd">
    Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test!
    <p>
    </div>
     
  11. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    ممنون عظمتی جان ولی باز یه مشکلی اصلی وجود داره اونم اینکه این کد زیر را
    کد:
    <a href="#" onclick="showhide('dd'); return(false);">hide again</a></p>
    
    <div style="display: none;" id="dd">
    Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test!
    <p>
    </div>
    
    من در چه قسمتی از کدهای زیر قرار بدم
    کد:
    <!--------------------------------------------------------Start roozane Tags--------------------------------------------------------------->
    <font face="Tahoma">
    <MTOtherBlog blog_name="roozane">
    <MTEntries lastn="2"><font color="#737373" style="font-size: 9pt">
    <MTDateHeader></MTDateHeader> <b><$MTEntryTitle$></b><br />
    <$MTEntryBody$></font><span style="font-size: 9pt"><font color="#737373">
    </font>
    <span lang="en-us"><font color="#C0C0C0">
    <a href="<$MTEntryPermalink$>"><font color="#737373"></font></a></font><MTEntryIfAllowPings><font color="#737373"> .
    </font><font color="#C0C0C0">
    <a class="comments" href="<$MTCGIPath$><$MTTrackbackScript$>?__mode=view&entry_id=<$MTEntryID$>" onclick="OpenTrackback(this.href); return false">
    <font color="#737373">دنبالک (<$MTEntryTrackbackCount$>)</font></a></font><font color="#737373">
    </font>
    				</MTEntryIfAllowPings>				<MTEntryIfAllowComments>				 
    				<font color="#737373">
    </font>
    				
    <a class="comments" href="<$MTCGIPath$><$MTCommentScript$>?entry_id=<$MTEntryID$>" onclick="OpenComments(this.href); return false">
    <font color="#737373">نظرات (<$MTEntryCommentCount$>)</font></a>
    				<font color="#A2A2A2">
    <br />
    </font>
    </MTEntryIfAllowComments></span></span></MTEntries></MTOtherBlog>
    </font><span style="font-size: 9pt"><font color="#A2A2A2">
    <!--------------------------------------------------------end roozane Tags--------------------------------------------------------------->
    
    تا یک پست نمایش داده بشه و مثلا 2 یا 3 پست به صورت کشویی قرار بگیره؟
    _______________________________
    سرزمین من
     
  12. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تو پست 9 اون دوتا کدی که دادم این کار رو میکنن !
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    ببين اون كدي رو كه من دادم رو در فرانت پيج قرار بده و ببين نتيجه‌اش چي مي‌شه. بعد بر طبق اون نتيجه بيا و تگ‌هاي ام‌تي رو قرار بده (يعني اول چي‌ها ظاهر مي‌شه و بعد با كليك روي اون لينك چه چيز‌هايي ظاهر مي‌شه و بعد جايگزين كن) ... خيلي سادس.
     
  15. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    من اینکار ها رو انجام دادم همه چیز درست بود ولی تنها مشکل این بود که (دیدن ادامه روزنوشت) که بصورت کشویی بود تو پستهای دیگه تکرار میشد یعنی من کدها رو بین حلقه تکرار گذاشتم (آخه هرکاری کردم جز این راه جواب نداد) حالا چیکار کنم که (دیدن ادامه روزنوشت) تکرار نشه :happy:
     
  16. ehsan_persian

    ehsan_persian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2007
    نوشته ها:
    323
    تشکر شده:
    6
    در بلاگفا از چه کد جاوا اسکریپی باید استفاده کنم تا امکان روزنوشت را داشته باشم.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal